Kesäinen menovinkki Jyväskylään - Leo Lohikäärme satumusikaali!

Minnean muruja

Kävimme tänään pienen pojan ihantukseksi katsomassa Latoteatteri Kulississa pyörivän lasten satumusikaali Leo Lohikäärmeen! Poika oli ihan haltioissaan :) Tämä oli pojan ensimmäinen kosketus teatteriin, ja mukavan kokemuksen perusteella uskallamme mennä uudelleenkin! Esitys kesti 90 minuuttia väliaikoineen, eli melko pitkään kaksivuotiaalle, mutta yllätyksekseni poika jaksoi hienosti katsoa koko esityksen. Väliajalla hän huolestuneena tiedusteli, jatkuuko esitys pian, ja tuumasi lohikäärmeiden olevan nukkumassa :D

Ajattelinkin siis vinkata Jyväskylän seudulla asuville tai täällä vieraileville tästä laulua ja tanssia, sekä hauskoja lohikäärmeitä, sisältävästä kesäteatterielämyksestä! Jos kaipaa perheen yhteistä kesätekemistä tai tykkää musiikista, niin kannattaa ihmeessä käydä katsomassa. Esityksiä on jäljellä vielä kolme (kaikki tällä viikolla)! Lisätietoa kannattaa kurkata tapahtuman facebook-sivulta!

"Leo Lohikäärme on Julia Donaldsonin (suom. Raija Rintamäki) ihastuttava satu sitkeästä ja määrätietoisesta lohikäärmekoululaisesta Leosta, joka saavuttaa päämääränsä rankalla harjoittelulla ja ystäviensä tuella. Kaikki ei onnistu aina ihan helposti, ja lohikäärmeeltä vaadittavia taitoja pitää harjoitella paljon. Lisäksi kaikkein vaikeimmissa tehtävissä saatetaan tarvita apua yllättävältä taholta."

Onko joku jo kenties käynyt Leo Lohikäärmeen katsomassa? Innostaako kesäteatteri muuten? Kesäteatterissa on jotain kummaa taikaa, vai mitä sanotte?

Kivaa kesäiltaa!

Kommentit

Kia/ Luetaanko tämä? (Ei varmistettu) http://luetaankotama.blogspot.fi/

Tämäpä oli kiva vinkki! Aivan varmasti menisimme tuonne lasten kanssa, jos olisi hieman lähempänä. Tuo Leo-lohikäärme näyttää muuten kovin tutulta. Taitaa seikkailla lastenkirjoissakin?

Minnea
Minnean muruja

Kyllä, seikkailee myös kirjoissa :)1 Kirja onkin meillä hankintalistalla kun musikaali oli niin mieluinen.

Westend Mum (Ei varmistettu) http://westendmum.fi

Kuulostaa niin hauskalta! Kesäteatterit ovat huikeita, harmillisen vähän niissä tulee kuitenkin käytyä! Täytyypä siis aktivoitua siinä asiassa :)
http://westendmum.fi

Minnea
Minnean muruja

Se oli kyllä hauska kokemus, aikuisellekin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.