Liikunta-oma aika

Moi!

Ja ihanaa keskiviikkoa!<3 ajattelin jakaa teille hyvää oloani ja kertoa mikä saa minut hyvälle ja rauhalliselle tuulelle. Se on nimittäin lenkkeily joka on mulle tärkeää omaa aikaa. Käveltyä tulee joka päivä koirien kanssa ja käydään usein iltakävely yhdessä mieheni kanssa. Mutta tarvitsen silti siihen lisänä oman lenkin, usein hölkkään koko matkan, paitsi nyt kun olen raskaana, niin olen kävellyt reippaasti. Ehkä voisin nyt kun ensimmäinen kolmannes on ohi, ottaa hölkkäilyä mukaan lenkkiin.

Mikään ei ole sen parempaa kun lähteä metsän harjulle lenkkeilemään ja kuunnella luonnon ääniä. Joskus innostun ja laitan kuulokkeet korville, mutta nyt on mennyt lenkit koko kevään ilman musiikkia. Meillä on kodin lähellä onneksi harju, jossa saa rauhassa mennä. Siinä menee tie vieressä, joten ei ole keskellä metsää. En yksin uskaltaisi edes lähteä kauemmas metsään, oon niin vainoharhainen nykyään kun kaikenlaista tapahtuu tässä maailmassa.. välillä saa kävellä reippaasti,välillä ottaa juoksu spurtti ja välillä hölkkäilyä. Vauhdin vaihtelu on mukavaa. Varsinkin kevät/kesä on ihanaa aikaa lenkkeillä harjulla, mutta jatkan sitä aina pitkälle syksyyn. Talvella harjussa ei paljon kävellä, koska on niin paljon lunta.

Matkan aikana pysähdyn pari kertaa ja venyttelen. Venyttelen hartiat, selän ja niskan. Meidän kodin lähellä on järvi, ja tuolta harjulta on näkymät juuri sinne. Ihan parasta<3 instaan kuvailen paljon lenkkeilyn varrelta.

Tätä aijon varmasti jatkaa vauvan syntymän jälkeen, mulle liikunta on tärkeää ja haluan pysyä kunnossa. Onko sulla tapana tehdä omaa lenkkiä?

Mun juoksuvyö on muuten ihan paras! Se on kevyt ja venyy, sinne mahtuu esim puhelin ja avaimet!
Jep, maha pömpöttää!<3
Ehkä jopa kuva väärentää, pömpöttää mielestäni enemmän..
Tuo penkki matkan varrella<3

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *