Sunnuntaibrunssi Sandrossa

Niinkuin edellisessä postauksessa jo mainitsinkin, tänään tuli testattua Tapiolassa sijaitsevan Sandron sunnuntaibrunssi. Sandron löytää Tapiolan lisäksi myös Helsingin Kalliosta, Eirasta ja Korttelista. Brunssin lisäksi ravintolalla on a la carte -menu, lounasmenu ja laaja valikoima erilaisia juomia. 

 

 

Ihan ensimmäiseksi haluan mainita, että paikka oli todella ihanan värinen, ja sisustus oli miellyttävä. Meidän kymmenen hengen seurueellemme istumajärjestelyt tuottivat kuitenkin hieman vaikeuksia, vaikka pöytä oli varatta etukäteen. Ainakin tämä Tapiolan ravintola sopii siis paremmin pienemmille joukkioille tai vaikkapa brunssitreffeille!

 

 

Brunssin tarjonta oli marokkolaisteemaista, ja se aloitettiin pöytiin tarjoiltavilla mimosoilla tai alkoholittomilla omena- tai karpalomehuilla. Saalaattipöytä koostui perinteisen salaatin sijasta lähinnä maustetuista kasviksista ja juureksista, kuten porkkanasta, perunasta, kukka- ja parsakaalista, sekä paljosta muusta. Lisäksi tarjolla oli muun muassa maustettua leipää, kahvia, marjasmoothieta, ja erilaisia tahnoja ja kastikkeita.

 

 

Lämpimiä ruokia oli montaa sorttia: kalaa, kanaa, lihaa, falafeleja... Kaikille jotakin! Erityisesti erinomaisesti maustettu ja suuhun sulavan murea liha(pata?) oli suosikkini. Todella herkullista, ja todella täyttävää. En edes jaksanut maistaa kaikkea, sillä vatsanahka ei olisi kestänyt. Nyt tätä kirjoitellessa (ja omaa jääkaappia tuijotellessa) vatsa alkaa kurista ihan huolella.

 

 

Jälkiruokapöytä taas puolestaan notkui erilaisia kakkuja, hedelmiä ja leivoksia. Omaksi suosikikseni muodostui kakku, jonka oletan olleen jonkin sortin hedelmäinen juustokakku. Aivan törkeän hyvää! Lisäksi erilaisia suklaisia kakkuja oli montaa eri sorttia: hedelmäistä, pähkinäistä ja suklaista. Myös hunaja ja erilaiset hillokkeet olivat osana tarjoilua. Myöskään jälkiruoan kanssa en todellakaan jaksanut maistaa kaikkea, joten päädyin valikoimaan parhaimman näköiset herkut lautaselle.

 

 

Pakko nyt vielä sanoa, että koko paikka oli esteettisesti todella upea kokonaisuus! Kaikki lautasia ja laseja myöten oli mietitty loppuun asti, ja tunnelma oli erinomainen (vaikkakin paikan soittolistaan voisin tehdä hieman muutoksia). Tykkäsin kyllä kovasti, ja haluaisin joskus ehdottomasti päästä testaamaan myös paikan a la carte -menun!

 

 

Mitä te pidätte brunsseista? Iskeekö marokkolaisen keittiön antimet?

 

Kirsikka W.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.