Makeup Revolution & Barry M. - tuliaisia Skotlannista

Paras ystäväni Dani tuli viime viikolla takaisin Suomeen Skotlannista, jossa hän oli majaillut viimeiset viisi kuukautta. Mukanaan hän toi pussillisen meikkituliaisia, jotka olin itse videopuhelun välityksellä saanut valita. Tuliaispaketti koostui Makeup Revolution/Revolution Beauty- ja Barry M. -merkkisistä tuotteista, ja mukaan eksyi myös yksi kaupanpäällinenkin. Osaa tuotteista olen jo ehtinyt testailemaan, kun taas osa odottelee vielä vuoroaan. Mennään kuitenkin nyt kurkkaamaan, mitä kaikkea sitä tulikaan haalittua!

 

 

 

Luomivärivarastoa tuli kartutettua ihanilla punaisen sävyillä, jotka valehtelematta ovat vuoden ympäri käytössä todella aktiivisesti. Molemmat tuotteet ovat Makeup Revolutionilta, ja Reloaded Newtrals 2 -luomiväripaletti on jo päässyt ahkeraan käyttöön! Kaikki merkin luomiväripaletit eivät ole kovin hyviä, mutta tämä kyseinen paletti pääsee koostumuksen, värien ja pigmenttisyyden perusteella ihan kärkikahinoihin Life On The Dance Floor -palettien kanssa. Flawless Foils -luomivärinappi sävyssä Rose Gold taas ei ole kokeilua enempää vielä päässyt käyttöön, vaikka tuote ihana onkin. Tämä luomiväri on siitä erikoinen, että se on koostumukseltaan jotain moussen ja voiteen välimaastosta. Sen voi häivyttää kimaltelevaksi shimmersävyksi, tai luoda räväkämmän metallisen lookin. Luomivärin mukana tulee myös pieni Intensifying Primer -pullo, jota voi käyttää minkä tahansa luomivärin pohjustuksena antamaan sävylle lisää syvyyttä. Revolution Beautyn nettisivuilta luomiväripaletin voi tilata itselleen hintaan 4,99e (!!!) ja luomivärin hintaan 5,99e.

 

 

Muita silmämeikkituotteitakin tuli hankittua kaksi. Barry M. Holographic Eyeshadow Topper sävyssä 1 Supernova ei todellisuudessa ole holograafinen, mutta kaunis ja glitterinen kyllä. Tätäkin tuotetta voisi periaatteessa käyttää luomivärinä, mutta todellisuudessa sitä olisi tarkoitus levittää jonkun muun luomivärin päälle tuomaan lisää pilkettä silmäkulmaan. Väriä voi laittaa reilusti, jolloin se antaa huomattavan hohdon, tai sitten sitä voi häivyttää, jolloin lopputulos on hohtavan sijaan kimalteleva. Tuote kuitenkin kuivuu todella nopeasti, joten häivyttämisessä ei kannata hirveästi aikailla. Tuotteen voi tilata itselleen hintaan 4,99 puntaa, eli noin 5,70e.

Makeup Revolutionin Renaissance Flick -eyeliner on myös päässyt jo käyttöön, ja olen ollut siihen hyvin tyytyväinen. Tuotteessa on pitkä ja tukeva varsi, ja sivellinpää on sopivan ohut ja helposti kontrolloitava. Väri ei ole vedenkestävä, mutta pysyy paikallaan erinomaisesti kuumanakin päivänä, ei haalistu, eikä levahda vaikka pari pisaraa taivaalta tipahtelisikin. Hintakaan ei ole paha, vain 5,99e!

 

 

Ilmeeseen saa lisää kiiltoa ja kimallusta highlightereiden ja irtoglittereiden avulla. Jo kauan sitten ostamani Soph X -highlighterpaletti on jäänyt suosikkituotteekseni, ja siksi pyysinkin Dania tuomaan uuden paletin varastoon. Käyttöön tämä ei vielä päädy, sillä edellisestä on vielä hommaan, mutta ainakaan ei sitten tarpeen tullen tule suru puseroon, jos ei ehdikään juuri sillä sekunnilla tilailemaan. Palettia saa edelleen tilattua samaan 9,99e hintaan.

Barry M. Glitter Rush -vartalokimalteista valitsin sävyn 739 Aquamarine, joka on aivan ihana turkoosi glitter! Tällä hetkellä omissa varastoissani taitaa olla vain valkoista "holograafista" glitteriä, joten kesää vasten on kiva päästä käyttämään jotain värikkäämpääkin. Tällä glittersävyllä voi toteuttaa esimerkiksi näyttävän merenneitolookin. Hintaa yhdellä glitterpurnukalla on 4,59 puntaa, eli noin viitisen euroa. Se voi tuntua glitteristä paljolta, mutta käytössä pienikin purkki kestää puoli iäisyyttä!

 

 

Viimeisenä ostoksena on huulituote Barry M:ltä. Kyseessä on mielenkiintoinen Colour Changing Lip Paint sävyssä Genie. Huulipuna on väriltään vihreää, mutta iholla se muuttuu todella pinkiksi. Tuote on pitkäkestoinen, ja se kestää syömisen ja juomisen ilman minkäänlaisia ongelmia, ja se saattaa olla hankala saada pois huulilta edes meikinpoistoaineen kanssa. Puna sopii käytettäväksi niin itsekseen kuin muidenkin huulituotteiden kanssa, ja itse ainakin tulen yhdistämään tämän erilaisten huulikiiltojen kanssa. Hintaa tuotteella on 4,99 puntaa, eli noin 5,70e.

Kaupanpäällisiksi ostoksien kanssa tuli vielä The Gypsy Shrinen kasvokorun, joka liimataan tarran lailla kasvoille tuomaan lisää näyttävyyttä lookkiin. En löytänyt tätä kyseistä pakettia heidän kotisivuiltaan, joten kyseessä on varmaan myynnistä poistunut tai edellisen sesongin tuote. Kasvokorujen hinnat vaihtelevat kahdeksan ja kymmenen punnan välillä.

 

Tässä huulipuna, eyeshadow topper, ja luomivärinappi swathceina. Näyttävät luonnossa tietenkin paremmilta, etenkin tuo huulipuna, jonka intensiivisyys ei välittynyt kuvaan lainkaan.

 

Tämmöistä siis tällä kertaa! Tuleeko sinulla hankittua kosmetiikka ulkomailla oleillessa, vai onko kotimaan tarjonta tarpeeksi?

 

Kirsikka W.

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Mhän tietty ostan paljon ulkomailta, mutta kyllä kotimaastakin tulee ostettua, mutta vain lähinnä tarpeeseen :). Ulkomailla kun tekee ostoksia paljon halvemmalla, niin tulee ostettua myös kaikenlaista, ei tarpeeseen...

Kirsikka W.

Toi on kyllä totta! Suomessa niin monet tuotteet on paljon kalliimpia kuin ulkomailla :)

Kommentoi