Yllättävän hyvät ja edulliset rintaliivit

Minun on lähiaikoina ollut hankala löytää uusia rintaliivejä. Koska minulta löytyy reilusti rintavarustusta sekä kokoa muutenkin, niin ihan joka kaupan valikoimassa ei minun kokoisilleni ole tarjontaa lainkaan. Ja pieni budjetti vaikeuttaa täydellisten liivien löytämistä vielä tavallista enemmän. 

 

 

Omat rintani ovat täysin eriparia, sillä toinen on huomattavasti suurempi kuin toinen. Sen vuoksi ihan täydellisiä liivejä ei löydy sitten millään. Olen myös huomannut, että jotkin rintaliivimallit eivät sovi rinnoilleni ollenkaan, vaan saavat ne näyttämään kolmiomaisilta luonnollisen pisaran sijaan. En siis tarkoita, etteikö kolmio voisi jollekin olla luonnollinen, mutta omat rintani ovat selkeästi pisaran malliset. Lisäksi kuppikokoni ja ympärysmittani vaihtelee reilusti liivien mallista riippuen, joten en koskaan voi napata liivejä sovittamatta niitä ensin. Toisaalta, en suosittelisi sokkoliivishoppailua kyllä yhtään kenellekään, ellei sitten ole ihan 100% varma rintsikoiden istuvuudesta.

 

 

Nyt kuitenkin Tokmanni on jo useamman kerran peräkkäin osoittautunut olevan edullisten rintaliivien luvattu maa meille isommillekin mimmeille. Valikoima on monissa pienissäkin kaupoissa ollut reilu, ja kokovaihtoehtoja on paljon. Ja mikä parasta, isommistakin liiveistä löytyy nättejä värejä ja malleja, eikä pelkästään mustia, valkoisia tai nudeja t-paitaliivejä, joita itse kammoksun. Ja hinnatkin ovat parhaimmillaan vajaan viidentoista euron luokkaa per liivit. Tokmannin liivejä shoppaillessa kannattaa kuitenkin erityisesti sovittaa niitä huolella, sillä eri liivimallit ovat täysin eri kokoa. Sen huomasin myös eilen rintaliiviostoksilla käydessäni.

 

 

Lähdin ostoksille, sillä aamulla pyykkinarulta nappaamani suosikkiliivit olivat antaneet pesukoneessa periksi, ja kaarituki törrötti kupin ulkonurkasta uhkaavasti. Aloin laskeskella, kuinka monta paria siistejä ja täysin ehjiä rintaliivejä omistin, ja totesin, että niitä oli jäljellä ehkä yhdet tai kahdet. Tokmannilta matkaan tarttui sitten kolme paria rintaliivejä, jotka olivat kaikki eri kokoa. Siniset 95C -kokoiset balconetteliivit olisin voinut ottaa vielä pienemmässä ympärysmitassa, mutta kuppien kannalta tämä koko tuntui parhaimmalta vaihtoehdolta. En edes muista milloin viimeksi olen ostanut C-kupin liivit, mutta suuren ympärysmitan kanssa kuppi kasvaa luonnollisesti mukana. Klassiset valkoiset pitsirintsikat taas olivat kokoa 100D, joka tuntui juuri täydelliseltä, vaikka yleensä ympärysmittani ei olekaan noin suuri. Korallinpinkit ja kivasti kuvioidut rintaliivit kokoa 95D olivat ympärysmitaltaan täydelliset, vaikka kuppi olisi toista rintaani ajatellen saanut olla hieman tilavampi. Liivit olivat kuitenkin niin lähellä täydellistä, ettei minua haitannut, vaikka toinen rinta olisikin hieman pullottava silloin tällöin. Kaikki liivit ovat vieläpä Pola Plus -merkkisiä, joten rintaliivien koot todellakin vaihtelevat myös yhden merkin sisällä.

 

 

Sinisten ja valkoisten liivin hinta oli 14,95e/kpl, ja korallit rintsikat maksoivat 16,95e, joten mielestäni sain kolmet sopivat ja kivan näköiset rintaliivit todella edullisesti. Joskus näteistä ja oikean kokoisista rintaliiveistä joutuu nimittäin maksamaan reippaasti yli viisikymmentä euroa kappaleelta. Eiväthän nämä Tokmannin liivit välttämättä ole sitä parhainta laatua, mutta voittavat kyllä kestävyydessä ja mukavuudessa esimerkiksi Prismojen, K-Citymarketeiden ja monien ketjuvaatekauppojen liivit. Jos siis kaipaat edullisesti uusia rintaliivejä vaatekaappiisi, niin suosittelen ainakin harkitsemaan Tokmannilla käväisyä. "Halpaketju" -stigma kannattaa jättää omaan arvoonsa, sillä toisin kuin sanonta kuuluu, niin halvalla voi ihan oikeasti joskus saada hyvää.

 

Mistä sinä ostat rintaliivisi?

 

Kirsikka W.

 

*Sisältää mainoslinkkejä*

Psst! Tokmannilta löytyy tällä hetkellä myös tosi paljon kivaa kesätekemistä! Itse ostin eilisellä reissullani ihan valtavan flamingo-uimarenkaan, joka kannattelee helposti aikuisenkin painoa.

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Taidan suunnata huomenna Tokmannille! Itselläkin ostolistalla uudet rintsikat, halvatkin saisi olla näin opiskelijabudjetille ja kun kauniita rintsikoita sieltä näköjään saa! Ihastuin heti noihin valkoisiin :)

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

ps, kiitos vinkistä! Ja mukavaa viikonloppua :)

Kirsikka W.

Kiva jos postauksesta oli hyötyä :) Ja hauskaa viikonloppua sinnekin!

Elliskä (Ei varmistettu)

Mä ostan HMLTÄ. En kertakaikkiaan löydä muualta niin hyvin istuvia.. Tai no joskus!
T.pikkutissi

Kirsikka W.

Henkkamaukalla on aina ollut tosi kivan näköisiä liivejä, mutta koskaan en ole löytänyt tarpeen isoja kokoja itselleni :( Hieman pienemmille rinnoille ja ympärysmitoille sieltä löytyykin varmasti kaikkea ihanaa sekä rintsikoiden että bikiniliivien puolelta!

Siri H
Still Life

Tokmanni on kyllä oikeasti hyvä kauppa! Itsekin ostin ihan vasta sieltä kahdet rintsikat, ne ovat kylläkin enemmän sporttimallia, mutta otin ne ihan arkikäyttöön. Olen jo pitkään etsinyt sporttiliivimallisia ja päällä huolettoman tuntoisia liivejä, sellaisia jotka ei kuitenkaan tee rinnoista ihan lättänöitä :D ja tokmanniltahan ne löytyi! Mulla yleensä on liivien kanssa se ongelma että ympärysmitta saa olla aika pieni mutta kupin koko on taas suhteessa siihen aika iso.. argh, sopivien rintsikoiden löytäminen on niin vaikeaa! Pitääpä joskus tsekata tuo Tokmannin "perus" rintsikkavalikoimakin.

Kirsikka W.

Joo, tuntuu kyllä että rintsikoiden etsiminen on oikea työmää melkeinpä jokaiselle koosta riippumatta! Mulla on vielä Tokmannin urheiluliiviosasto täysin kokeilematta, kun niin harvoin tulee urheiluliivejä käytettyä, mutta pitääkin varmaan ensi kerralla kurkata myös ne läpi :)

Torey
Näissä neliöissä

Mä ostin Tokmannilta kans keväällä kahdet urheiluliivit. Siis ihan parhaat! Ei ahdista, ei purista ja jopa minä pienirintanen näytän niiden kanssa siltä että omistan tissit. Monet urheiluliivit kun hävittää mun B-kuppini täysin! :D

SOUL SEARCHIN’

Kiitos vinkistä! Tokmanni on kyllä viime aikoina osoittautunut varsinaiseksi löytöjen aarreaitaksi, ostin itse viimeksi parit kesähousut sieltä edullisesti. Mistään muualta ei löytynyt kivoja kesäpöksyjä tälle reitevälle muijalle, mutta Tokmanni pelasti. :) Pitääpä mennä vaikka heti huomenna!

Kirsikka W.

Mä olen aina tykännyt Tokmannista, vaikka nuorempana heidän vaatteidensa käyttö tuntui jotenkin nololta. Nyt vähän vanhempana on sitten tajunnut, ettei sillä oikeasti ole mitään väliä, kuinka kalliita vaatteita käyttää, kunhan vain itse tykkää :)

Minnea
Minnean muruja

Hei, mahtavaa! Kiitti vinkistä! Olenkin jo hetken aikaa etsinyt edullista liivikauppaa. Enpä ole tajunnut kurkata Tokmannille! Tosi nättejä liivejä :)

Kirsikka W.

Ihana kuulla, että postauksesta oli iloa! Liivivalikoimassa oli vielä useampi muukin malli, jotka olisin voinut kotiuttaa, mutta budjetti tuli vastaan :) Valikoima tietysti vaihtelee jonkin verran kaupasta riippuen, mutta toivotaan että muuallakin olisi yhtä hyvä valikoima.

Shayla76 (Ei varmistettu)

Juuri tuli eilen ostettua Cubukselta alle 20 eurolla rintaliivit ja omaan ison kupin ja pienen ympäryysmitan. En maksa yli 20 euroa rintaliiveistä joten katson aina ollessani kaupassa jossa on liivejä että onko siellä aleessa niitä. Citymarketissa, Cubuksella, Lindexillä että Prismasta löydän usein liivejä. Myös 3+1 päivän aikana löysin viime vuonna urheiluliivit halvalla joista taisin alle 25 euroa maksaa ja eivät olleet sellaisia toppimallisia vaan ihan kunnolliset liivit. Itseäni ärsyttää E-kuppilaisena se että joka paikassa on myynnissä topattuja liivejä. Nyt kannattaa katsoa kun juuri alkoi aleet.

Kirsikka W.

Cubuksella ei itselleni löydy sopivan kokoisia liivejä, vaikka monet kaverit ovatkin valikoimaa kehaisseet. Cittarista ja Prismasta löytyy aina silloin tällöin jotain, muttei useinkaan mitään kovin nättiä, ja halvemmat liivit eivät kestä käytössä kuin pari kuukautta. Sen vuoksi olenkin päätynyt Tokmannin liiveihin, joiden hinta on ollut sama, mutta käyttöikä pidempi :)

Itseäni ei liivien toppaaminen häiritse, kunhan ne istuvat hyvin ja näyttävät luonnollisilta päällä. Itseasiassa, pidän siitä, että rintsikoissa on kevyt toppaus, jotteivät nännit paista paidasta läpi. Oma suosikkimallini rintaliiveissä onkin juuri kevyesti topattu ja kaarituellinen balconette -malli!

Kommentoi