The Affair - synkkä kolmas kausi

Minnean muruja

Hyvää tiistaita! Seuraavaksi seuraa narinaa uudesta The Affairin kolmannesta kaudesta, joten jos sarja ei kiinnosta, niin tämän postauksen voi skipata suosiolla :D

Mun piti nyt uuden vuoden kunniaksi uusia HBO Nordicin tilaus, kun yhden lempparisarjoistani, The Affairin, kolmannen kauden jaksoja on alkanut putkahdella eetteriin. Toki myös Sarah-Jessica Parkerin uusi Divorce kiinnostaa. Ja onhan HBO:lla toki paljon muutakin mielenkiintoista katsottavaa. Viimeksi mulla oli HBO:n tilaus, kun The Affairin kakkoskausi oli ilmestynyt :D Katsomatta on siis paljon uusia jaksoja usealta mielenkiintoiselta sarjalta! Jee! Pimeät pakkasillat on pelastettu!

Tykkään The Affair -sarjasta valtavasti, ja varsinkin ensimmäinen kausi oli ihan timanttia! Sarjassa on kutkuttavan synkkä ja mystinen tunnelma, eikä ihmissuhdekuviokaan ole liian yksinkertainen tai ennalta arvattava. Kiinnostava ja tuore on myös kerronnan lähestymistapa, jossa tapahtumat kuvataan sekä naisen että miehen näkökulmasta. Lähestyvä keski-ikä, suuri suru menetyksestä, synkkiä salaisuuksia, kipeitä aviokriisejä, kiellettyä intohimoa ja uusia mahdollisuuksia elämässä.

Sarjahan kertoo kahden pariskunnan elämästä, ja nimensä mukaan sarjan keskeinen juonikuvio perustuu kahden naimisissa olevan ihmiseen salaiseen suhteeseen. Sarja roolitus on mielestäni osunut todella nappiin! Kaikki päähenkilöiden esittäjät ovat uskottavan vakavia ja karismaattisia, eivätkä näyttelijät ole liian tuttuja kasvoja entuudestaan. Onko sarja sulle tuttu? Muita faneja?

Innostuneena ja jännityksellä aloin viikonloppuna katsomaan uusia jaksoja. Mutta mitä ihmettä sarjalle on tapahtunut?!? Olenko se minä, vai onko sarjasta tullut liian hämärä ja sekava? Ainakin viiden ensimmäisen jakson perusteella en voi sanoa, että olisin tykännyt tästä uudesta suunnasta, johon sarjaa ollaan viety. Viides jakso tosin oli jo hieman parempi, ja palasi takaisin aikaisempien kausien tunnelmaan, mutta silti. Voi kurjuus, että sarja ei enää tunnu niin kiinnostavalta tai raikkaalta :/

Henkilöihin ei saa samanlaista otetta, kuin kahdessa aikaisemmassa kaudessa. Onko sarjaa yritetty pitää hengissä liian pitkään, vai tuntuvatko uudet jaksot teistä siltä, että juonta olisi yritetty kirjoittaa väkisin? Niin tai näin, pakkohan minun on kausi katsoa loppuun, ja toivoa, että kausi paranee edetessään :D

Kuvat: HBO Nordic

Oletko seurannut sarjaa, ja mitä olet mieltä uudesta kolmannesta kaudesta? Mikä on sun sarjalemppari HBO:n tarjonnasta(tai muualta)? Parhaat sarjavinkit kehiin!

Rentoa tiistaita sulle!

 

Kommentit

piia / On elettävä huolella (Ei varmistettu) http://www.vauva.fi/blogit/elettava-huolella

Ensimmäinen kausi oli, kuten sanoitkin, aivan huikea! Toiseen olin vähän pettynyt, katsominen tuntui usein jotenkin työläältä. Mutta mielenkiinnolla odotan uutta kautta! Olin siinä luulossa, että sarja päättyi toiseen kauteen.
Täällä odotetaan Rimakauhua ja rakkautta -sarjan uusia jaksoja. Ja tietoa siitä, kuka on seuraava James Bond! Odottavan aika on pit-kä!

Minnea
Minnean muruja

Joo, meinasin sanoa samaa, että toinen kausi oli tosiaan heikompi! Kiva olisi kuulla, mitä tykkäist kolmannesta kaudesta, sitten kun sen katsot. Onhan tässä minullakin vielä kautta jäljellä, joten ehkäpä se vielä tästä paranee! Juuri bongasin myös tiedon, että myös neljäs kausi on tulossa. 

Ja, Bond! Oooh, koskahan uusi Bond julkistetaan? Daniel Creg oli kyllä kova! Paha laittaa paremmaksi.

Minnea
Minnean muruja

*Daniel Craig

Räyhälä
Räyhälä

Ihan samat fiilikset täälläkin kolmoskaudesta. Se keskittyy liiaksi vaan Noahin ympärille ja sen sekoiluihin. Allison unohtui jonnekin, ja se tuntuu tyhmältä. Mutta katson silti, tietysti... :)

Minnea
Minnean muruja

Hehee, ihme sekoilulta se tuntuukin, ainakin tuo alku :D Ehkäpä tämä vielä tästä paranee. Mulla on vasta ensimmäiset viisi jaksoa katsottuna.

Kiva, kun kommentoit!

Milla - Sukhimatot (Ei varmistettu) http://www.sukhimatot.com/blog

The Affair on koukuttava, itse odotan eniten helmikuuta kun tulee Girlsin viimeinen tuotantokausi (nyyh!) sekä The Big Little Lies (vai oliko se nyt The Little Big Lies...).

Minnea
Minnean muruja

No niin on! Tosi koukuttava, pakko kattoo, vaikka tää kolmas kausi on melko huono ainakin tähän mennessä.

Tuo The Big Little Lies onkin ihan uusi tuttavuus mulle. Pitääpä kurkata sitäkin :)

Kiva, kun kommentoit :)

Marrrja (Ei varmistettu)

Kiva että kirjoitit tästä! En tiedä ketään tuttua, joka katsoisi kolmatta kautta, joten oon joutunut tyytymään seuraamaan the Affairin Facebook-sivujen keskusteluita. :D Kolmas kausi on jotenkin todella hidastempoinen. Tosin niin oli toinenkin kausi, jossa vasta viimeisessä jaksossa paljastettiin kertarysäyksellä mitä tapahtui Scott Lockhartille ja minkä ratkaisun Noah tekee. Kolmannella kaudella ranskalaisnainen ei kiinnosta yhtään eikä oikein myöskään Colen ja Luisan suhde, vaikka se liittyykin Alisoniin. Oon kyllä pettynyt, jos koko kauden ainoa kunnon juoni keskittyy Noahin seuraajan paljastamiseen?! Toisaalta sarja onnistuu kuvaamaan realistisesti, mitä kaikkea (hyvää ja pahaa) avioliiton ulkopuolisesta suhteesta voi seurata ja että suhteen jälkeen kaikki eivät vain elä onnellisina elämänsä loppuun asti. Jakso, jossa Noah kertoi lapsuudestaan, oli "vanhaa kunnon" the Affairia. Lisäksi on ilo seurata sarjaa, jossa oikeasti _kaikki_ näyttelijät ovat todella hyviä! Toivottavasti juonenkäänteiden vauhti kiihtyy loppua kohden ja ne solmitaan jotenkin järkevästi :)

Minnea
Minnean muruja

Vau, kiitos hienosta kommentista! Blogeissa parasta on just, kun löytää samoista asioista kiinnostuneita :)

Mulla on ihan samanlaisia ajatuksia tästä kolmannesta kaudesta! Mietin, että kehtaanko postaukseen kirjoittaa, ettei mua kiinnosta se ranskalaisnainen eikä oikeen ne opiskelijatkaan, mutta jätin sen sitten pois :D Cole kiinnostaa kyllä, mutta Luisasta on tehty melko ikävä tässä kolmannessa kaudessa. Alisonia on näytetty liian vähän :/

Onhan tuo kolmas kausi tähän mennessä melko sekava, varsinkin Noahin osalta. Toivottavasti saisi itsensä kuntoon, jotta tapahtumat selkiytyisivät! On tosi raskasta katsoa sen sekavaa käytöstä, ja miettiä, että mikä on todellista, ja mikä harhaa.

Jännityksellä jäämme seuraamaan! Ja hei, pakko tän on jotenkin edetä, koska neljäs kausikin on tulossa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.