Hanuri penkkiin! Ja terassi on auki.

Minä ja Elain

Vaikka istuminen kuulemma onkin uusi tupakointi, niin silti piti käydä koeistumassa Designmuseon edessä Korkeavuorenkadulla olevat Aalto-yliopiston huonekalumuotoilijaopiskelijoiden suunnittelmat ja toteuttamat penkit. Loistoidea, että niitä oikeasti sai kosketella ja voi ja pitääkin koeistua! Näin kauniilla säällä testiväkeä varmasti riittää. Taustalla kuvassa oleva aaltoileva "matonen" on yksi penkeistä.

Näyttelyn nimi on teeman mukaisesti Sit Me ja esillä voisiko sanoa vaikkapa funktionaalisia veistoksia. Jotka muistuttavat kovasti istuimia!

Alla olevalle istuimelle uskaltautuva saa jonkinlaisen hieronnan kaupan päälle. Ehkä mieluummin menisin tuolle penkille korkeintaan pitkälleni...

Mielenkiintoisin istuinteos oli puupalikoista tehty kuutio, jonka sisään sai käpertyä kuin syvälle ikkunalaudalle. Voisipa sen siirtää meren rantaan rauhalliselle tontille ja saada joku tarjoilemaan ikkunalaudalla kyköttävälle kuumaa teetä. Siihen asti, täytyy käydä istumassa siellä salaa illemmalla Elaimen kanssa.

Ainiin ja Design paviljongissa Designmuseon ja Arkkitehtuurimuseon välillä näytti olevan jo ensimmäiset kekkerit! Kun ilmat vielä vähän lämpenevät, on sinne suunnistettava kupposelle tai syömään. Kesän tapahtumia odotellessa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.