Hyvän tukkapäivän salaisuus on hiusharja

Kauan meni ammattilaiseltakin ymmärtää, että hyvä hiuspäivä tarvitsee muutakin kuin puhtaat kutrit ja mukavasti alkaneen aamun. Vaikka työvälineet ovat kampaajan tärkein väline, unohtuu se silti usein omassa arjessa. Sitä vaan tekee tukkaansa niillä samoilla välineillä kun aina ennenkin, vuodesta toiseen, vaikka hiusmallikin muuttuu.

Sain ennen kesää testiin Ecotools Travel Detangler matkakokoisen selvitysharjan. Ajattelin, että tämä pieni harja kulkee kätevästi reissuissa mukana,mutta kun testasin sitä ensimmäisen kerran, totesin että se onkin avain hyviin hiuspäiviini. Tämä pieni ihmeidentekijä nimittäin tarttuu hiuksiini napakasti, kohottaen täydellisesti tukan tyven, selvittäen karvat ja siloittaen hiusten pinnan kiiltäväksi. Harja soveltuu käytettäväksi sekä märkien hiusten selvitykseen, että kuivan hiuksen harjaukseen. Itse siis todellakin föönaan koko tukan tällä harjalla. Otsatukkani ei ole ollut aikoihin niin hyvin, kun tämän harjan jälkeen. 

Nyt minulla on jo näitä pieniä harjoja kaksi. Toinen kotona föönin vieressä kylppärissä, ja toinen käsilaukussa, jos päätänkin päivän mittaan laittaa hiukseni vaikka kiinni.

Ecotools selvitysharja on 100 % vegaaninen, kierrätysmuovista valmistettu. Hintaa tuotteella on alle kymmenen euroa, joten tämä supertuote kannattaa todellakin ottaa testiin.

Kommentoi