Päivä meidän kanssa

Moi!

Ihanaa kun oot klikannut mun blogiin <3 Pidin blogia joskus nuorempana, ehkä 15 vuotta sitten (!!), mutta poistin sen aika pian ikävän kommentoinnin vuoksi, pienen paikkakunnan ”haittoja”. Luulen siis, ettei kukaan teistä tiedä kuka olen, joten ajattelin teidän pääsevän parhaiten mukaan mun ajatuksiin ja meidän elämään päivä mun kanssa– postauksen kautta.

Joten eiköhän mennä mun päivään!

8:15 Ovikello soi. Aluksi luulin nähneeni unta, mutta sitten ovelta kuului napakka koputus. Pinkaisin ylös ja heitin aamutakin päälle. Postin työntekijä toi perjantaina tilaamani kahvit ja toisen kahvikoneen Nespressolta. Yllätyin tästä nopeasta toimituksesta 😀

8:40 Selailin hetken Instagramia, kunnes lapset heräsivät. Annoin D:lle vesipullon ja halailtiin sohvalla hetki kolmistaan.

9:30 Aamupalatouhut alta pois ja aloin laittaa uutta kahvikonetta käyttökuntoon, jotta mies saisi juoda kahvit lounaan jälkeen. Hän on nyt monesti tullut kotiin lounaalle, ihan luksusta höpötellä keskellä päivää! Itselle otin tähän väliin kupin Caramel cookie- kahvia, nam!

10-11:15 Siivoilin hieman keittiötä ja leikittiin lasten kanssa hyvä tovi. Olen hieman huono leikkimään lasten kanssa, onneksi pojista on jo toisilleen seuraa ja he jaksavatkin leikkiä toistensa kanssa yllättävän kauan.

11:30 Mies tuli lounaalle, syötiin eilisiä kanawokin jämiä ja tunnelma hieman laski kun mies kertoi töissä tulleen ilmi altistuksia vallitsevalle virukselle. Ilmoitin heti E:in päiväkotiin, että pidetään hänet tämä viikko kotona. Tosin se oli muutenkin suunnitelmissa, sillä täällä päin tilanne paheni yllättäen viime viikolla. Meillä alkoikin jo tänään hiihtoloma 🙂

12:30 D meni päiväunille ja annoin E:in katsoa hetken Netflixistä lempiohjelmaansa, jotta sain rauhassa hoitaa muutaman asian ja hieman freesata itseäni.

14:00 Päätin kirjautua tänne ja aloittaa kirjoittaa tätä blogia. Asia on pyörinyt mielessä kun pari viikkoa sitten keskustelin kaverini kanssa lasten saamisesta ja mikä meidän tilanne on tulevaisuudessa. Halusin jonkun väylän käsitellä asiaa, kirjoittaa omia tuntemuksia ja ehkä hakea myös hieman vertaistukea. Meillä kun ei kovin tavallinen tilanne ole, voisin tästä kirjoittaa hyvinkin pian!

15:00 Sain kirjoitettua tänne asti ja aloin suunnitella päivällistä, kunnes sain puhelun sisustussuunnittelijaltamme. Meillä oli jo viime viikolla etäpalaveri, mutta hän soitteli kysyäkseen tarkennuksia vielä muutamaan juttuun. En malta odottaa maalis-huhtikuun vaihteeseen, jotta saadaan valmis suunnitelma olohuoneestamme! Sormet toki jo syyhyäisi alkaa itse tekemään muutoksia. 😀

16:00 Koko perhe vihdoin kotona. Otettin hetki rennosti ennen päivällistä; juteltiin päivän kuulumisia, viestiteltiin kavereiden kanssa ja touhuttiin lasten kanssa. Mies pyöräytti siinä sivussa leivän.

18:00 Ruoka syöty ja kahvit juotu, minustakin on tullut kahvisieppo sen jälkeen kun viime keväänä tilattiin meidän ensimmäinen kahvikone. Niin ihanaa kun saa tehtyä eri kahveja, eri fiiliksiin. Hieman jo odotan kesäaamujen jääkahveja <3

19:00-20:30 Iltapesut, iltapala ja lapset nukkumaan. Minä joogasin vielä päivän päätteeksi, ihana rauhoittua päivän touhuilta.

22:00 Alettiin katsoa Netflixistä Cobra Kai- sarjaa. Ekan jakson perusteella vaikutti ihan hyvältä! Sen katsottuamme aloimme mekin nukkua, olihan 2h päästä ensimmäinen herätys.

 

<3 Merita

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *