Uusi banneri

Kuten ehkä saatoittekin jo huomata, on blogin ulkoasu hieman muuttunut. Banneri on nimittäin hieman uudistunut! Vanha banneri alkoi omissa silmissäni näyttää jo hieman kulahtaneelta ja tunkkaiselta, joten päätin tässä keskiviikkoiltapäivän täytöksi kuvata ihan uuden.

 

Uusi banneri.

 

Uusi banneri on teemallisesti ihan samanlainen kuin edeltäjänsä, ja kuvasta löytyykin tuttu nimikkolevy. Itse asiassa levyn tekstitkin ovat täysin alkuperäiset, ja ainoastaan pusuhuulten väri ja muoto ovat vaihtuneet. Tämäkin johtuu vain siitä, että tässä reilun vuoden aikana levy oli kerännyt päällensä pölyä, joka tarttui jokseenkin tahmaiseen huulipunaan kiinni. Ei siis auttanut muuta kuin puhdistaa koko levyke, ja pusutella uudet huulet mukaan!

 

Lisäksi bannerin taustaa ja rekvisiittaa on paranneltu, jotta yleisilmeestä tulisi vähän raikkaampi. Mikään valokuvaus- tai kuvankäsittelyvelho en edelleenkään ole, joten mitenkään ammattimaista jälkeä ei lopputuloksesta tietenkään tullut, mutta kyllä tuo minusta on ehdottomasti miellyttävämmän näköinen, kuin aikaisempi banneri. Myös blogin Facebook -sivut saivat saman päivityksen, vaikka FB:n kansikuva-asetukset eivät minun kuvistani ole koskaan tykänneetkään. Noh, pääasia on se, että sivu hoitaa hommansa!

 

Vanha banneri.

 

Mitä mieltä olet uudesta bannerista? Pidätkö enemmän uudesta vai vanhasta kuvasta?

 

Kirsikka W.

Kommentit

Yhtä sirkusta!

Uusi on raikkaampi ja ainahan vaihtelu virkistää :)

Kirsikka W.

Kiva kuulla! Samat ajatukset olivat itsellänikin :)

Kommentoi