Around the world with Eight Hour

Meidän perheen aikuiset, erityisesti mieheni, olemme vannoutuneita Elizabeth Arden Eight Hour Creamin käyttäjiä. Joka paikan voide on kotona käytössä ihon halkeamiin, kynsinauhoihin, suojaamassa ja rauhoittamassa ihoa milloin missäkin, mm. auringonoton jälkeen ja olenpa hoitanut tällä jopa palovammaa. Ja meikkipakissa monikäyttötuotteena mm. huulivoiteena, silmämeikin kiillottajana, poskipäiden korostukseen, kulmakarvojen viimeistelyyn jne.

Myös reissuihin "kasi" pakataan mukaan. Itse en halua pitää suurta purkkiarsenaalia matkalaukun täytteenä, joten on mahtavaa että Eight Hour Cream toimii yleistuotteena moneen tarkoitukseen.

Merkki on huomannut 8 Hour Cream -kuluttajien innostuksen pitää voidetta matkoilla mukana, ja tekikin teemaan sopivan pakkauksen. Around the World with 8 Hour -teemaisia tuotteita on saatavana rajoitettu erä sekä klassikkovoiteena (lentomääräysten mukainen koko) että uutuutena kahden huulituotteen (kuorinta ja huulivoide) settinä.  Huultenkuorinta tuoksuu tosi hyvältä ja tekee huulista superpehmeät. Huulivoiteessa on tuttu Eight Hour -tuoksu ja maku.

Elizabeth Arden Eight Hour Cream Skin Protectant (50ml/41€)

Elizabeth Arden Eight Hour Take Off & Touch Down Lip Duo (2x13ml, 28€)

 Stockmann -tavarataloista

Tuotteet saatu blogin kautta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.