Color4Care - Terveyttä ja väriä

Turpoaako teidänkin nilkat lentokoneessa? No minun ainakin turpoavat, ja jalat muutenkin tuottavat milloin mitäkin pientä vaivaa. Puhumattakaan huonon ääreisverenkierron vaikutuksesta alati palelevista varpaista!

 

 

Juurikin näistä yllä mainitsemistani syistä olin erityisen iloinen, kun Color4Care -niminen yritys otti minuun yhteyttä ja kysäisi, haluaisinko testata heidän tukisukkiaan. Sain itse valita mieluisen kuosin useista eri vaihtoehdoista, ja päädyin ihaniin Pink Love -sukkiin. Sain ne käsiini tänään, kun saavuin leiripäällikköilemästä, ja kiskaisin ne samantien jalkaan. Ei ole muuten varpaita palellut yhtään, ja muutenkin veri tuntuu kiertävän huomattavasti paremmin. Jos sinäkin kaipaat jaloillesi helppoa hoitoa, tai vaikkapa helpotusta lentomatkoille, niin kannattaa ottaa harkintaan Color4Caren tukisukat. Jokaiselle löytyy varmasti jokin mieleinen väri tai kuvio :)

 

 

 

Color4Care on muutenkin tosi hauska ja pirteä yritys, joka tekee hoitoalalle värikkäitä tuotteita, koruja ja vaatteita. Tarjolla on kuitenkin myös paljon hyödyllisiä asioita meille tavallisille pulliaisille. Käykääpäs vaikka kurkkaamassa kaikki nämä herkullisen väriset sakset! Kaikkea löytyy USB -tikuista mukeihin, ja kynistä jääpalamuotteihin. Jos siis kaipaa jotain pirteää ja erikoista omaan kaappiin tai vaikkapa synttärilahjaksi, Color4Carelta varmasti löytyy! Omia suosikkejani ovat kaikki sisäelimiin liittyvät esineet, joita löytyy muuten paljon.

 

Oletteko ennen kuulleet Color4Caresta, ja jos ette, niin syttyikö mielenkiinto?

 

Kirsikka W.

 

**Sukat on saatu blogin kautta**

Kommentit

HennaKaro99 (Ei varmistettu) http://vahvatsiivetuuteenelamaan.blogspot.fi/

Mäkin oon yrittäny ettiä tukisukkia! Aivan ihanan väriset <3 Oli ihan pakko lähteä tutkailemaan tuota sivustoa!

Kirsikka W.

Ihan mahtavaa, jos innostuit! Voin ihan rehellisesti sanoa, että itse oon tykännyt noista kyllä tosi paljon :)

Kommentoi