Menovinkki Jyväskylään: EkoTeko Joulu pop-up!

Minnean muruja

Hyvää uutta viikkoa Jyväskylä! Joko on joulumieli päästetty irti?

Nyt on tarjolla melkoisia herkkuja ja silmäniloa, sillä Forumin 3.kerrokseen on noussut ihana lähes sadan kotimaisen merkin jouluinen pop up EkoTeko! Asialla ovat samat Pop it up JKL:n voimanaiset, jotka järjestivät kesällä ihastuttavan Kukkuluuruu! lastenvaate pop-upin! Kävin jo lauantaina kiertelemässä siskon kanssa pop-upin aarteita läpi, ja bongaamassa omat suosikkini! 

Tarjolla on mahtava valikoima kaikkea joululahjapakettiin sopivaa, tai ihan itselle ostettavaa ekologista ja kotimaista muotoilua! EkoTeko pop-up on auki aina 22.12.2017 saakka, joten sieltä kannattaa käydä hakemassa niin joululahjat kuin letkeää joulumieltä! Pop-up ei ole pelkästään  joulukauppa, vaan siellä tapahtuu kaikenlaista mukavaa niin perheen pienimmille kuin isommillekin piparien koristelemisesta dj:n letkeisiin soundeihin.

Valikoimasta lötytyy valtavasti kaikkea lasten- ja naistenvaatteista ja asusteista ihaniin koruihin sekä pienistä kodin käyttö- ja sisustustavaroista suussasulaviin kotimaisiin karkkeihin ja kahvi- ja teetuotteisiin! Parasta koko tapahtumassa on, että tarjolla on paljon merkkejä ja tuotteita, joita ei muualta Jyväskylästä saa!

Myös vaihtuvat päivän lahjat kannattaa tsekata Pop it up JKL:n fb-sivuilta! Päivän lahja on tarjouksessa oleva tuote, jonka pop-upin tytöt ovat valineet vinkiksi helpottaakseen joululahjapähkäilyjä! Pop-upia ihastuksissamme kierrellessämme löysimme siskon kanssa heti joululahjan heti isällemmekin, mutta sitä en voi paljastaa, siltä varalta, että iskä sattuisi lukemaan tämän postauksen! Listasin teille omat ja siskon suosikit EkoTekon valikoimista, ja nappasinpa sieltä mukaan jotain myös teille! Saattaapa olla, että muutama joululahja täytyy vielä käydä EkoTekosta nappaamassa pukinkonttiin ;)

Muutaman päivän päästä starttaava blogin joulukalenterin eka luukku tulee pitämään sisällään jotain hyvinkin jännittävää ja kaunista EkoTeko pop-upista! Instaseuraajat ovat saattaneet huomata, mitä on tulossa! Perjantaina kannattaa siis olla kuulolla!

Siskon suosikiksi nousi moumou DESIGNIN korkista valmistetut laukut ja pussukat, joiden yksinkertainen muotokieli ja väritys hurmaavat! Toinen vaikutuksen tehnyt merkki oli hauskoja puuasusteita valmistava AARNI Wood. Miten hauskat olisivat nuo puiset aurinkolasit?

Korvisfanina omat suosikkini löytyivät Catie Q Designin, MORI Collectiven ja Jatulin värikkäistä korviksista! Jos voi valita vain yhdet, niin mitä ottaisit? Puu on tällä hetkellä kuuma valmistumateriaali, ja puutuoteet ovat EkoTeko pop-upissa hyvin edustettuina!

Ihana Ivana Helsinki oli avajaisviikonlopun kivassa alessa :)

Alla olevasta kuvasta näet kaikki huiput kotimaiset merkit, joita pop-upista löytyy!

Kuva: Pop it up JKL

Joko olet ehtinyt tekemään löytöjä ja hakemaan hyvää joulumieltä EkoTeko po-upista? Minkälaisia joululahjoja teillä annetaan jouluisin?

Mainiota maanantaita! Mulla soi viikonloppuisten pikkujoulujen siivittämänä tänään päässä It`s Beginning to Look A Lot Like Christmas :)

 

*yhteistyössä Pop it up JKL

 

Kommentit

Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu) http://www.littlebigthings.fi

Oi, näyttääpä ihanalta, täytyykin käväistä! Suurin osa lahjoista jo ostettu mut varmasti löytyy vielä pientä täydennystä tuolta :)

Minnea
Minnean muruja

Ja puhumattaakaan, mitä kaikkea ihanaa tuolta löytyisi itselle :D

Tiia - Littlebigthings (Ei varmistettu) http://www.littlebigthings.fi

No sepä :D Oon tilaillut verkkokaupoista muiden lahjoja niin aina löytyy itellekin jotain. Oon saamassa paljon lahjoja... iteltäni :D :D

Katja_optimism (Ei varmistettu)

Tuo korvisvalikoima on kyllä huikea, ehkä pitää piipahtaa joulukuisella JKL:n reissulla! :) Meillä annetaan likoille pari lahjaa, mutta muuten yritän mennä elämyslahja/itse tehdyllä linjalla, ahdistaa se joulun tavaramäärä!

Katja
http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Minnea
Minnean muruja

Niin on! Muutenkin ilahduttavan laaja valikoima kotimaisia tuotteita!

Meilläkin ollaan jo muutama vuosi menty sillä linjalla, että vain yhdet lahjat aikuisille, ja lapsille muutama. Näin pienet lapset (2,5v ja 1,5v) eivät edes ymmärrä vielä lahjojen päälle.

Noora / KIDULT (Ei varmistettu) http://tthekidult.blogspot.fi/

Noi korvikset on upeita ♥ Tulisipa Kuopioonkin tälläinen tapahtuma.

Minnea
Minnean muruja

Jotain laajentumissuunnitelmia muistan kuulleeni eli ei se ihan mahdoton idea ole ;) Toivotaan, että saadaan sinnekin!

josha

Vitsi mitä ihanuuksia ihan mielettömästi! Harmi että on sen verran kaukana, vai pitääköhän tässä alkaa suunnitella reissua Jyväskylään :D

Minnea
Minnean muruja

Yleensä kaikki kiva järjestetään pääkaupunkiseudulla, niin on ihan huippua saada jotain tänne pieneen Jyväskyläänkin :) 

Jyväskylässä kannattaa aina piipahtaa ;) 

josha

Joo se on ihan totta! Vaikka Lahti onkin aika lähellä pääkaupunkiseutua, välillä harmittaa sama asia silti.

riikkam (Ei varmistettu) http://santsikuppi.fi

Ihanan näköisiä juttuja! Jyväskylässä ei tule käytyä, onneksi samantyyppistä löytyy myös Turusta. :)
/Riikka

Minnea
Minnean muruja

Kiva, että teiltäkin löytyy :)

Kommentoi