Ladataan...
Minä ja Elain

Salama on taas hoidossa kun opiskelut alkoivat ja työt jatkuvat. Tällä kertaa herra on Sinikan kanssa maaseudulla. Sain sieltä maanantaina kirjeen.

Salama polulla. Okei, vähän lisäsin hehkua, että näkisitte, millaisena minä näen Haukkuni :D.

Hei vaan täältä maalta,

Meillä on mennyt oikein hyvin. Kovasti ollaan Salaman kanssa ulkoiltu ja leikitty.
Hän on viihtynyt hyvin. On myöhä ja Salama nukkuu jo.
Laitan sinulle kuvia, joita otin tänään.

Halaus pikku emännälle Salamalta ja Sinikalta

Salama kattohommissa.

Kirjeen mukana oli paljon valokuvia Salaman touhuista. Jätkä oli ollut "apuna" kitkemisessä (kiivennyt Sinikan selkään ja tehnyt hommasta mahdotonta), talonvahtina (turha yrittää naapurin kissan sille tontille), lenkittäjänä (tämä ei tietenkään huvita kuin silloin, kun ei sada vettä), kattoremontissa (söi kattolautoja maassa) sekä tietysti metsälenkeillä (josta löytyy paljon kivoja juttuja kuten kuolleet kastemadot ja hevosenlantaa, ei niistä sen enempää). 

Salama ja Kaveri.

Salamalla on mukana repullinen tavaraa. Tärkein repun sisällöstä on herran oma lemmikki, Kaveri. Kaveri poseeraakin Salaman kanssa lähes jokaisessa iltakuvassa.

Salama portailla.

Onkin jo kova ikävä pikku-Pölypalloa. Tulisipa pian kotiin. Huomasin muuten tänään imuroidessani, että huvittavaa kyllä, tuo monta vuotta sitten annettu lempinimi Pölis pitää hyvin paikkansa: kämppäni on nimittäin pölyisempi kuin silloin, kun herra on paikalla. Jätkä varmaan nuuskuttaa ympäriinsä sen verran, että villakoiria ei ehdi muodostua (lue: imee pölyt itseensä). Täytyy ehkä alkaa pesemään haukkua vähän säännöllisemmin...

Salama juomassa.

Helpottaa kovasti, kun tietää, että Pikkukaverilla on kaikki hyvin ja että hän viihtyy. Minun on sitten mukavampi keskittyä kouluun ja työhön kun ei tarvitse huolehtia yksin olevasta Elaimesta. Olen niin onnekas tämän koiratukiverkostoni kanssa!!

Ladataan...
Minä ja Elain

Minulla on aika upean lahjakkaita ystäviä. Yksi heistä on opiskelukaverini Kimmo. Kimmo muutti vähän aikaa sitten uuteen asuntoon ja siinä yhteydessä päivitti kotinsa sisustusta. Kekseliään ihmisen ei tarvitse kuitenkaan hankkia uusia kalusteita, vaan entisistä saa pienellä (okei, tässä tapauksessa suurella) vaivalla ihan uuden näköiset.

 

Siispä: Kimmon lipasto, tässä Lukija, Lukija, tässä Kimmon lipasto. Ennen muutosta.

 

Kimmo tahtoi lipastosta tummemman ja häivyttää myös tuota puista tunnelmaa. Ja keino, miten siihen päästiin oli varsin innovatiivinen: päällystetään lipasto tapetilla!

Tapeteista varmasti löytyy jokaiselle mieluinen väri ja kuosi. Tässä tapauksessa valittiin harmaa, kohokuvioinen tapetti, joka toi pintaan paitsi uuden värin, myös uuden, elävämmän pinnan.

Lipaston tapetointi ei niin eroa seinän tapetoinnista, mutta vaatii huomattavasti enemmän tarkkuutta. Tässä tapauksessa lisähaastetta toi tapetin strukturoitu pinta. Tarkkana ihmisenä Kimmo mätsäsi laatikoiden vaakaraidat rungon raitojen kanssa. Ei ihme, että projektissa meni kahdelta ihmiseltä koko päivä..! (Ja ehkä muutama lasi viiniä.)

Mutta periaatteessa siis: pinnan kevyt hionta, palasten leikkaus ja liisteröinti paikoilleen. Vetimet tietysti pitää irrottaa ennen projektia ja asentaa takaisin vasta kuivuneeseen kaappiin. Mutta eikös tullut hieno! Kiitos Kimmolle kuvista! 

Ladataan...
Minä ja Elain

Minulla on megaherkkä iho, jota on hoidettu ihotautilääkärin ohjeilla ja tropeilla 2/3 iästäni. Taas kävin jutskailemassa siellä ja lekuri kirjoitti kuivalle iholleni apteekin perusvoidetta. Tiedätkö, sellaisen valtavan kanisterin, jossa on pumppu päällä. Olin vähän nihkeänä siitäkin syystä, että asun niin pienesti, ettei se ämpäri oikeasti mahtuisi mihinkään. Ja muutenkin olen jotenkin sellainen pikkupurkki-ihminen. Mutta sitten lääkäri sanoi, että samaa perusvoidetta voi käyttää myös ihon puhdistukseen sekä suihkussa että meikin poistossa. Ja mähän olen hulluna kaikkeen monikäyttöiseen! Tosin en kyllä oikein uskonut, kunnes kokeilin.

Ostin vähän aikaa sitten Lumenen öljyttömän meikinpoistoaineen (koska ne öljylliset ärsyttävät poikkeuksetta silmiäni) ja eihän ripsarin poistosta sillä mitään tullut. Lumenen oma ripsari ei irronnut ko. aineella ja puhdistusaine jäi ärsyttämään silmiäni huuhtelun jälkeenkin. Laitoin sitten tätä rasvaa kun en muutakaan enää tuskissani keksinyt ja ripsari irtosi heti! Olin vähän ihmeissäni kun oli niin helppoa ja ajattelin, että testaanpa, että kuinka hyvin meikit oikeasti irtosivat. Pyyhin kasvoni Aqualanilla pesun jälkeen Cliniquen hellästi kuorivalla kasvovedellä ja pumpuliin ei jäänyt yhtään meikinjämiä! Siis tää perusrasva on Ihan Loistotahnaa!

Nyt se siis on virallista: tämä on mielestäni maailman paras ja samalla hellävarainen meikinpuhdistusaine. Ripsienpidennysten kanssa vähän riskaabeli käytettävä, sillä ripsiliima ei oikein kestä rasvaa. Mutta ripsipidennyksettömät: suosittelen! Tällä lähtee jopa se silmämeikki ihoa ärsyttämättä ja mitään ylimääräistä tahmaa iholle jättämättä. Niin, ja sitä voi käyttää siis ihon rasvaukseenkin! :)

Pages