Kansanradio

Kuuntelin tuossa eräänä sunnuntaina radiota saunapuita tehdessäni. Jotakin mielenkiintoista sieltä taisi alkuun tulla, mutta ohjelman päätyessä alkoi Kansanradio. En sitä ole aiemmin varsinaisesti kuunnellut, vaikka sellaisen ohjelman olen tiennyt olevan olemassa, mutta en siinä töitä tehdessäni kanavaa lähetenyt vaihtamaan.

Aiheista ei jäänyt juuri mitään mieleen, mutta jäin miettimään sitä tarvetta, joka ihmiselle tulee iän karttuessa asioiden pohdiskelemiseen ja sitten vielä niiden mietteiden julkituomiseen. Onko niin, että jollain vanhemmilla kansalaisilla on eläkkeellä ensimmäistä kertaa elämsään aikaa jäädä pohtimaan mieltä askarruttavia asioita oikein juuria myöden? Kun samalla mielenkiinnon kohteet löytyvät aina vaan lähempää, voi niiden pohdintojen kuulijan välillä olla vaikea tunnistaa asian tärkeyttä tai ymmärtää asian aiheuttaman tuohtumuksen määrä.

Mutta postaukseni tarkoitus ei ole paheksua Kansanradiota, sinne soittavia ihmisä tai väheksyä heidän soittojensa aiheita. Näin keski-iän keskivaiheilla olen tunnistanut nyt myös itsessäni tarvetta miettiä asioita hetken pidempään ja ajatusteni aiheiden muuttuneen hieman pienemmiksi koko maailmaa syleilevistä aiheista ja suuntautuvan enemmän ihmisiin kuin asioihin. Minussa on siis potentiaalia liittyä aikanaan Kansanradion kohdeyleisöön.

Sitä odostellessa saatan kuitenkin kirjoitella ajatuksen jos toisenkin blogin muotoon.

puheenaiheet ajattelin-tanaan mieli uutiset-ja-yhteiskunta
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *