Tuesday dreaming

kollaasi.jpg

 

Olen menossa iltavuoroon tänään ja sitä ennen olen seikkaillut nettikaupoissa, lukenut blogeja ja juonut kahvia. Tällä hetkellä haaveilen uudesta tuoksusta, muhkeista neuleista ja uudesta kompaktista, melko pienestä käsilaukusta. Tuoksuissa pyrin aina luonnonmukaisiin, mutta vielä täytyy myöntää, että moni suosikkini löytyy synteettisten tuoksujen puolelta. Ehdottomia suosikkejani ovat Diptyquen Tam Dao (tuo mieleen New Yorkin matkan), Philosykos, Do Son (sain tämän syntymäpäivälahjaksi kun olimme Pariisissa, joten vahva Pariisiviba!), Byredon Pulp ja Mojave Ghost (johon rakastuin Kroatiassa, sillä tuoksu oli ystävälläni), Laboratorio Olfattivon Cozumel, sekä luonnonmukaiset Honores Des Pres Vamp ja Apothecaryn Sandalwood. Olen huomannut, että usein tuoksut, joissa on joko santelipuuta tai seetripuuta, ovat mieleeni. Tällä hetkellä käytän Mojave Ghostia. Minulla on 100ml puteli, jonka olen käyttänyt melko lyhyessä ajassa lähes loppuun. Onko teillä kokemusta Le Labon tuoksuista?

Tuo kuvan neule on Gannilta, se on hiukan hintava, mutta uskoisin, että tuo olisi yksi vaatekaappini käytetyimmistä vaatekappaleista jos sellaisen sinne hankkisin. En ole ihan 100% vakuuttunut kuitenkaan väristä. Tuota samaista (Walker St. Rollneck) neuletta löytyisi myös tummansinisenä. Ja sopisi vaaleaan kuontalooni ja farkkujen kaveriksi. Hmm.

Ostoslistallani on ollut jonkinaikaa A.P.C:n Half Moon Bag, mutta ihastuin tuohon Gaudetessa myytävään Tila March:in City Mini -laukkuun. Pitää ehkä tuumailla hetki, minkä haluan. Käytössäni on tällä hetkellä Lumi Accessoriesin Oona Tote sekä Rebecca Minkoffin 5-zip cross body bag. Tuo Minkoffin laukku sopii arkeen silloin, kun ei ole paljon kanneltavaa kun taas Lumin laukkua käytän lähes aina, sinne mahtuu kalenteri ja kaikki tarpeellinen.

Viime viikolla hankin laadukkaan valkoisen puuvillaisen kylpytakin, (olin etsinyt pitkään sopivaa) ja tällä hetkellä haaveilen myös jostain ihanasta (myöskin laadukkaasta) yöpuvusta. Ehkä se voisi olla flanellinen pyjama. Tai silkkitoppi ja shortsit. Ah! Syksy tekee aina sen, että haluaa haalia pehmeitä ja lämpimiä materiaaleja, joihin voi sitten hautautua ollessaan kotona. Uudet valkoiset pellavalakanatkin olisi tarpeen…

Lempeää päivää, ystävät!

Miia

muoti trendit ostokset trendit
Kommentit (0)