In my dreams - haaveissa just nyt!

Minnean muruja

Kolme pientä asiaa, joista haavelilen just nyt. 

 

1. Kuuma vaahtokylpy ja äänikirja! Himmeä valaistus ja kiireettömyys. Olisi luksuksta upottautua hyväntuoksuiseen vaahtokylpyyn mielenkiintoisen äänikirjan kanssa ja laittaa silmät kiinni. Miellyttävä ääni kertoilisi mulle koukuttavia tarinoita, kun minä lilluisin vedessä niin kauan, että sormenpäät muistuttaisivat rusinaa. Jep, latasin sen BookBeatin testiin :D Muuten toteutettavissa, mutta multa puuttuu vain se kylpyamme.

2. Iiiiso säkki irtokarkkeja ja leffailta! Säkki täynnä suklaata ja salmiakkia, ja Netflix/Viaplay täynnä kutkuttavia leffaelämyksiä. Aamuun olisi tuhottomasti aikaa,  ja elokuvia voisi katsoa vaikka viisi putkeen. Koska mulla on nyt tämä hyvinvointiprokkis menossa, on irtokarkkien tilalla porkkanat. Muuten täysin melkein toteutettavissa oleva haave.

3. Elokuisen kesäillan lempiartistin keikka! Muutama lasi kuplivaa tai valkkaria, vieressä mies, sisko tai ystävä, lämmin elokuun ilta, jossa jo ripaus syksyä. Ilta pimenee puistossa, spottivalot loistaa ja musiikki sekoittuu huumaavaan grillatun ruuan tuoksuun. Ihmiset hymyilevät ja tanssivat. Ja parasta, täysin toteutettavissa!

Mistä sinä unelmoit tänään? Saatko sinä haaveista voimaa? Haaveiden täyteistä tiistaita!

 

Tässä haaveilun huumassa päätin arpoa kaksi voittajaa ylläripalkintoarvonnassa! Arvonnan voittajaksi arpoutuivat @tuiskux instan puolelta ja ulrika88! Onnea voittajille! Ja kiitos kaikille osallistujille! Loppuviikosta uusi alkaa uusi arvonta! Tällä kertaa jotain ihan muuta kuin kosmetiikkaa ;)

 Bette Boxista saa muuten nyt alekoodilla SYYSBETTE syyskuun Bette Boxin hintaan 15,90e (norm. 18,90e), jos jäi arvontavoitto kaivelemaan :D

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

Kyllä mä haaveilen tälle syksylle koulu- tai työpaikasta, mikseipä molemmista! Voi kumpa. Kaipaan uusia tuulia, ja janoan kaiken uuden oppimista. Kaipaan koulun penkille! 

Mutta, toiveikasta tiistaita sinulle! <3

Minnea
Minnean muruja

Haaveilu on siitäkin hyvä juttu, että huomaa unelmansa, ja ehkä  alkaa jopa tekemään töitä niiden eteen :) Toivotaan, että työ- ja koulupaikka tärppäisi! Nää mun haaveet oli tälläisiä pieniä tämän hetken haaveita. Löytyy multä isompiakin, mutta ehkä niistä lisää sitten joku toinen kerta :)

Saranda
Tyhjä ajatus

Ihania, suhteellisin aineettomia ja helposti toteutettavia asioita. :) <3

Minnea
Minnean muruja

Niimpä! Joskus haaveiden ei tarvitse olla suuria :)

Niina Maria V.

Ihana teksti ja kuvat!!<3 Kiva lukea sun haaveista, ja aloin ittekin miettimään, mistähän haaveilisin juuri nyt.. Ruuasta ainakin, sillä aamupalasta on jo tovi :D ja riippumatossa makoilusta!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Mäkin haaveilen kesäisin aina riippumatosta!

Essi's

Täällä päästiin ihan kylpytunnelmiin kun luin ton ekan kohdan haha :D Hyvin kuvailtu! Tällä hetkellä haaveilen reissusta Suomen ulkopuolelle. Tänä vuonna ei ole missään tullut käytyä, mutta onneksi pian on yksi ulkomaanmatka tiedossa! :)

Minnea
Minnean muruja

Hih, kiva kuulla, että tunnelma välittyi :) Hienoa, että on matka tiedossa! Jotain mitä odottaa :)

Kan_iid (Ei varmistettu)

Täällä melko samanlaisia haaveita. Omaa aikaa noin yleensä, mutta sen käyttäminen vaahtokylpyyn ois aivan ihanaa! Toinen mihin ei ole ikinä tarpeeksi aikaa on ompeleminen, johon olen täysin hurahtanut. Ja ehkä haaveista suurin on työpaikan saaminen. Vaikka kotona olo pikku prinsessan kanssa on ihanaa niin lähtisin mielelläni jo töihin.

Minnea
Minnean muruja

Oma aika!!! Toivotaan, että kaikki haaveet toteutuu ennemmin tai myöhemmin ;)

Kurkkaappa Belle Epoquen blogia, siellä ommellaan myös paljon! http://belleepoquewedding.blogspot.fi/

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Sinulla on hyvin realistiset unelmat. Minä unelmoin Lapin vaelluksesta erämaamökkeineen. Kaukana kavala maailma.

Minnea
Minnean muruja

Vaellus kuulostaa rentouttavalta! Toivottavasti pääset toteuttamaan sen!

Maiju p (Ei varmistettu) http://kultainensulka.com

Haaveista saa voimaa &lt;3 Inspiroiva postaus! Itsekin olen haaveillut jo pitkään pääseväni jollekin hyvälle keikalle, toivottavasti päästään molemmat pian toteuttamaan tämä haave. :)

Minnea
Minnean muruja

Niin saa! Tulee niin kiva mieli :) Toivotaan hyvää keikkasyksyä :)

PIIKKISIKA (Ei varmistettu) http://piikkisika.com

Itse haaveilen tällä hetkellä kiireettömästä aikakaudesta elämässä. Sellaisesta, jolloin olisi aikaa istua alas, olla ihan hiljaisuudessa kasvonaamio kasvoilla.

Minnea
Minnean muruja

Oi, minä myös! Ja jos kiireetöntä aikakautta ei meinaa tulla, niin silloin täytyy ottaa hieman aikaa itselle, eikös?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.