Kukkuluuruu! Lastenvaate pop up Jyväskylässä!

Minnean muruja

Kukkuluuruu Jyväskylä ja Keski-Suomi! Oletteko jo huomanneet, että Forumissa tapahtuu huikeita, sillä Suomen suurin kotimaisten lastenvaatemerkkien pop up Kukkuluuruu! on avannut ovensa kauppakeskuksen toisessa kerroksessa?

Sain viime viikolla ilahduttavaa postia, ja kutsun tulla tutustumaan herttaiseen Kukkuluuruu! Lastenvaate pop up:iin. Kukkuluuruu! on pystyssä neljän opiskelijan voimin kuukauden ajan, ja sieltä löytyy toinen toistaan suloisempia kotimaisia lastenvaatteita, asusteita sekä yllätyksekseni myös naistenvaatteita ja pieniä sisustustarvikkeita. Kaikkea kaunista hyllyt täynnä! Omelusta innostuneille (sisko vink vink!) mainittakoon, että Kukkuluuruusta löytyy myös kankaita  Roolta, Aarrekidiltä, Sarah Designiltä, Viljamin Puodilta ja Lalialta! 

 Ekologisuus ja kotimainen design ovat tämän ihanan liikkeen kantavat arvot, ja liikkeestä löytyvät merkit on valittu tätä silmällä pitäen. Valikoima on hämmästyttävän runsas, ja merkkejä löytyykin kolmisenkymmentä. Useimmat merkit olivat itselle jo entuudestaan tuttuja, mutta löytyi joukosta uusiakin tuttavuuksia!

Olen kovasti harmitellut Jyväskylän kapenevaa lastenvaatevalikoimaa, joten tämä pop up tuo todellakin kaivattua piristystä Jyväskylän tarjontaan! Näitä lisää! Hyllyiltä ja rekeistä bongailin niin söpöläisen Hilla Clothing:in, valloittavan Viljamin puodin, hilpeän Höö Designin kuin kaikille tutun Reimankin.

 Kuvailin teille hieman maistiaisia siitä, mitä kaikkea ihanaa Kukkuluuruusta! löytyy!

Aarrekidin kuosit ovat satumaisen kauniit! Syksyn mallisto tuo yhteen metsien kuiskeen ja urbaanin kaupungin!

Yo Zenin korut ovat entuudestaan itselleni tuttuja, mutta kivaa oli päästä hypistelemään myös merkin upeita vaatteita! Musta ja valkoinen on aina toimiva kombo!

Aivan ylisuloinen oli tämä vaaleanpunainen pandareppu!

Kikapi oli yksi itselleni uusista tuttavuuksista! Ja hurmaava tuttavuus olikin! Sovittelin jo tuota vanhan roosan sävyistä pipoa päähäni! Eikö ole herttainen?

Melli ecodesign on ehdottomasti yksi omista kotimaisista lemppareita, ja parkkeerasinkin näiden pirteiden vaatteiden luokse hyväksi toviksi. Voi hyvinkin olla, että joudun nuo keltaiset tai turkoosit legginsit hakemaan tuolta kotiin! Keltainen ja turkoosi miellyttävät silmää, varsinkin näin syksyn tullessa.

Oletko jo pyörähtänyt Kukkuluuruussa? Pop up on auki 4.9.2017 saakka, joten vielä ehtii hyvin!

Kukkuluuruu! ei ole vain herkullinen kotimaisen designin aarreaitta, vaan heiltä löytyy myös hauskan lasten leikkinurkkauksen lisäksi ohjelmaakin!  Paikanpäälle voi siis tulla ihanuuksien hypiselemisen lisäksi vaikka tanssimaan ja leikkimään! Miltä kuulostaisi jännittävä onginta, jossa pienille kalamiehille ja -naisille on saaliina rouskuvia snacksejä? Tai suloinen kuva lapsestasi ammattikuvaajan taltioimana? Nappaa hauskimmat aktiviteetit oheisesta ohjelmasta!

Kuva: Kukkuluuruu!

 

Kukkuluuruu pop-up tapahtumakalenteri:

Lauantaina 19.8. Tanssin riemua ja kalaonnea

- Kukkuluuruu <3 SkillD Company: klo 10:30, 12:00, 13:30 SkillD Company järjestää Kukkuluurussa tanssituokioita perheen pienimmille tai vähän isommillekkin. Tuu tutustumaan SkillD Companyyn ja nauttimaan tanssin riemusta!

- Kukkuluuruu <3 Real Snacks: klo 12-14 Kukkuluuruussa ongintaa, jossa palkintona Real Snacksin rapeita herkkuja. Tuu kokeilemaan kalaonneasi!

Lauantaina 26.8. Pikkutaiteilijoiden piirrustuskisa ja kasvomaalausta

- Klo 12-15 Kukkuluuruusta toinen toistaan makeampia kasvomaalauksia kaikille halukkaille

- Pikkutaiteilijoide piirustuskisa ”Piirrä hauskin kesämuistosi”, jossa arvotaan kaikkien osallistujien kesken Kukkuluuruu-tuotepalkintoja. Piirustuskisa on käynnissä koko viikonlopun 25.8.-27.8.

Perjantaina 1.9. Muotipäivien Flashmob by Kukkuluuruu & SkillD Company

- Klo 16:30 ja 19:30 SkillD Companyn esiintyvät tanssiryhmät valtaavat Kauppakeskus Forumin hurmaten yleisön Kukkuluuruun vaatteilla ja asusteilla sekä tanssin riemulla!

HUOM! Perjantaina 1.9. Muotipäivien kunniaksi Kukkuluuruu auki klo 23 saakka!

Lauantaina 2.9. Hurmaavia herkkuja ja suloisia kuvia

- Klo 11-15 Pop-up ravintolat Kaurapuuroinspiraattori ja Soma- Hyvän mielen kakut Kukkuluuruussa kera ihanien herkkujensa! (kannattaa varata mukaan käteistä)

- Klo 12-14 Kuvaaja Milla Lehtonen nappaamassa suloisia kuvia perheen pienimmistä. Tuu kuvauttamaan suloisuutesi, ja vieläpä ihan ilmatteeks! <3 (kuvat toimitetaan asiakkaille muokattuna sähköpostitse)

 

Minä tiedän yhden innokkaan pienen kalamiehen, joka innostuisi onginnasta sekä tanssista :D 

Löytyikö Kukkuluuruusta sun suosikkimerkkejä? Panostatko lastenvaatteissa, tai omissasi, kotimaisuuteen ja ekologisuuteen?

Lisätietoa Kukkuluuruusta ja esimerkiksi kaikki liikkeestä löytyvät merkit löydät heidän facebook-sivuiltaan!

* yhteistyössä Kukkuluuruu! Lastenvaate pop up

Kommentit

LPP (Ei varmistettu) https://prinsessanoppi-lapetiteprincesse.blogspot.fi/

Oi, mitä ihanuuksia!
Harmi, että on noin kaukana :)

Minnea
Minnean muruja

Eikö! Ja niin paljon kaikkea!

Teresa S (Ei varmistettu) http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Ihanat leggarit bongasit! En niitä huomannutkaan. Kävin myös eilen tuolla ja en tiedä mihin olisi silmänsä laittanut. Pitää joskus tehdä shoppailutreffit! :)

http://belleepoquewedding.blogspot.fi

Minnea
Minnean muruja

Niimpä! Pyörin tuolla pitkään ihan onneissani, kun oli niin paljon kaikkea ihanaa :D

Juu, tehdään joskus treffit!

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Suloisia vaatteita. Hyvä että ekoloogisuus on otettu huomioon.

Minnea
Minnean muruja

Niimpä! Tämä oli melkoinen aarreaitta! En olisi malttanut pois lähteä :D

Niina Maria V.

Oi ihania kuoseja!! :)) niin suloisia juttuja kuvissa, että tekee mieli hankkia jotain kummitytölle :) ekologisuus iso plussa!

Minnea
Minnean muruja

Mullakin on onneksi kummityttö, kun omalle pojalle ei voi prinsessa-juttuja ostaa :D

Elina // Vauhtihirmun elämää (Ei varmistettu) http://elokuinen2015.blogspot.fi/

Onpas ihania vaatteita ja muita! :) Tuolla tulisi käytyä varmasti jos yhtään lähempänä olisi.

Minnea
Minnean muruja

Kyllä, tää oli täynnä ihanuuksia! Harmi, ettet pääse hypistelemään :/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.