Summer bucket list 2017

Summer bucket list, eli lista asioista, joita haluaa kesällä tehdä tai kokea, on tullut vastaan jo monissa blogeissa, joten innostuin siitä itsekin. Nyt kun meidänkin partsilta alkaa näyttää kesäiseltä, taitaa olla juuri oikea aika.

 

– Heitä talviturkki. Hävettää melkein myöntää, että tänä vuonna tämä on jäänyt näinkin myöhäiseksi. Yleensä turkki on tullut heitettyä hyvissä ajoin ennen kesäkauden alkua.

– Hoida ensimmäinen leiripäällikön duuni ongelmitta. Heti ensi viikolla siis edessä elämäni ensimmäinen leiripäällikön jobi, joka vähän jännittää. Onneksi meidän leiriohjaajatiimi on paras mahdollinen, ja pystyn luottamaan siihen, että hommat hoituu oikein.

– Tilaa ravintolassa kesäinen drinksu. Mitä kesäinen nyt sitten tarkoittakaan. Joku ei-bisse tai siideri, vaan ihka oikea drinkki.

– Grillaa nuotiolla. Tämä tulee luultavasti olemaan helppo toteutettava, jos vain säät sen sallii.

Toteuta ensimmäinen blogiyhteistyö -postaus. Kyllä, tätä on luvassa. Ja ihan lähiaikoina!

– Käy treffeillä vähintään kerran kuussa. Rahatilanteen takia tämä on jäänyt vähän taka-alalle, mutta mies jo lupaili, että leiriltä palattuaan lähdettäisiin pitkästä aikaa treffeille. Jes!

– Tee vähintään yksi kotimaanmatka. Kesä on aika täyteen buukattu leireilyä ja muuta mukavaa, mutta kyllä sitä voisi nyt yhden kotimaanmatkan ehtiä tekemään.

– Vietä parikymppisiä. Elokuussa ollaan jo puolessa välissä neljääkymmenta, huhhuh! Kyllähän sitä nyt jotenkin pitää juhlistaa.

– Geokätköile. Ihan tässä meidän kodin lähettyvilläkin pitäisi olla kätköjä, joita ei olla ehditty vielä tutkimaan. Yhdellä kätköilyreissulla kuluttaa helposti kauniin kesäpäivän metsässä reippaillen.

– Tee yöreissu Helsinkiin Pokémon Go:n parissa. Kyllä, minä kuulun näihin ihmisiin. Ja täksi kesäksi peliin on lupailtu vielä paljon uusia tuuliakin!

– Lue edes yksi kirja kannesta kanteen. Viimeisen vuoden aikana lukeminen on jäänyt minulta melkein kokonaan. Ainakin kirjojen lukeminen. Tänä kesänä aion koittaa saada luettua edes yhden kirjan kokonaisuudessaan.

Ota paljon kuvia. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

– Nauti elämästä spontaanisti. Mitä sitä turhia suunnittelemaan, kyllä aika näyttää!

 

Kesäinen metsä

 

Minkälaisia asioita teillä on tiedossa kesälle?

 

Kirsikka W.

 

Muistakaa seurata blogia Facebookissa, Bloglovinissa, ja Blogit.fi -sivulla.

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Tälläiset listaukset on tosi kivaa luettavaa 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *