Minulta on ryöstetty jotain arvokasta!

Minnean muruja

Nyt on kyllä toimittu törkeästi! Olen ihan tyrmistynyt!

Tässä taidetaan tarvita vähintään poliisia tai EU-parlamenttia! Rikos tapahtui lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, kun nukuin makeasti ja autuaan tietämättömänä omassa sängyssäni. Sinä yönä minulta vietiin jotain hyvin arvokasta, kultaakin kalliimpaa! Minulta nimittäin vietiin aamun paras tunti! Se kaikista makein unen viimeinen tunti viidestä kuuteen! Tiedättekö, se kaikista paras tunti, jolloin elimistö tankkaa virtaa ennen herätyskellon ärsyttävää pirinää. Ihan kohtuutonta laittaa ihmispoloa heräämään viideltä aamulla!

Syyllinenkin on jo saatu kiinni. Syylliseksi paljastui tyyppi nimeltä Kesäaika. Tuo viekas pirulainen, joka on kuulemma kiusannut muitakin viattomia unenpöpperöisiä. Tästä on kyllä tultava loppu! Kiusaaja on saatava tilille, ja päästettävä päiviltä! Kuolema Kesäajalle!

Onneksi muutkin ovat nousemassa kanssani barrikadeille, sillä Helsingin Sanomien uutisen mukaan Suomi etsii liittolaisia kesäajan lopettamiseksi. Helpottavaa kuulla, että muutkin ovat messissä! Onhan se nyt ihan naurettavaa siirrellä kelloa edes takaisin kesät ja talvet! Kesäajan lopettamisesta äänestettiin helmikuussa EU-parlamentissa, mutta siellä ei vielä oltu valmiita laittamaan Kesäajan päätä pölkylle. Your time will come, Kesäaika!

Eikä kärsimykseni Kesäajan kanssa kamppailussa ole ihan tuulesta temmattu, sillä Suomessakin on tehty tutkimusta, jonka mukaan kesäaikaan siirtymisellä on terveydelle haitallisia vaikutuksia. Se lisää Ylen uutisen mukaan esimerkiksi sydän- ja aivoinfarktin riskiä. Puhumattakaan kiukkuisuudesta! Olen tämän törkeän rikoksen jälkeen ollut aamuisin kuin kiukkuinen karhu. kaksi kolmesta meidän perheessä on tällä viikolla kärsinyt tästä katastrofista nahoissaan aamuisin. Lohduttavaa kuitenkin on, että elimistö sopeutuu Kesäaikaan yleensä noin viidessä päiväässä, joten helpotusta on pian luvassa. Huh! 

En muista tuohtuneeni tästä vääryydestä aikaisempina vuosina näin pahasti, mutta nyt on minullakin mennyt viimein kuppi nurin  :D

Kesäaika uhka vai mahdollisuus? Löytyykö sieltä muita Kesäajan uhriksi joutuneita kiukkuisia kansalaisia?

Kuvan poliisiauto liittyy tapaukseen sen verran, että tarvitsin postaukseen kuvitusta, ja se sattui lelukorusta silmiini.

Virkeää keskiviikkoa! Kyllä tämä tästä kohta helpottaa!

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Voi ei :D Siis minunkin mielestä nämä kellonsiirrot sun muut on niin turhia, ja inhottavia! Saisi tämä Suomi elää ihan yhdessä ajassa, eikä aina tunnin edellä tai jäljessä. Huoh!

Minnea
Minnean muruja

Meillä on uunin kello niin hankala siirtää, joten se on aina puolet vuodesta oikeassa ajassa, ja toisen puolen tunnin väärässä :D Mielelläni pääsisin tästä kellojen siirtelystä!

Torey
Näissä neliöissä

Musta on ihanaa, kun valosuus jatkuu illalla niin pitkään nyt kellojen siirron takia. Mutta jestas kun aamut on vaikeita! Lapsia ei meinaa saada ylös, enkä ihmettele! Minä joka koko talven olen pääasiassa herännyt ennen kelloa, olen nyt ihan pihalla kun se alkaa aamulla soida. Ei millään jaksaisi nousta! Ehkä tämä ensi viikolla jo on helpompaa! Kun tulee tuo pääsiäinenkin tuohon! :)

Minnea
Minnean muruja

Valoisuus illalla on tämän kurjuuden ainoa hyvä puoli! Valoisat illat on ihania!

Toivotaan, että ensi viikolla jo helpottaa!

Yhtä sirkusta!

Mä olen aina vihannut kellojen siirtoa!!

Kirsikka W.

Mua ei kellojen siirtely häiritse lainkaan! Kännykät vaihtaa ajan automaattisesti, ja muut kellot mulla on aina talviajassa. Oon tottunut siihen, että puolet vuodesta kello heittääkin tunnilla :) En ole myöskään kokenut fyysisiä oireita heräämisajan vaihtelusta, mutta ehkä nekin sitten vanhemmiten ilmenee.

Nuo kellon siirtämiset ovat ihan järjetöntä touhua. Etenkin lapsiperheessä ne ovat silkkaa painajaista. Juuri kun joku järki on tullut öihin niin eiköhän siirretä kelloja.

Minä ainakin kannatan siirtämätöntä aikaa. Kiitos.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.