Törrkeen hyvät wannabe Reeses peanut butter palat, love love love my Reeses

img_6555_0.jpg

Rakastan Reeses Peanut butter cupsia. Mikään ei voi olla niin täydellistä kuin pähkinävoin ja suklaan yhdistelmä. Harmi vain ettei täällä kovin usein viitsi niitä ostaa, hinta kun tuppaa olemaan melkoisen kallis tällaiselle tuontitavaralle. Löysinkin Pinterestissä sattumalta helpon ohjeen Reeses Butter cup no-bake bars:lle ja pakkohan sitä oli kokeilla. Näitä ei siis kypsennetä millään tavalla, helppoa, eikös niin? Ja koska aina on kivempaa päästä vielä helpommalla, muokkasin ohjetta niin, että siinä on vain neljä ainesosaa. Siis neljä. Ja se on superhelppoa. Joko kerroin, että näitä ei tarvitse kypsentää mitenkään. Ja että nää on ihan törrkeen hyviä. 

img_6556.jpg

Wannabe Reeses Peanut Butter palat

1 pkt original Digestive-keksejä (koska muut ovat vain huonoja kopioita)

100 g voita

1 prk sileää ja sokeria sisältävää maapähkinävoita (merkistä riippuen voi olla 350 g-450 g, eisenniinväliä). Tärkeää on, että pähkinävoi on makeaa, sillä tähän ei tule muuta makeutusta. 

300 g Maraboun maitosuklaata. Kokeilin Fazerin sinistä, mutta se ei mielestäni ollut tarpeeksi makeaa tähän, vaikka ei huono vaihtoehto sekään. 

 

Murskaa keksit niin hienoksi kuin mahdollista. Sulata voi ja kaada joukkoon. Kaada maapähkinävoi joukkoon ja sekoita tasaiseksi. Ota n 30 cm x 25 cm syvä vuoka, laita siihen leivinpaperi ja kaada massa sinne. Tasoita. Sulata suklaa varovasti mikrossa ja kaada massan päälle. Tasoita nuolijalla ja hakkaa lopuksi vuoka varovasti pöytää vasten niin pinta silenee. Laita jääkaappiin yön yli. Leikkaa veitsellä sopivan kokoisia paloja. 

 

Wannabe Reeses Peanut Butter Bites

1 package of Digestive cookies

100 g butter

1 can of smooth and sweet peanut butter (350-450 grams)

300 g Marabou milk chocolade

 

Crumble cookies, mix well with melted butter and peanut butter. Spread evenly on baking sheet. Melt chocolade, spread on mix. Set in refrigerator over night. 

 

img_6557.jpg

koti ruoka-ja-juoma
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *