Kurkistus toilettilaukkuun

Terkut täältä Juupajoelta, Sammalniemen leirikeskuksesta! Kirpeä kahdenkymmenen asteen pakkanen ja täydellisen aurinkoinen päivä vie leiriläiset pulkkamäkeen ja hiihtämään, jolloin minulla on aikaa naputella tätä postausta. Reissuteemaisesti kurkkaammekin tänään toilettilaukkuni sisältöön. Saatte siis selville, minkälaista kosmetiikkaa otan aina leireille (ja muihinkin reissuihin) mukaani. Meikkejä en ole sisällyttänyt tähän mukaan, sillä ne vaihtelevat niin reilusti matkasta riippuen.

 

Toilettilaukkuna minulla toimii tällainen vaaleansini-kultainen Oriflamen laukku, jossa on sisällä kaksi isoa läpinäkyvää taskua, yksi keskikokoinen läpinäkyvä tasku, yksi pieni läpinäkyvä taskua, ja kolme erikokoista kuminauhapidikettä, joihin sopivat esimerkiksi hammasharja ja -tahna sekä höylä. Laukku on todella tilava, ja kivan näköinenkin, ja siinä kuljettaa helposti kaiken tarpeellisen.

 

Ensimmäisestä isosta taskusta löytyvät sauna- ja suihkureissuilla tärkeimmät tuotteet, jotka useimmiten myös kastuvat käytössä hiukan. Tällä lailla eriteltyinä ne eivät kuitenkaan kastele koko laukun sisältöä. Tuotteisiin kuuluvat shampoo (Cutrin Frozen Spice Moisturizing Shampoo), hoitoaine (The Body Shop Fuji Green Tea Refrshingly Hydrating Conditioner), suihkusaippua (Rexona Fruit Explosion), kasvojenpuhdistusaine (Lumene Clear It Up! Deep Purifying Wash Face & Eyes), karvanpoistovoide ja -lasta (Veet Hair Removal Crem), vartalonhoitoaine (Lush Snow Fairy Body Conditioner), hiusmaski (Olivia Klein Hair Masque) ja vartalonkuorinta (Flow Cosmetics Peppermint Himalayan Salt Body Scrub).

 

Toisessa suuressa taskussa on lähinnä ihonhoitotuotteita. Naamiot ovat ihan mahtava tapa hieman rentoutua reissussa, ja siksi otin niitä useamman kappaleen mukaan myös tänne leirille.  Tuotteet ovat teepuuöljy (The Body Shop Tea Tree Oil), dödö (Dove Go Fresh Pomegranate & Lemon Verbena), siteet (Libresse Ultra Thin 10 Normal), puhdistusliinat (Lumene Klassikko puhdistusliinat), sheet maskit (It'S Skin High Nutrition Mask Sheet Avocado ja Kocostar Slice Mask Sheet Watermelon), kuorivat naamiot (Lush Just To Clarify jellykasvonaamio ja Vichy Double Glow Peel Mask) ja pikakasvohoito (Lumene Glow Reveal 60 Second Facial kirkastava pikakasvohoito).

 

Pienemmät taskut ja pidikkeet sisältävät sitten hieman yleistä hyödyllistä tavaraa. Nämä ovatkin todellisuudessa varmastikin ne kaikkein tärkeimmät tuotteet koko laukussa! Mukana on hammasharja ja -tahna (Curaprox Black Is White Whitening Toothpaste Fresh Lime-Mint), hiuslenkkejä, kortisonivoidetta (Hydrocortison emulsiovoide), särkylääkettä (Ibumax ja Panadol Novum), ja närästyslääkettä (Rennie Spearmint). 

 

Tällaisella satsilla pärjää aika hyvin niin kesällä kuin talvellakin. Tietysti laukussa voisi olla esimerkiksi myös laastareita, hyttyskarkotetta, kasvovettä tai vaikkapa hiusöljyä, mutta itselleni tämä kokoonpano on osoittautunut kaikkein toimivimmaksi. Yleensä toilettipussissa kannettava hiusharja kulkee minulla aina "käsimatkatavaroissa" eli käsilaukussa tai repussa mukana, enkä siksi sitä omaan kempparipussiini pakkaa. Myöskin tampoonit kulkevat aina laukussa tai repussa, kun niitä tarvitsen, mutta siteitä käytän vain öisin, joten ne pakkaan aina toilettilaukkuun. 

 

Mitä kaikkea te pakkatte omiin toilettilaukkuihinne reissatessa, vai hankitteko kaiken aina paikan päältä?

 

Kirsikka W.

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Kotimaan reissulla on mukana enemmän tavaraa kuin ulkomaanreissuilla, mutta hotelleissa on yleensä pesujutut, niillä pärjään kyllä yhden tai kaksi yötä (hoitoaineen saatan ottaa mukaan, jos ollaan kaksi yötä). Ulkomaille otan mukaan minimin ja mitoitan sen määränkin purkeissa niin, ettei kotiin tarvitse tuoda mitään takaisin, koska nuo painorajoitukset....Noin paljon voisin kuvitella ottavani jollekin mökille mukaan, mutta aina sieltäkin (siis sieltä saunasta) yhteen saunareissuun kyllä jo löytyy..No juuri tuollaisiin leirijuttuihin, missä ei ole mitään, täytyykin ottaa kaikenlaista..Olen sellaisella ollut viimeksi ehkä omalla rippileirillä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.