Löysin elämäni miehen

Hän on... *Rumpujen odottavaa pärinää* ...WALDEN SCHMIDT.

Voi kyllä. Kiitos Two and a Half Men, että toit elämääni tämän täydellisen olennon, jonka kauneus ja sydän ovat yhtä suuria.

Yleisesti valitetaan, että Ashton Kutcher tekee pelkästään rooleja, joissa hän on täydellinen idiootti. Ei pidä paikkansa. En ole nähnyt häneltä ainuttakaan tällaista roolia. Toisaalta en ole juurikaan seurannut miehen uraa ennen kuin täydellinen Walden Schmidt tuotiin silmieni eteen. Olin nähnyt ainoastaan Perhosvaikutuksen.  Se on hieno elokuva, jossa Ashton on varsin mainio.

Lilyn teemana on viime aikoina ollut romanttiset komediat. Yleisesti ottaen pidän suurinta osaa romanttisista komedioista karmeana paskana. On olemassa helmiä joukossa, mutta harvoin jaksan nähdä vaivaa niiden etsimiseen kurakasasta.

Viime sunnuntaina minun täytyi kuitenkin saada lisäannos Ashtonia, joten päädyin katsomaan Friends with benefitsin. Olihan Ashton siinäkin aivan syötävän suloinen! Se ei ollut elokuvanakaan kovin huono. Tai sitten olin vain liian lumoutunut Ashtonista. Tai sitten olen vain tullut siihen ikään, että arkielämäni kaipaa romanttisten komedioiden tuomaa lisämaustetta. Yök. Ei kai sentään?

Niin ja olinhan minä katsomassa sen To Rome with Lovenkin. Sen katsoin ihan vain siksi, että olen menossa Roomaan ihan pian. Ihan vain siksi. Yhtään en kateellisesti tuijottanut sitä naista, joka pauhasi rakastavansa ukkosmyrskyä.

Huoh.

Kommentit

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Miehenpuolikkaat on kyllä parantunut rutkasti Ashtonin myötä, vaikka en ole hänestä niin perustanut ennen. :)

 

Always / Never

70's showssa se oli symppis idiootti ;)

Luminosa

Mamma, Joo! Mä en oo katsonut Miehen puolikkaita ennen kuin satunnaisesti, mutta nyt olen totaalisesti koukussa. :)

helina, Mä en tiedä, uskallanko katsoa 70's show:ta. En halua, että mielikuvani ihanasta Ashtonista romuttuu. :D

Mamma
Mamman Sähkövatkain

Itse oon kyllä seurannut aika tiiviisti ainakin ne viimeset tuotantokaudet, mutta alko tuntumaan, että onko tuo enää Charlie Sheenilta näyttelemistä vai onko ihan oma itsensä ja se raja on kyllä aika häilyvä, niimpä Walden on ihana inhimillisempi hahmo tähän kokonaisuuteen :)

Luminosa

Aivan. Voi ihana Walden. Nyt sen kanssa saa viettää seuraavat kaksi tuntia. <3

Always / Never

Suosittelen! 70's show on mahtava!

Luminosa

helina, ei sulla sattuis oleen sitä dvd:nä? :D

Always / Never

Ei mulla valitettavasti oo! Ois kyl kiva jos olis :D

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.