Ihon täydellinen kuntokartoitus

YHTEISTYÖSSÄ SKINMED ESTEETTISEN IHONHOIDON ERIKOISKLINIKAN KANSSA

Kosmetologini Anne kutsui minut vuodenvaihteessa Skinmediin ihoanalyysiin, sillä hoitolaan oli juuri saatu upouusi VISIA -ihoanalyysilaite. Laite ottaa kasvoista erikoiskamerakuvan, analysoi tulokset, vertaa niitä saman sukupuolen ja ikäryhmän keskiarvoon sekä antaa tuote- ja hoitosuositukset.

Kuvat paljastavat  ihon pinnan kunnon, rypyt, aurinkovauriot, huokoisuuden, couperosan, pigmentaation ja epäpuhtaudet.

Amerikassa ja myös meillä Euroopassa Visia on arvostettujen ihotautilääkärien tärkeä työväline ja antaa todella kattavan kuvan ihon todellisesta kunnosta.

Jos olette joskus käyneet tavaratalossa ihon kosteutta ja kimmoisuutta mittaavassa analyysissä, niin voin kertoa, ettei Visialla ole mitään tekemistä sellaisen kanssa, vaan tällä saa paljon tarkemman tiedon ihon nykytilanteesta, sekä siitä mitä muutoksia on odotettavissa tulevaisuudessa.

Entäpä millaisia tuloksia sain omasta ihostani? Täytyy ensinnäkin myöntää, että jännitti valtavasti etenkin auringon aiheuttamat vauriot. Ja niistä sainkin huonoimman tuloksen. Myös epäpuhtauksia ihostani löytyi. Sen sijaan ryppytilanne ja ihon tasaisuus olivat hyviä (JEI!).

Ihoni on 34-vuotiaan, jihuu!

Eli jatkossa minun kannattaa edelleen panostaa hyvään ihon suojaamiseen auringonvalolta, tehokkaaseen puhdistukseen sekä lisähoitona kausittain timanttikuorintaan.

VISIA -ihoanalyysi maksaa asiakkaalle 40€, analyysistä saatavat tiedot tulostetaan asiakkaalle mukaan. 

Lisätiedot ja tiedustelut Skinmed

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.