Ladataan...

Kävimme tänään avokin kanssa Helsingissä nappailemassa pokemoneja, ja päätimme (minä päätin) pysähtyä Johanneksenkirkolla nappaamassa pari kuvaa. Vaikka sää olikin hieman harmaa, niin me amatöörikuvaajat onnistuimme silti saamaan muutaman julkaisukelpoisen otoksen tämän päivän asustani. Laatu ei kuitenkaan ole maailman parhain, joten pahoittelut siitä! Kuvissa oleva neuletakki on FB-kirppikseltä ostettu uusi ihanuus. Rakastan mustavalkoista grafiikkaa vaatteissa!

 

 

 

Nahkatakki - Prisma

Neuletakki - Kirpputori

Toppi - Adidas

Housut - KappAhl

Kengät - H&M

 

Minkälaiset kuviot ovat teidän mieleenne?

 

Kirsikka W.

Ladataan...

Leikittelin viime viikolla sillä ajatuksella, että olisi todella siistiä päästä suunnittelemaan oma luomiväripaletti, johon saisi kasata ikioman kokonaisuutensa. Koska olen vähän lapsenmielinen ihminen, niin päädyin Paintiin piirtelemään, ja sainkin inspiraation vallatessa kehiteltyä paletillisen luomivärejä nimineen. 

 

 

 

01 Elsa

Kirkas vaaleansininen väri saa nimensä Frozen -elokuvan Elsalta, ja se sisältää valkoista glitteriä.

 

02 Cumulus Sky

Tämän sinisen sävyssä kuvittelen taivaan olevan, kun cumuluspilvet lipuvat horisontissa. Väri on matta.

 

03 Violet Smudge

Mustikkatahrat sormissa inspiroi tämän violetinsinisen mattasävyn.

 

04 Starry Skies

Tummansininen yötaivaan väri, joka kimaltelee kultaista glitteriä.

 

05 Moss Pit

Pieni sanaleikki "moshpit" -sanan ja sammaleen kanssa. Väri on mattainen vihreä.

 

06 Lime In The Coconut

Helmiäisenhohtoinen limenvihreä, joka on nimetty saman nimisen biisin mukaan.

 

07 Green Tea

Mattainen vaaleanvihreä, joka on saanut inspiraationsa vihreästä teestä.

 

08 Envy

Erittäin tummanvihreä ja runsaspigmenttinen mattaväri, joka ei ihan heikoimmille sovikaan.

 

09 Vodka Cranberry

Punertavanruskean ja viininpunaisen välimaastoon sijoittuva helmiäisenhohtoinen sävy.

 

10 Coralgasm

Korallin värinen ja runsaspigmenttinen mattasävy.

 

11 Piglett

Likaisen vaaleanpunainen mattaväri, joka on saanut nimensä Nalle Puhin Nasun mukaan.

 

12 Passion

Kirkkaanpunainen mattaväri, joka hehkuu hekumaa.

 

13 Lavender Bubble

Vaalean violetti ja helmiäisenhohtoinen väri, joka sai innoituksensa vaahtokylvyistä.

 

14 Barbie

Pinkki mattaväri, joka sai nimensä tietenkin Barbien mukaan.

 

15 Aunt Pearl

Niin sanottu "ruma violetti", joka hehkuu helmiäissävyissä.

 

16 Plump

Luumunvärinen, runsaspigmenttinen mattaväri, jonka nimi on jälleen kerran sanaleikki.

 

17 Mustard

Rehellisesti sinapin mukaan nimetty keltainen mattasävy.

 

18 Baby Yellow

Hento vaaleankeltainen mattaväri.

 

19 City Lights

Vihertävänkeltainen väri, jossa on kultaista glitteriä.

 

20 Obnoxious

Klassisen keltainen ja runsaspigmenttinen väri.

 

21 Autumn Breeze

Syksyn innoittama tumma oranssi, jossa on helmiäishohdetta.

 

22 Peach Please

Sanaleikistä nimensä saanut persikkainen glitterväri.

 

23 Camp Half-Blood

Percy Jackson -kirjoista nimensä saanut kirkas mattaoranssi.

 

24 Mr. President

Vaaleanoranssi mattasävy, jonka innoittajana on toiminut (kuka muukaan kuin) Donald Trump.

 

Pidän kovasti paleteista, joissa on paljon erilaisia värivaihtoehtoja ja -yhdistelmiä. Sen pohjalta minäkin suunnittelin tämän oman "palettini". Psst! Nyt jos joku meikkifirma luette tätä, niin ottakaa yhteyttä! Tekisin mielelläni yhteityötä ;)

 

Mikä oli oma suosikkisävynne, ja minkälaisen paletin te tekisitte, jos saisitte mahdollisuuden?

 

Kirsikka W.

Iho

Ladataan...

Minun ihoni on kuin esiteini: omapäinen, hankala, enkä ymmärrä sitä yhtään. Onneksi en ole malli tai muu vastaava henkilö, jonka tarvitsee näyttää aina upealta. Tälläkin hetkellä on menossa kamppailu sekä punoituksen, kipeiden ihonsisäisten näppyjen, että ulkoisten valkopäiden kanssa. Nämä puhkeavat minulla aina samaan aikaan, jolloin naama näyttää siltä kuin olisin napannut vesirokon toistamiseen.

 

 

Puhdistan ihoani päivittäin puhdistusliinoilla, vedellä, ja kasvovedellä, sekä pesen Neutrogenan kuorivalla kasvojenpesuaineella kasvot aina suihkujen yhteydessä. Sen lisäksi käytän meikinpoistoainetta tai muuta vastaavaa aina tarpeen tullessa. Ihonhoito- tai kasvojenpesurutiinini eivät liiemmin poikkea päivästä riippuen, ja silti aina säännöllisen epäsäännöllisesti kasvoistani tulee iho-ongelmien taistelukenttä. Erityisen inhottavia ovat nimenomaan nuo kipeät finnit ja näppylät, niillä kun saattaa mennä useampi viikko parantua.

 

 

Nyt olen ottanut käyttöön myös teepuuöljyn, sillä meno äityi nopeasti niin villiksi. Parissa päivässä näppyjä ei ainakaan ole tullut lisää, ja jo ihossa olevat tuntuvat paranevan hieman nopeammin. Kuvat on otettu eilen illalla puhdistuksen ja rasvauksen jälkeen, josta johtuu kasvojen kiilto. Iho ei ehkä näytä muiden silmiin niin kovin pahalta (tiedän että tilanne voisi olla huomattavasti pahempikin), mutta jos esimerkiksi kasvojen väriä vertaa mun ihon väriin, niin huomaa ettei kaikki ole ihan kohdillaan. En saanut kesällä pienintäkään rusketusta, joten värierot johtuvat ainoastaan kasvojen punoituksesta. Viime talvena kasvojeni iho kehitti itselleen jonkinlaisen vesiallergian, ja rukoilen että selviäisin tästä talvesta ilman sitä!

 

Mitkä ovat teidän suurimmat iho-ongelmanne?

 

Kirsikka W.

Ladataan...

Olin eilen Oriflame -illassa, joissa olen käynyt jo useampaan otteeseen. Illan aikana pääsee tutustumaan moniin tuotteisiin, ja tietenkin tilaamaan niitä itselleen. Näissä illoissa on sellainen järjestely, että tilattuasi tietyllä summalla kosmetiikkaa, saat valita itsellesi kotiinviemisiksi lahjatuotteita. Oman tilaukseni summa ylitti seitsemänkymmentä euroa (onneksi näitä iltoja ei ole useammin!), joten sain valita matkaani kolme ilmaista tuotetta.

 

 

 

Ensimmäinen valitsemani tuote on Milk & Honey Gold Moisturising -suihkuvoide, jonka arvo on 13e. Nimensä mukaan tuotteen luvataan kosteuttavan, ja se tuoksuu hennon hunajaiselta. Vaikka tuotetta markkinoidaan voiteena, on se todellisuudessa koostumukseltaan samanlaista kuin nestemäinen suihkusaippuakin.

 

 

Toiseksi tuotteekseni valitsin Tender Care Cranberry -hoitovoiteen, jonka arvo on 10e. Näitä Tender Care -voiteita on monia erilaisia, mutta itse valitsin tämän karpalonsiemenöljyä sisältävän version. Voidepurkki ei ole ihan yhtä kätevä, kuin Bette Boxin mukana tullut Blistexin huulivoide, mutta se kosteuttaa kyllä huomattavasti paremmin. Itse käytän pientä sivellintä voiteen levittämiseen.

 

 

Viimeinen ja arvokkain valitsemani tuote on Giordani Gold -puuterihelmet sävyssä 32081 Natural Radiance, joiden arvo on 34e. Olen ennenkin käyttänyt tällaisia helmiä, mutta ne olivat aurinkopuuterihelmet. Nämä helmet ovat ennemminkin ehkä poskipunamaiset, mikä on sinänsä hyvä, sillä onnistuin eilen illalla pudottamaan lattialle yhden suosikkiposkipunistani (nyyh). Minulla taitaa itseasiassa olla vielä olemassa edellisille helmilleni hankittu sivellin, jota en ole käyttänyt kuin pari kertaa.

 

Mikä tuotteista oli teidän suosikkinne? Omat tilaukseni tulen esittelemään, kunhan ne vain saapuvat. En viitsi vielä etukäteen paljastaa, mitä tuotteita sieltä on tulossa.

 

Kirsikka W.

Pages