Meikkileikki

Kaupallinen yhteistyö: Pretty by Flormar

Moikka! Tässä postauksessa kerron omaa meikki historiaa ja mitkä on mun tämän hetken meikki niksit arkeen.

Olin kosmetiikka myymälässä töissä, jossa jopa kehotettiin meikkaamaan reilusti töihin. Nykyisin suosin luonnollista ehostusta, varsinkin töihin meikkaan hillitysti. Arkimeikissä suosin tuotteita, jotka kestävät työpäivän vilskeen ja joita on mukava käyttää. Omaan arkimeikkiin kuluu aikaa noin 5 minuuttia ja se riittää, kun tuotteet on sopivat iholleni ja käyttötarkoitukseeni.

Aloitan aamulla meikin teon aina puhtaille ja hoidetuille kasvoille ja aina puhtain käsin.

Pretty By Flormar BB-Voide on ollut tänä kesänä kovassa käytössä. Pidän erityisesti sen koostumuksesta ja sävystä. Koostumukseltaan tuote on pehmeä ja levitän sen kasvoille puhtain sormin. Jos silmänaluset ovat hieman tummat tai joku näppy kasvoillani tarvitsee enemmän peittävyyttä, kerrostan BB-voidetta näille alueille. Tästä BB-voiteesta minulla on käytössä sävy 05 natural beige, joka oli Pretty By Flormar Heidiltä nappi valinta minun vaalealle iholleni (kiitos suosituksesta). Sävy saa kasvoni näyttämään kevyesti päivettyneeltä ja tekee terveen lookin, normaalisti kalpeille kasvoilleni.

Kevyt puuterointi Mattifying Pressed Powderilla, jotta pohja meikki pysyy hyvin paikoillaan, eikä lähde kiiltelemään päivän aikana. Heleää hehkua saan Prettyn Baked Higlighterilla, jota levitän kevyesti kasvojen korkeimpiin kohtiin!

Pretty By Flormar BB-Voide on ollut kovassa käytössä nyt kesällä!

Vinkki: Jos haluan vain pienen sävyn tasoituksen iholleni, lisään BB-voiteen joukkoon tipan  ihonhoitovoidetta, jolloin tulos on meikkaamattoman näköinen, mutta silti huoliteltu ja fresh!

Tällaisella kattauksella saa aikaan nopean arkimeikin sekä näyttävän juhlameikin!

Erityismainintaa saavat myös huulikiilto ja  huultenrajauskynä. Huulimeikillä saa nopeasti ilmettä ja eloa kasvoille!

Jokainen on varmaan kokenut huulimeikin ilmettä piristävän vaikutuksen. Pretty By Flormar huultenrajauskynä on ja pysyy. Tällaiset tuotteet ansaitsevat paikkansa meikkipussissa! Huulten rajauksen lisäksi tykkään värittää meikkikynällä huulet kokonaan, näin saan kauniin ja kestävän värin huulilleni. Kelpaa hymyillä!

Viimeisen silauksen huulimeikki saa Pretty By Flormar huulikiillolla. Huulikiillot ovat siinä mielessä käteviä, ettei niiden laittoon välttämättä tarvitse ollenkaan peiliä. Huulikiillon aplikaattori keskellä huulia, pieni sipaisu ja valmis! Antaa hetkessä ilmettä.

Huulikiilto siis laukkuun mukaan.

Prettyn huultenrajauskynällä saan tehtyä pitkäkestoisen huulimeikin, siksi se kulkee aina mukana.

Pidän meikkityylistä jossa korostetaan kasvojen hyviä puolia ja saadaan iholle kaunista hehkua. Pretty By Flormar meikeillä se todella onnistuu.

Ja hei! Kun haluat omaan meikkipussiisi Prettyn meikkejä, niin näitä ei löydykään meikkikaupasta, vaan Suomen kaikista Tokmanneista.

Kivoja meikkileikkejä!

Selina

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *