Revolution Beauty -tilaus ja mystery bag

Tässä on taas noin viikko vierähtänyt ilman postausta. Syynä ovat pääsykokeet, ennakkotehtävät, työ, muut askareet... kyllähän te tiedätte tämän rumban. Hirveästi ei ole siinä ehtinyt pohtimaan ja/tai toteuttamaan uusia postauksia, mutta nyt alkavat rattaat pikkuhiljaa pyöriä taas normaalisti. Eilen kävin hakemassa postista tilauksen Revolution Beautylta, joka siis on uudelleenbrändätty TamBeauty, jonka merkkeihin kuuluvat mm. Revolution, I <3 Revolution (entinen I <3 Makeup), Revolution Pro ja Makeup Obsession. Tein tilaukseni kampanja-aikana, josta vinkkasin Instagraminkin puolella, joten matkaan lähti myös ilmainen mysteeripussi! Kurkataanpa siis tilausta hieman.

 

 

Suurin ostokseni oli tällä kertää tämä Revolution Pro Regeneration -luomiväripaletti sävyssä Trends Celestial. Paletissa on kuusi mattasävyä, ja loput ovat ihania shimmer- ja glittersävyjä eri väreissä. Toivoin kovasti, että tilaukseni ehtisi tulla perille ennen vappua, jotta saan tämän paletin vappuaaton lookkiin käyttöön. Omia suosikkejani ovat sävyt TransitStellarIdentifiedPlanetSystem ja Nebula. Paletti maksoi 8,99e.

 

 

Seuraavaksi ostoskoriin sujahti kaksi erilaista peitevoidetta, sillä oma varastoni niistä on ehtynyt lähes kokonaan. Ensimmäinen niistä on Revolution Conceal & Define -peiteaine sävyssä C1, joka on saanut huippuhyviä arvosteluja. Sitä on verrattu jopa Tarten Shape Tape -peitevoiteeseen, joka on monelle se kaikkein luotetuin concealeri. Itse en ole kyseistä tuotetta koskaan testannut, joten en osaa asiaa kommentoida. Koostumukseltaan tämä on Revolutionin aine on kuitenkin aika luonnollinen, mutta kuitenkin peittävä. Hintaa putelilla oli 4,99e.

 

Revolution Pro Full Cover Camouflage -peitevoide taas on huomattavasti paksumpaa ja peittävämpää kuin tuo aikaisemmin mainittu. Se on myös erittäin riittoisaa, sillä pieni määrä riitti testatessani peittämään koko kämmenen peiteaineeseen. Voisin kuvitella, että tämä on näistä kahdesta enemmän niihin päiviin, kun haluaa selkeästi meikata, kun taas tuo aikaisempi toimii varmasti luonnollisempienkin meikki-ilmeiden kanssa. Tämäkin voide minulla oli sävyssä C1, ja sen hinta oli 5,99e.

 

 

Kun Makeup Revolutionin tuotteet tulivat Suomeen, ostin testiin kaksi Retro Luxe Lip Kit -pakettia, joiden nestemäisiin huulipuniin tykästyin kovasti. Tilasin siis kolme uutta sävyä itselleni: persikkainen nude Peach Charming, tumman fuksianpunainen Queen, ja nudekiiltopuna Pure. Punat olivat samaa laatua, ja olin muuten oikein tyytyväinen, paitsi että kiiltopunan sävy paljastuikin paketissa olevan paljon tummempi kuin olin kuvitellut. Paketissa nimittäin lupailtiin hentoa vaalenpunaista, mutta lopputulos olikin huomattavasti ruskeampi nude. Ihan kiva sävy, mutta se on niin lähellä tuota toista tilaamaani nudea, ettei ehkä olisi ollut järkevää ostaa molempia. Noh, onneksi sävy on sentään mieluinen! Lip kitit maksavat 7,75e/kpl.

 

 

Tilasin myös Makeup Obsession Large Bronzer -aurinkopuuterin sävyssä Sun, sillä luottoaurinkopuuterini on pian loppumassa, ja sen valmistus on lopetettu kokonaan. Tämä sävy vaikutti hieman samankaltaiselta, vaikkei se täysin sama olekaan, joten otan sen testaukseen. Suurin osa Makeup Obsessionin tuotteista on sellaisia, että niistä voi halutessaan rakentaa kokonaisen paletin paketin alapuolella olevan pyöreän kiinnikkeen avulla. Siitä en ole varma, onko pohjassa magneettia, vai pitkääkö palettia varten ostaa juuri Makeup Obsessionin oma pohja, johon pyöreät kiinnikkeet napsautetaan. Aurinkopuuteri maksoi vaivaiset 3,49e.

 

Viimeinen tuote oli niin sanottu "postikulutuote", jonka nappasiin matkaani vain siksi, että saisin ilmaiset postikulut. Miss Spa Deep Clean Facial -sheet mask maksoi 3,86e, ja koska naamioille on aina käyttöä, se oli myös ihan hyödyllinen ostos. En ole koskaan ennen kokeillut näitä naamioita, joten en osaa niistä oikeastaan sanoa yhtään enempää kuin mitä nimi kertoo.

 

Sitten siirrytäänkin mysteeripussin pariin! Jutun jujuhan oli tosiaan siinä, että ostaessaan yli 30:llä punnalla Revolution Beautylta, sai kaupanpäälle 25:n punnan arvoisen mysteeribagin. Kampanja oli meneillään vain 48 tuntia, joten toimia piti nopeasti, jos itselleen sellaisen halusi. Revolution Beauty järjestää tällaisia kampanjoita muutaman kerran vuodessa, ja itse olen ennen tätä saanut jo yhden mysteeripussin. Yleensä pusseista paljastuu tuotteita, jotka ovat poistumassa valikoimasta, tai joiden pakkauksia ollaan muutettu tai muuttamassa.

 

 

Ensimmäisenä pussista paljastui kaksi silmämeikkituotetta. Freedom Makeupin Volume Mascara ja Pro Shade & Brighten Play Kit -luomiväripaletti. Kumpaakaan ei löydy enää Revolution Beautyn sivuilta, mutta vastaava ripsiväri siellä maksaa 2,49e, ja luomiväripalettia myydään muualla noin neljän euron hintaan. Ripsari vaikuttaa ihan perushyvältä, eikä se ole lainkaan kuivahtanut, joten otan sen hyvillä mielin käyttöön. Luomiväripaletista en pitänyt aluksi yhtään, mutta huomioituani sävyt yksilöinä löysin sieltä monta mieluisaa ja inspiroivaa väriä.

 

 

Myös huulituotteita pussista löytyi kaksi kappaletta. Freedom Makeup Pro Lipstick Now sävyssä 117 Juicy Lips on ihanan kevyt ja persikkainen punainen, joka tulee kesällä varmasti kovaan käyttöön. Huulipunia myytiin ennen hintaan 1,44e, ja sainkin samanlaisen eri sävyssä myös viime ylläripussistaI <3 Makeup Lip Lava taas on erikoinen nestemäinen huulipuna, sillä se on huulikiiltomaisessa purkissa, ja se myös levitetään kuin huulikiilto. Omani on sävyssä Shockwave, joka on intensiivinen vaalean violetti. Huulipunan luvataan myös hoitavan huulia E-vitamiinin avulla. Näitä myydään Revolution Beautylla edelleen hintaan 3,79e, ja värivalikoimassa on neljä muutakin sävyä.

 

 

Mysteeripussukan kolme viimeistä tuotetta olivat kaikki korostus- ja varjostustuotteita. Vähiten innostava niistä oli Revolution Ultra Contour Kit sävyssä Lightening Contour F01. Paletin tuotteet ovat voidemaisia, joita en itse yleensä käytä. Otan sen kuitenkin testaukseen ihan mielenkiinnosta, sillä mitä lähemmäs kesää mennään, sitä vähemmän käytän meikkivoidetta, jolloin nämä voidemaisetkin tuotteet ovat tervetulleempia. Paletti on edelleen myynnissä Revolution Beautylla hintaan 4,53e.

 

Toinen mukana tullut paletti, Revolution Ultra Professional Contour Palette, oli onneksi puuterimainen, mutta se taas oli itselleni hieman liian tummassa sävyssä Medium-Dark. Jos hyvin käy, niin paletti on kuitenkin sopiva silloin, kun olen mahdollisesti saanut jonkinlaista päivetystä minun kalkkilaivan kapteeni -olemukseeni. Palettia myydään edelleen hieman muuttuneessa pakkauksessa hintaan 9,99e.

 

Viimeinen tuote on Revolution The One Highlight Stick, joka onkin kaikkein mieluisin tuote näistä kolmesta. Silloin kun en käytä meikkivoidetta, käytän reilulla kädellä näitä highlighter -tikkuja puuterin alla, jolloin meikkipohjasta tulee kauniin kuulas ja hehkuva. Nykyinen tikkuni on lähestymässä loppuaan, ja tämä uusi tulee siis juuri oikeaan aikaan. Myös näitä myydään edelleen Revolution Beautyn sivuilla hintaan 6,49e.

 

Kokonaisuudessaan mysteeripussukalle  arvoa tulee siis hieman vajaat 33e, joka kääntyy punnissa noin 28:aan puntaan. Eli useamman euron yli sen luvatun summan! Vaikkei pussi nyt mitään ihan lempparituotteita sisältänytkään, niin kaikki jää silti omaan käyttöön perushyvinä tuotteina. Ja ilmaiseksi saatuja meikkejä osaan aina arvostaa. 

 

 

Mitä mieltä sinä olet tällaisista yllätyspusseista? Olisiko sisältö miellyttänyt?

 

Kirsikka W.

Kommentit

Heli Heinonen (Ei varmistettu)

Tein tilauksen saman ilmaisen mysteeripakkauksen innoittamana, kunhan se vielä joskus saapuisi perillekin :/
Tilasin muuten saman luomiväripaletin kuin sinäkin, koska se näytti niin suloiselta :)

Kirsikka W.

Kiva kuulla! Eiköhän sunkin pakettisi kohta jo saavu :) Toi luomiväripaletti on kyllä tosi kiva, ja siinä on paljon sävyjä, joita ei vielä omasta valikoimasta löytynyt. Tänään olisi tarkoitus lähteä sitä ekan kerran testailemaan! 

Ihanaa vappua :)

Minnea
Minnean muruja

Vau, olipa paljon kaikkea kivaa tuossa mysteeripussissa :) Olisin kyllä ollut innoissani tuosta :) Varsinkin huulituotteet ja ripsiväri olisi kiinnostanut.

Kirsikka W.

Ylläripussit ovat aina jänniä, tulee ihan sellainen "uhkapeluri" fiilis :) Näiden Revolution Beauty -pussien kanssa on lykästänyt nyt jo kahdesti!

Yhtä sirkusta!

Olipas tosiaan iso sisältöinen mysteeripussi! Luomiväribaletit on minulle liian värikkäitä, kun olen tälläinen nude-ihminen :D, mutta kaikki muu kelpais :). Tykkään yllätyksistä, mutta aina on se pelko, että jos on huono...

Kirsikka W.

Itse paketti oli postista noudettaessa niin pieni, että epäilin, onko sinne koko mysteeripussia edes laitettu. Olihan se, ja yllättävän tiiviisti oli monta tuotetta saatu pakattua! Ei ollut jäänyt siis matkasta mitään, vaikka hieman niin epäilinkin :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Heippa. Kuinka kauan kesti että paketti saapui? Tilasin sieltä ensimmäistä kertaa eilen. T. Malttamaton

PS. Nyt ei ollut mitään mysteeripussia mutta oli kaupan päälle se 144 shades luomiväripaletti.

Kirsikka W.

Moi! Omissa tilauksissa on yleensä mennyt 7-10 arkipäivää :) Eli kohtuullisen nopsasti on paketti löytänyt perille.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.