Ladataan...
Miia Ollula

Avasimme uuden viihtyisän työhuoneen kahden ihanan kolleegani Satu Arvon ja Anu Rokkasen kanssa Uudenmaankatu 35:n. (entinen GalleriaHuuto) Olimme jo aiemmin työskennelleet yhdessä Puuterihuoneella, mutta nyt löysimme suuremman ja valoisamman tilan.

Pääsimme laittamaan liikettä kuntoon maaliskuun alusta ja siinä onkin sitten mukavasti vierähtänyt tämä kevät. Olemme melkein kaiken sisustuksen hankkineet kierrätyskeskuksista tai kirppareilta. Halusimme tilasta viihtyisän, lämpimän ja tietenkin boheemin. Olemme luovalla alalla ja se myös näkyy sisustuksessa! 

Me kaikki kolme teemme freelancer meikkaaja-kampaajan töitä. Työmme on hyvin liikkuvaa ja olemme työhuoneella vaihtelevasti. Pääasiassa teemme yksityisasiakkaita liikkeessä. Joukkomme täydentyy vielä kahdella kampaajalla, jotka taitavat värjäykset ja hiustenleikkuun.

Tilaan mahtuu isompiakin ryhmiä kerrallaan, esim. meikkiopastuksia tai juhliin valmistautumista. 

Avajaiset ovat todennäköisesti parin viikon päästä, kunnes viimeisetkin roikkuvat asiat on saatu hoidettua. Toukokuun puolella on muutenkin toivottavasti lämpimämmät ilmat, niin voimme laittaa kukkia ja kalusteet kadun puolle. Meillä on kivoja suunnitelmia avajaisia varten! ;)

Tässä liikkeemme sohvalla, kun tätä blogia kirjoittelen tuntuu siltä kuin istuisin kotini olkkarissa. Kadulla on kiva pieni vilinä  ja ikkunan ohi kävelee ihmisiä. Jotkut jopa välillä pysähtyvät ihmettelemään ja kurkkivat tarkemminkin mitä täällä tapahtuu.  Itsekin on kiva seurata ohi kulkevia ihmisiä ja kaupungin vilinää.

Meillä on tällä hetkellä Manuela Boscon upeat taulut  toukokuun puoliväliin asti. Tarkoituksena on pitää eri taitelijoiden tauluja aina pari kuukautta kerraallaan. Manuelan taulut sopii meidän sisustukseen todella hyvin ja haikein mielin ne luovutamme seuraavaan näyttelyyn.

 

Liikkeen kuulumisia voit seurata instagramissa nimellä @bohomakeupandhair ja facebookista löydät nimellä Boho Makeup & Hair. 

Kuvat: Johannes Kaczmarek

 

Kuulemisiin!

 

Miia