Kulmakarvaguru Suvi Tiilikaisen luonnollinen microblading Riia Meikkipäälle

Olin aluksi sitä mieltä ettei microblading ole minua varten. Meikkaan kuitenkin päivittäin ja haluan korostaa kulmakarvojani kynällä tai luomivärillä. Vaihdan ahkerasti hiusteni väriä ja haluan muokata kulmien mallia kapeammasta levempään päivästä riippuen.

Juttelin Suvin kanssa aiheesta ja päätin kuitenkin kokeilla pientä aamujen helpotusta pigmentoinnin avulla. Koska opiskelen nykyään ja aamuni alkavat hyvin aikaisin, ajattelin, että ehkä todella kiireisiä aamuja voisi vähän auttaa tällätavoin.

Juttelin Suvin kanssa aiheesta ja päätin kuitenkin kokeilla pientä aamujen helpotusta pigmentoinnin avulla. Koska opiskelen nykyään ja aamuni alkavat hyvin aikaisin, ajattelin, että ehkä todella kiireisiä aamuja voisi vähän auttaa tällätavoin.

Kävimme aiheesta pitkät keskustelut Suvin kanssa ja hän totesi minun olevan ihan oikeilla linjoilla. Kulmistani ei kannatanut tehdä mitenkään kovin vahvoja, vaan piirtää sinne vain muutamia karvoja sellaisia aamuja ajatellen, joissa meikkaan ihan ministi tai en ollenkaan. Tämä pieni raami auttaa minua meikkaamaan kulmani nopeammin, mutta ei häiritse jos päätänkin vaihtaa hiusteni väriä tai haluan meikata kulmani eri muotoon.

Jännitti, myönnän! Heti pigmentoinnin jälkeen kulmakarvat tuntuivat voimakkailta ja väri lämpimämmältä kuin olin ajatellut. Lupasin kuitenkin Suville odotella muutaman päivän maltillisesti ja katsoa miten lopputulos kevenee ja väri muuttuu ihollani. Täytyy kyllä sanoa, että ammattilaiseen kannattaa luottaa tässäkin asiassa! Suvi on todellinen kulmakarvaguru ja siksi minun kaltaiselleni pilkuntarkalle meikkaajalle, hän oli ainut vaihtoehto pigmentoinnin tekijäksi.

Nyt kulmien pigmentoinnista on noin kuukausi. Päätimme yhdessä tekijän kanssa, etten tarvitse kulmiin toista vahvistuskertaa, sillä nämä ovat täydelliset juuri tällaisenaan. 

Rakastan kulmiani heti aamulla kun herään. Ne eivät näytä yhtään meikatuilta, mutta kasvoillani on selkeästi kehykset. Kun meikkaan, pystyn tekemään niihin muodon nopeasti, sillä pienet karvat auttavat hahmottamaan kulmien muodon hetkessä. Jos teen vahvat kulmat, pigmentointi jää kulmameikin alle, eikä häiritse siellä. 

Microblading ei siis aina ole voimakasta lopputulosta toivovan ratkaisu. Se sopii myös tällaiselle vaalealle punakalle tyypille, joka haluaa että lopputulos on luonnollinen, enkä näytä oudolle, jos kuljen meikittä tai luonnollisessa lookissa.

Suosittelen!! Ihan täydellinen lahja itselle helpottamaan meikkausta. Lahjavinkki ystävälle, tyttöystävälle, vaimolle, äidille, anopille tai kelle vaan joka kaipaa kasvoihin pientä kohotusta.

 

http://www.suvitiilikainen.fi

Yhteistyössä.

Kommentoi