Kissoja ja kirppishommia

Olen mestari kehittelemään itselleni erinäisiä projekteja. On matkakassaa, tuunailuja, kirppistavaroiden haalimista, on kasa vaatteita odottamassa tahranpoistoa, värjäystä ja paikkausta, ja sitten olisi kahdeksan kissaa.

Meille kotiutui päivän varoitusajalla ulkoa pelastetut emo sekä seitsemän pentua, tämä tarkoitti sitä että kirppiskamojen varastointiin uhraamani takkahuone uhrattiin nyt kissoille. Tyhjensin huoneesta laatikoittain tavaraa, kotibaarini hyllystä otettiin kaikki lasit turvaan ja mahdolliset pakoreitit tukittiin. Ulkona elämänsä viettäneet pennut ovat enemmän ja vähemmän arkoja, rohkeimmat kaksi ovat nyt reilussa viikossa uskaltautuneet nuuhkaisemaan ja läpsimään kättä siinä missä pennuista ujoin sähisee ja murisee kahden metrin etäisyydeltä. Porukka kesyyntyy meillä kunnes ovat kaikinpuolin valmiita siirtymään eteenpäin.

Tämähän siis lähti ihan alunperin siitä että menin silittelemään kissanpentuja erääseen sijaiskotiin. Siitä jotenkin ajauduin mukaan toimintaan ja lupauduin pitämään lokakuun ajan yhdistyksen kirppispöytää. No, eihän se siihen jäänyt vaan lupauduin myös hankkimaan kissoja maalavilta ja piirtäviltä taiteilijoilta teoksia tulevaan huutokauppaan. Ja homma eskaloitui siihen että takkahuoneessamme on kahdeksan kissaa.

Olen puuhastellut kalkkimaalin, betoniefekti-sprayn ja kangasvärien parissa mutta vieläkään en ole oppinut ottamaan käsittelyn kohteista ennen-kuvia, muistan sen siinä vaiheessa kun kohde on jo tuunattu. Josko tässä asiassa saisin itseäni skarpattua ja teillekin kuvia jaettua. Tilaukseen on lähtenyt myös saippuamuotteja sekä – massaa joista tehtailen kissayhdistyksen kirppispöytään myytävää. Ideoita pursuilee mutta aika on valitettavan rajallista.

Eilen alkoi kolmas kirppispöytäni ja tämä on nyt vihdoin siellä uudella, elokuun alussa auenneella kirpputorilla. KirppariKallesta seurailin ensimmäisen päivän myyntejä ja ilokseni totesin että neljän viikon pöytävuokrat tuli kuitattua alle kolmessa tunnissa siitä kun vein tavarat pöytään! Tänään pitikin sitten käydä jo viemässä lisää myytävää. Ja sitähän kyllä riittää, eilen sain nimittäin kotiinkuljetettuna valtavan määrän vaatteita lapsiperheestä edellisten tavaroiden jatkoksi. On ollut pakko sanoa jo kiitos mutta ei kiitos kun säilytystilat alkavat loppua kesken.

Mitä itse matkakassaan tulee niin paremminkin voisi mennä. Olen jokseenkin pettynyt itseeni säästämisen suhteen koska lipsun aivan koko ajan tuhlailussa. On niin helppoa käydä pikaruokalassa tai tilata jotakin hyvää kotiin vaikka kuinka piti vähentää turhia herkutteluja. Hävikkisivustolta olen saanut aikaseksi tilata tasan yhden kerran ja siinä pitäisi kyllä parantaa. Tarkoitus oli myös tilata ruoat ennakkoon isosta marketista ettei tulisi tehtyä heräteostoksia mutta tämä on jäänyt ihan täysin ajatuksen tasolle. Näiden asioiden toteuttaminen olisi loppujen lopuksi ihan helppoa, mutta miksi sitä on niin vaikeaa saada aikaiseksi?

Kaikesta kivasta ei tietenkään tarvitse luopua ja niinpä piristin itseäni ostamalla akvarellikynät ja paperia maalailuja varten. Mutta sen poksahtelevan purukumin olisi voinut jättää kauppaan.

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *