Helppo raparperipiirakka!

Tässä helppo raparperipiirakan ohje 🙂

Tein tämän juhannukseksi. Ohje on todella helppo ja ainekset löytyvät aina kaapista. Tarjoilin piirakan vaniljajäätelön kanssa. 

Valmistus      30 – 60 min

  1. Sekoita vehnäjauhot, leseet, sokeri, leivinjauhe ja kaneli kulhossa. Lisää rasva ja muna sekoittaen. Levitä taikina pyöreän piirakkavuoan pohjalle ja reunoille.
  2. Levitä päälle raparperipalat.
  3. Sekoita kermaviili, muna ja sokeri. Kaada seos piirakan päälle.
  4. Paista 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 25 minuuttia.

Pohja

    • 2dl vehnäjauhoja
    • 1dl kauraleseitä tai hiutaleita
    • 1/2dlsokeria tai fariinisokeria
    • 1tl leivinjauhetta
    • 1/2tl kanelia
    • 1dl rasvaa/voita
    • 1 kananmuna

Täyte

    • 5-6dl(n. 300 g)raparperipaloja
    • 1 kananmuna
    • 1dl sokeria
Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *