Energinen soittolista maanantaimenoille

Maanantai on se päivä viikosta, jolloin ainakin itse tarvitsen kaiken mahdollisen boostin päivään. Viherpirtelöiden, kylmien suihkujen ja virkistävien naamioiden lisäksi myös musiikilla voi saada ylimääräistä energiaa päivään. Päätinkin koota kymmenen biisin soittolistan, joka on täynnä virkistäviä ja mielialaa kohentavia kappaleita, joita kuunnellessa aikainen herätys ja arkiaskareet ovat hieman helpompia!

 

1. The Fratellis - This Old Ghost Town

2. Will Young - Switch It On

3. Olavi Uusivirta - Kauneus sekoittaa mun pään

4. Robbie Williams, Olly Murs - I Wanna Be Like You

5. Shava - Ostarilla

6. Alvaro Soler - El Mismo Sol

7. Maroon 5 - Lucky Strike

8. Benny Benassi, The Biz - Satisfaction

9. Michael Jackson - Black or White

10. Rainbow - I Surrender

 

Millä tavalla te selviydytte maanantaimasennuksesta?

 

Kirsikka W.

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Ei ole poppakonsteja käytössä. Maanantai on tosiaan viikon karsein päivä....viisi päivää ennen viikonloppua..PLÄÄÄH..

Kirsikka W.

Näinhän se vähän on. Onneksi viikkoon mahtuu kuitenkin vain yksi maanantain!

Millie's
Randomilla

Olipas kiva musakattaus. Kiitos siitä! :)  Mun mielestä maanantai on torstain lisäksi yksi parhaita päiviä, taidan olla outo.

Kirsikka W.

Kiva että tykkäsit! 

Kaikilla on varmasti erilaiset mielipiteet viikonpäivien paremmuudesta, riippuen paljolti omasta aikataulusta ja kokemuksista :) Itselleni melkein mikä tahansa aikainen herätys on hankala, kun olen enemmän yökukkuja. Maanantaina paluu arkeen tuntuu vain kaikkein vaikeimmalta, kun viikonloppuna on saanut nukkua just niin pitkään kuin itse haluaa!

Millie's
Randomilla

Mullekin aamuherätykset on vaikeita. Mulla vaan saattaa olla viikonloppunakin töitä, joten periaatteessa semmoista sunnuntaihaikeutta ja maanantaimasennusta ei sen vuoksi varmaan tule. :) 

Anu W (Ei varmistettu)

Näitä täytyykin kuunnella, ainoo tuttu taitaa olla toi Rainbown biisi! Mulle maanantai on ihan vaan päivä muiden joukossa, vaikeimmaksi koen jostain syystä torstain... :D Sillon ei tosiaan auta muu kuin hyvä musiikki ja seura!

Kirsikka W.

Kannattaa todellakin! Tiedän, että sulla on varmaan vähän raskaampi musamaku yleensä, kuin nämä kipaleet, mutta uskallan väittää että näillä lähtee päivä kuin päivä paremmin käyntiin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.