Ladataan...
Minä ja Elain

Joko olette nähneet Kamppiin asennetut Stefan Lindforsin suunnittelemat bussipysäkit? Ovat aika upeat, vaikka hinnasta tietysti tuli sanomista

Olivat livenä tosi hienot. Talvella on kiva päästä bussipysäkilläkin suojaan, joten mukavaa, että tässä on kunnon katto. Rakenne on varsin mielenkiintoinen ja monimutkainen, valmistaminen on ollut hyvin tarkkaa työtä. Suoria kulmia ei juuri ole ja se tekee tällaisen rakenteen kokoon kursimisesta varsin vaikeaa.

Pysäkkien sisällä on erilaisia tasoja istuimiksi ja pöydiksi.

Hauskat torvet ovat hieno yksityiskohta. Ovatkohan nämä roskiksia? Sellaisiksi ne varmasti ainakin päätyvät. Voi, kun saataisiin näin hienoja jäteastioita katukuvaan enemmänkin!

Pysäkit ovat varmasti varsinkin talvella ihana väriläiskä harmaassa keskustassa.

Käy tsekkaamassa! Ovat Kampin keskuksen Fredrikinkadun puoleisella sisäänkäynnillä ihan Tennispalatsin kupeessa.

Ladataan...
Minä ja Elain

Tää on taas niitä päiviä, kun universumi ehkä yrittää kertoa mulle, että kannattaisi jäädä kotiin nukkumaan.

Siis pellavansiemenrouhehan ON kauhean terveellistä, mutta en ole ihan varma, onko sitä tarkoitus nauttia ihan näin (ulkoisesti). No, tulipahan imuroitua heti aamusta. Ja ihan hyvältä maistui pellavansiemenrouhe aamusmoothiessa tiskialtaankin kautta kierrätettynä (ei huolta, laitoin imuroidun rouheen roskikseen, en takaisin purkkiin, vaikka harmittihan moinen tuhlaus kovasti :).

Että sulle kivempaa päivää!!

Ladataan...
Minä ja Elain

Kierrätys on ilomme, siksipä nyt tarjoan nopeimmalle hakijalle oivallista, taatusti patinoitunutta metallikaappia. On nimittäin maannut pihalla jo pari kuukautta marinoitumassa. Kohta tulee roskalava ja se tietää tämän kaunottaren loppua. Jos joku kuitenkin ehtisi ensin! 

Kaappi on noin metrin leveä ja ainakin 180 cm korkea. Syvyys 50 ja leveys 90 cm. On ruostetta ja patinaa, mutta ei mielestäni haittaa käyttöä.

Ja jos tähän vetäisi pintaan esim. valkoisen maalin, lähtisi varmaan tosi nätisti krakeloitumaan. Jos sinulta löytyisi hyvä koti kaapille, laita viestiä oikealla olevaan "Kirjoita kirjoittajalle" -boksiin.

Ps. Pyrin ottamaan mahdollisimman tärähtäneitä kuvia. Mielestäni onnistuin erinomaisesti. Hyvä minä!! :D

Pages