Fanityttö on aina fanityttö!

Ja niinpä tämä fanityttö päätti hankkia perjantaille liput Rock the Beachiin. JAREEEEEEEEEEED!!! <3

EDIT: Miten videoita linkitetään? Tossa on toi iframe, mutta ei mitään näy! Ah, nyt! Onnistu!

Kommentit

LinaS
iivents

Hienoa!!! :D Oon ollut niin lentämässä viimeiset päivät, etten huomannut postaustasi. Mietinkin, että mahdoitkohan kuitenkin lähteä keikalle. Hyvä hyvä!! 

Meikäläinen olikin vain keskiviikkona RTBssä. Hieman epäselvästi (enkä näemmä ollut ainoa, joka oli ymmärtänyt väärin, ainakin Facebookin kommenttien perusteella) ilmoittivat Radio Rockista, että saa festariliput.. ja tämä tietenkin keskiviikolle, kun silloinkin piti saada porukkaa Hietsuun. Arkipäivä kun on aina haaste. Mutta ei ollut lahjahevosen suuhun katsomista. Mieluusti kävin uudessa tapahtumassa katsahtamassa kattausta ja oli kyllä upeat puitteet. Ja kerrankin pystyi kävelemään kotia kohti, eikä tarvinnut miettiä majoitusta. Ensi viikonloppuna sitten taas Ruissaloon rockaamaan. 

Tämä täti ei hyydy, vaikka ke, pe ja la on tullut festaroitua. ;) Huomena Tallinnaan minilomalle, jokainen kesäpäivä on tehty nautittavaksi. 

Luminosa

Lopulta oli pakko! :D Onnistuin saamaan lipun viidelläkympillä, mut oisin saattanut ostaa täyshintaisenakin. :) Oliks Green Day hyvä? Olin kattoos viime kerralla, ja vähän harmitti missata se nyt. Ruisrockiin menen minäkin, mutta la vai la-su? Siinäpä kysymys!

Kommentoi