Ladataan...
Miia Ollula

Osallistuin pitkästä aikaa meikkikilpailuun! Julkaisin tänään Instagramissa kisatyöni Mehronin meikkikisaan! Löydät kaikki kisatyöt instagramista hästägillä #nextfaceofmehron 

Kilpailuun oli annettu tarkat ohjeet. Toinen puoli piti olla kauneusmeikki ja toinen puoli sai olla taiteellinen puoli. Taustan piti myös olla noin kuin kuvassa eli mustavalkoinen. 

Mallina toimi ihana Salla Nyholm joka on tuttu viime vuodelta Miss Helsinki kisoista. Petri Aho oli kuvaajana ja hänen kanssaan ollaan tehty yhdessä töitä Vain Elämää ohjelmassa. Ilman heitä ja meidän sujuvaa yhteistyötä en olisi saanut näin hienoa kuvaa aikaan!

Sain idean työhöni Mehronin alkujuurilta 1920 -luvun lopun New Yorkin  Broadwaylta. Maalauksessa näkyy vivahteita oopperan, baletin ja teatterin koristeellisesta maailmasta. 

Mehronin meikit ja bodypaint värit ovat olleet suosikkini jo vuosien ajan. Värit ovat todella runsas pihmenttisiä ja liukuvat iholla hyvin.

Tein työn tiistaina jolloin mulla oli vapaapäivä ja oikeastaan ainut mahdollinen aika työlle. Joten mun piti kerralla onnistua ja kyllä siinä kestikin koska viime maalauksesta oli kulunut muutama vuosi.

Käykää tykkäilemässä instagramissa ja katsomassa myös muita kilpailun töitä! Kilpailun voittaja julkaistaan 8.9. Eli reilun viikon päästä.

Mukavaa loppuviikkoa ja kuullaan taas!

 

Miia

Ladataan...
Miia Ollula

Tein Petralle meikin ja kampauksen viikko sitten lauantaina Tubeconiin. Petra esiintyi tapahtumassa joka tuli myös suorana telkusta. Tutustuimme alkuvuodesta Vain Elämää kuvauksissa Espanjassa, jossa laitoin artistien hiuksia. Meillä synkkasi heti ja teimmekin aika makeita lookkeja!

Halusimme tehdä Tubeconiin jotain säväyttävää, joten laitettiin silmiin PINKIT GLITTER RAJAUKSET! Mulla ei ollut pinkkiä ripsiväriä, mutta hätä keinot keksii eli sekoitin pinkistä huulipunasta ja Mufen Aqua Sealista massan joka toimi ripsarina! :))

Hiukset laitoimme selkeästi ylös tötterölle jota koristi letit.

Pitemmittä puheitta kurkkaa videolta kuinka meikki ja kampaus syntyy!!

Ladataan...
Miia Ollula

 

Tämä meikkityyli on ollut suosiossa 50-luvulta asti! Huulien ja rajausten värejä vaihtelemalla saa lookkiin kivasti vaihtelua. Monille rajausten tekeminen tuottaa vaikeuksia, mutta oikeilla välineillä ja tuotteilla siitä saa vähän helpompaa. 

Tein mun ystävän ja kollegan Julieten kanssa meikistä lyhyen videon. Hänelle sopii todella hyvin selkeät kissamaiset rajaukset ja huomatkaa kuinka iho kirkastuu vielä lisää punan levityksen jälkeen. Mutta pitemmittä puheitta kurkatkaa alta kuinka meikki syntyy! :)

 

Tuotelista:

Meikinpohjustus: YSL Top Secrets pikakaunistaja

Meikkivoide: MAC Face&Body sävy: N2

Varjostus ja korostus paletti: Anastasia Beverly Hills Cream Contour Palette Light/ Medium

Puuteri: MAC kivipuuteri

Luomen pohjustus: INGLOT

Luomiväri: Anastasia Beverly Hills Modern Renaissance

Rajausväri: MAC Pro Longwear sävy: Blactrack

Ripsiväri: Lancome

Voidemainen poskipuna Smashbox sävy : L.A. Lights

Kulmakynä: Anastasia Beverly Hills Brow Wiz Sävy: Ebony

Huulten pohjustus: Guerlain Liplift Kiss Kiss

Huulten rajaus: Ben Nye sävy LP-120

Huulipuna: Make Up Store Sävy: Pout

Loppu ripaus poskipunaa Max factor sävy: 30 Gorgeous Berries

Pages