The Affair - 4.kausi on täällä!

Minnean muruja

Iloisia uutisia kaikille The Affair-faneille! Päivän paras uutinen eilen oli nimittäin se, että The Affairin neljäs kausi alkaa HBO:lla jo 18.kesäkuuta, eli ihan jenkkiajassa! Tiesin toki, että sarja palaa jenkeissä ruutuun nyt kesäkuussa, mutta kuumeisesti olen odottanut tietoa, koska uusi kausi rantautuisi myös Suomen kamaralle. Sarja palaa ruutuun siis juuri sopivasti kesälomaksi!

Saatatte ehkä muistaa valitukseni kolmannen kauden sekavasta menosta, ja pettymykseni juonikuvioihin. Kaikki on kuitenkin anteeksi annettu, ja odotan todella kovasti neljättä kautta eetteriin! Toivon toki, että Noah lakkaa sekoilemasta, ja kahden ensimmäisen kauden timanttinen sähköinen tunnelma saataisiin takaisin. Saatan myös salaa vähän toivoa, että Alison ja Cole palaisivat yhteen.

Jotenkin suhdekuviot ovat kolmannen kauden myötä hajonneet holtittomasti, ja alkuperäinen jännite oli kolmannella kaudella poissa. Ymmärrän kyllä, että on romanttisen naiivia ajatella, että sarjan tapahtumien myötä mikään enää palaisi ennalleen. Liian paljon on tummaa vettä virrannut ihmissuhteiden joessa, ja polkuja tallattu eri suuntiin. Onnistuuko sarja enää pitämään lankoja (ja katsojaa) tiiviisti hyppysissään neljännellä kaudella?

Sarjan neljännen kauden traileri ei vielä anna kovin paljon vastauksia kysymykseen siitä, mitä uudella kaudella on luvassa, joten joudumme jännityksellä odottelemaan vielä pari viikkoa. Saatan ehkä odotella useamman viikon, ja ahmia sitten useamman jakson putkella. Ihan parasta!

Mitä fiilikset sulla on näin neljännen kauden kynnyksellä? Vieläko jaksaa kiinnostaa, vai pilasiko kolmas kausi sarjan lopullisesti?

PSSST! Jos sarja on vielä katsomatta, mutta nyt alkoi kiinnostamaan, niin ainakin netflixixstä ja HBO:lta löytyy sarjan kolme ensimmäistä kautta :)

Jännittävää tiistaita!

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Katottiin miehen kanssa eka kausi. Toinen ku alko ni molemmilta loppu hyvin äkkiä mielenkiinto. Taas yksi sarja joka meidän mielestä ois pitänyt saada ekan kauden aikana päätökseen.

Minnea
Minnean muruja

Totta! Eka kausi oli niin hienosti suunniteltu, ja tunnelma jännittynyt! Eivät saaneet tarinaa jatkettua yhtä loistavasti seuraavilla kausilla :/ Olen silti koukussa :D

Siri H
Still Life

Jes, huippua! Kolmas kausi oli kyllä todellakin aika sekava, mutta odotan kyllä silti innolla tätä neloskautta! Mulla on ollut vähän turhaan HBO Nordicin kuukausitilaus voimassa ja olen miettinyt sen irtisanomista mutta eihän sitä nyt sitten voi tehdä... :D Pitäisi kyllä katsoa tuo sarjan ykköskausi uudestaan, siitä on niin kauan aikaa kun olen sen nähnyt.

Minnea
Minnean muruja

Minäkin mietin, että ykköskauden voisi katsoa uudeleen, kun se oli niin timanttinen :) Pidetään sormet ristissä, että tämä neljäs parantaisi kolmoskauteen verrattuna!

Yhtä sirkusta!

Tätä en olekaan koskaan katsonut yhtään jaksoa...No eihän kaikkia sarjoja vain kerkeä...

Minnea
Minnean muruja

Kaikkia ei ehdi :) Jos joskus tulee fiilis, että jotain koukuttavaa voisi katsoa, niin The Affairin ykköskausi on kyllä katsomisen arvoinen :)

Toimitus
Toimitus

Moi!

Huomasitko jo ensi viikon maanantaina järjestettävän Lilyn Afterwork-tapahtuman? Tapahtuma pidetään uudessa Más Rooftop Barissa Narinkkatorin laidalla ja on avoin kaikille Lilyn bloggaajille. Ilmoittaudu mukaan täällä: http://www.lily.fi/blogit/toimitus/hei-bloggaaja-tervetuloa-lilyn-afterwork-tapahtumaan-11-kesakuuta

Minnea
Minnean muruja

Hei, huomasin! Ja niin mielelläni tulisin, jos vain välimatka ei olisi niin pitkä :/ Mahtavaa, että järjestätte tämmöisiä tapahtumia :) Kyllä minä vielä joku kerta pääsen!

Toimitus
Toimitus

No voi harmi! Ehkä sitten ensi kerralla! :)

Minnea
Minnean muruja

Ehdottomasti! Keep them coming :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.