Johan oli viikko!

Tarkoitus oli tällä viikolla kirjoitella eri keinoista joilla matkakassaa kartutan sekä esitellä lahjoituksena saamiani tavaroita. No, olen lähes joka päivä hakenut tavaraa 1-4 eri ihmiseltä naapurikuntia myöten ja lajitellut, pessyt sekä fiksannut saamiani vaatteita ja tavaroita. Iltaisin olen ollut niin väsynyt ettei kirjoittamisesta ole tullut yhtikäs mitään.

Ja tehtyäni kaksi edellistä yötä töitä 05 saakka, olen taas siinä pisteessä että heti kun suljen läppärin ja silmäni alkaa kuola valua ja kuorsaus kuulua.

Työrintamalla näyttää hyvältä; tälle viikonlopulle tarjottiin töitä kolmesta eri baarista sen jälkeen kun vakipaikkani esimies oli minut ehtinyt varata. Seuraavat kolme viikonloppua on takuuvarmasti töitä, ihan mahtavaa! Nähtäväksi jää paljonko palkoista lopulta saan laitettua säästöön sillä lähestyvä syksy tarkoittaa taas rahanmenoa kun lapsille pitää ostella kenkää ja ulkovaatetta.

Kirppispöytävaraukseni uudella kirpputorilla alkaa 29.8., mutta tavaramäärän vuoksi oli pakko aikaistaa myyntisuunnitelmia ja varata luottokirppikseltä pöytä jo nyt. Tavaroista saadut rahat pyrin laittamaan säästötilille ja toivon ettei niihin tarvitsisi kajota.

Nyt on pakko alkaa unille kun järkevän tekstin tuottaminen alkaa olla haasteellista. Huomenna uuden viikon kimppuun, tavaroiden hakuja on sovittu muutamat, kirppispöytä alkaa torstaina ja perjantaina tulee ensimmäinen palkka sitten kevään, jes!

Viikko 2: +35,05€, säästössä 80,05€, jäljellä 6419,95€

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *