Testissä vegaaniset Lemonaid -juomat

Tänään kaupassa törmäsin mielenkiintoisiin juomiin, joita en ole ennen edes nähnyt aikaisemmin. Kyseessä olivat Lemonaid -merkkiset limonaadit, jotka ovat täysin orgaanisia ja vegaanisia, ja kaiken lisäksi ne tekevät vielä hyvääkin! Nappasin siis testausmielessä mukaani maut Lime ja Passion Fruit.

 

 

Lemonaid siis valmistaa täysin vegaanisia, orgaanisia ja reilun kaupan hengessä tuotettuja limonaadeja. Kuten nimestä (LemonAID) saattaa päätellä, juomilla saadaan aikaan myös hyvää, sillä niiden tuotoilla rahoitetaan erilaisia projekteja niillä alueilla, joista juomien raaka-aineet ovat kotoisin. Lisää voit lukea Lemonaidin omilta kotisivuilta!

 

 

Yritys on alunperin kolmen ystävyksen kehittelemä projekti, jonka he aloittivat omista keittiöistään vuonna 2008. Lemonaidilla on myös sisarmerkki, ChariTea, joka valmistaa jääteitä samoilla periaatteilla. Myös näitä jääteitä on saatavilla Suomessa, en vain tajunnut ottaa niitä mukaani kaupasta.

 

 

Näissä limsoissa on huomattavasti vähemmän sokeria kuin esimerkiki Coca-Colassa, eikä lainkaan muita makeutusaineita, joten luonnollisesti ne eivät myöskään ole yhtä makeita. Itse asiassa Lemonaidin juomat ovat jopa vähän kirpeitä, joten josset pidä yltiömakeista limsoista, niin nämä voisivat todellakin sopia sinulle! Uskallan myös väittää, että nämä sopivat erinomaisesti drinkkeihin, joissa on jo osana makeaa likööriä. Juomat ovat hapotettuja, mutteivät kuitenkaan liikaa. Ne ovat raikkaan makuisia ja tuoksuisia, eivätkä jätä suun limakalvoille samanlaista limakerrosta kuin tavalliset virvoitusjuomat. K-Supermarketissa näiden hinta oli 2,99e/kpl, joten hieman hintavampiahan nämä ovat, kuin monet muut juomat, mutta niinhän vegaaniset ja orgaaniset tuotteet tuppaavat Suomessa olemaan. Itse ainakin suosittelen kokeilemaan, jos yhtään siltä tuntuu!

 

Oletteko te jo maistaneet näitä? Jos ette, niin aiotteko?

 

Kirsikka W.

Kommentit

Yhtä sirkusta!

En ole maistanut ja jos ihan rehellisiä ollaan, en varmana ikinä ostakaan :D. Ainoa mitä juon, on kevyt-tai zerokokis ja mehuja en juo ollenkaan :) , mut onhan noin hyviä, kun niitä vegaaneja on niin paljon jo!

Kirsikka W.

Voin hyvin kuvitella, etteivät nämä ehkä ole kaikille (avomieheni ei varmaankaan tykkää yhtään), mutta itse ainakin tykkäsin! Kivaa vaihtelua tavalliselle limulle, ja varmasti hieman terveellisempääkin :)

Minnea
Minnean muruja

MInä voisin hyvinkin kokeilla, tykkään just, jos on vähän kirpeämpiä! Ja bonuksena toki myös, jos sokeria on oikeasti vähemmän :) Hinta kyllä vähän kirpaisee!

Kirsikka W.

Hinta tosiaan on hieman suolainen, joten nämä sopivatkin varmasti paremmin semmoisiksi herkuttelujuomiksi, joita ostaa harvemmin. Tai tietysti myös erikoistilaisuuksiin, joissa rahaa saa kuluttaa hieman enemmän. Ihan janojuomasta nämä eivät siis hintansa puolesta (tai ehkä muutenkaan) mene :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.