Kiitollisuuspostaus

Sairastaminen jatkuu ja tutkimukset jatkuu. Mieli on maassa, mutta tein tällaisen kiitollisuuspostauksen tähän synkkyyteen.

Äiti lähetti minulle postitse tekemänsä pipon ja lapaset. Ja ne on superkauniit ja hienot. Oli niin ilahduttavaa eilisen raskaan päivän päätteeksi raahautua kotiin, kun kotona odotti pehmeä paketti. Kuva alla, eikös olekin ihanat?

äititeki.jpg

Saan tänään Katja Kokolta hänen juuri ilmestyneensä Aidosti Kaunis -kirjan ja pääsen lueskelemaan sitä rauhassa, kun en voi oikein muutakaan tehdä. Kimi onneksi hakee kirjan työpaikaltani, siellä se kirja mua odottaa. Jipii.

Nukuin viime yönä melko hyvin. Olin niin väsynyt eilisestä. Täytyy iloita myös (ei niin itsestäänselvistä) hyvistä yöunista.

Trendi saapui tänään. Viimein. Odotin sitä saapuvaksi keskiviikkona, eikä se tullut eilenkään. Ja nyt, koska se saapui myöhässä, saan lukea viikonlopun ajan digilehtiä veloituksetta. Jee! Juuri sopivaan saumaan sekin. Teetä, kahvia ja naistenlehtiä, mikä sen parempaa.

Me ollaan pitkään haaveiltu New York -aiheisesta taulusta. Mieluiten niin, että se olisi kartta ja kestäisi aikaa. David Ehrenstråhlen Guide To Manhattan on ollut pitkään ostoslistalla, eikä ole sen voittanutta, muttei uutta ole tullut sitten vuoden (olikohan 2013 tai 2014) jälkeen. Mutta tänään! Tänään pistettiin tilaukseen vuoden 2016 juliste. Viimeinkin se on ilmestynyt! Olen siitä tosi iloinen!! Ja kyseessä siis tämä allaoleva kaunokainen, ah! Happy happy!

96279db4fbc96a5e6ecc7ed7f640034d.jpg

Ensi viikolla jatkuu tutkimukset ja toivotaan, että pian saisi selvyyttä tähän minua riivaavaan ongelmaan.

Täytyisi myös osata nauttia näistä kylpytakkihetkistä, kun ei oikeasti tarvitse (voi) mennä minnekään ja ottaa tämä voimienkeräilynä sen sijaan, että stressaa, masentuu ja hyppii seinille ja seikkailee googlessa etsien syitä. Elämässä on kuitenkin paljon asioita, joista olla kiitollinen, eikä pitäisi vaipua sinne synkkyyteen… 

Viikonlopullekin olisi tiedossa kivoja ja ihania asioita, jos vaan suinkin kykenen menemään mihinkään. Sunnuntai-aamuna mennään Kimin perheen kanssa brunssille, sinne onneksi pääsee autolla.

Hyvää ja kiitollista viikonloppua teille kaikille,

Miia

Kommentit (0)