Päivän asu - pehmoista alpakan villaa!

Minnean muruja

Tämä syksy ja talvi ovat tuntuneet jotenkin erityisen kylmältä, ja vaatekaapista on valikoitunut päälle niitä kaikista lämpimimpiä juttuja. Toki osuutta asiaan on meidän perhettä vaivanneella flunssakierteelläkin. Pimeys ja vilu ovat saaneet haikailemaan lämpimiä villatakkeja. Alkusyksystä kirjoitinkin täydellisen villatakin metsästyksestä, ja metsästyksen päätteeksi löysin kuin löysinkin ihastuttavan pehmoisen pitkän villatakin Vilalta. 

Samoihin aikoihin sain yhteydenoton jyväskyläläiseltä Alpalta, joka oli huomannut kaipuuni  täydellisestä villatakista, joka olisi paitsi kaunis ja lämmin, niin myös kestävä ja muotonsa pitävä. Useinhan villatakeissa on sellainen ongelma, että vaikka ostaessa ovatkin hyvännäköisiä, ne eivät pysy kauniina pitkään. Nyppääntynyt tai muotonsa menettänyt villatakki harmittaa!

Olin innoissani, kun pääsin tutustumaan Alpan alpakan villasta valmistettuihin tuotteisiin! On aina mukava tehdä yhteistyötä ja tukea paikallista yritystä! Alpan värit ja mallit olivat todella kauniita, ja ilokseni opin myös, että alpakan villa on kestävää, eikä nyppäänny niin helposti kuin moni muu villa! Villatakista saisin siis pitkäikäisen kaverin! Ihan mahtavaa!

Piipahdin Alpan toimistolla juttelemassa ja sovittelemassa pehmoisia villatakkeja, ja olisin huolinut mukaani jokaisen mallin ja jokaisen värin!  Huomaa, että Alpalla on panonstettu paitsi laadukkaaseen materiaaliin, niin myös itse villatakkien ulkonäköön! Värit ja mallit ovat ajattomia ja klassisia, mutta kuitenkin ajan hermolla! Metsänvihreä, yönsininen, unelman harmaa ja viininpunainen pukevat kaikkia! Hempeistä sävyistä pitäville puuterinen roosa tai lempeä beige ovat omiaan! 

Sain valita itselleni mieleisimmän villatakin, ja trendikkäästä metsänvihreästä innostuneena, valitsin tämän Twilight -villatakin upeassa metsänvihreässä sävyssä! Sovitin myös hieman kevyemmän tuntuista Drizzleä houkuttelevana smaragdinvihreänä, mutta Twlight vei voiton paksun ja todella jämäkän tuntuman ansiosta. Niin paljon kuin klassisesta harmaasta ja utuisesta roosasta pidänkin, päätin tällä kertaa valita (itselleni) rohkeamman värin! Mitä tykkäät tästä metsänvihreästä?

Olen nyt käyttänyt villatakkiani muutaman viikon, ja laadun kyllä tunnistaa! Villatakki on 100% alpakan villaa, ja se on pitänyt minut lämpimänä. Alpakanvilla on päällä miellyttävää, se on hengittävä, eikä kutita. Malli on säilynyt ahkerasta käytöstä huolimatta täydellisenä, ja villatakista huomaa, että se tulee kestämään aikaa! En äkkiseltään keksi villatakista mitään pahaa sanottavaa, ja varmaa on, että tulen jatkossakin panostamaan hyvään ja laadukkaaseen villatakkiin, vaikka hinta ostaessa hieman kirpaisisikin verrattuna ketjuliikkeiden hintoihin.

Harjun kauniit metsämaisemat sopivat hyvin yhteen tämän vihreän asun kanssa. Olen huomannut, että tuo metsänvihreä villatakki sopii hyvin monen sävyisen paidan kanssa. Tässä asussa puin sen farkkujen ja valkoisen t-paidan kanssa. Hauskana yksityiskohtana tuossa paidassa on kukkabrodeeraus. 

Mitä tykkäät asusta? On Alpa sulle jo tuttu merkki?

Mukavaa talvista tiistaita! Pysy lämpimänä! Ja hei, jos innostuit Alpan pehmoisista alpakan villavaatteista, niin pysy kuulolla torstaina!

 

*Villatakki ja kaulahuivi saatu yhteistyössä

Kommentit

Iina / MouMou (Ei varmistettu) http://idealista.fi/moumou

Mä aina kuvailen tuota mallia, että se on kuin ystävän halaus, koska tuo on aika "painava" päällä. Aivan paras neule! :)

Minnea
Minnean muruja

Osuva kuvaus! Tykkään tuosta "painavuudesta", siitä tulee sellainenlaadukas ja skarppi fiilis :) Nyt vain tekisimi mieli hankkia tämä toisessakin värissä :D

Torey
Näissä neliöissä

Aivan ihana villatakki! Voisin haluta itsellenikin ja juuri tuossa sävyssä!

Minnea
Minnean muruja

Tämä on kyllä osoittautunut loistavaksi villatakiksi niin laatunsa kuin värinsäkin puolesta!

Charkku
Charlotan silmin

Voi, onpa ihanan talvisia kuvia! Klassinen villatakki kuuluu kyllä vaatekaapin perusvarusteisiin, tuo yksilö näyttää ihanalta :)

www.charlottaeve.com

Minnea
Minnean muruja

Kiitti, tuo Harju on ihana talvisine mäntyineen :) Ja oon samaa mieltä, klassinen villatakki kuuluu vaatekaapin kulmakiviin!

NelliL (Ei varmistettu) http://villananna.blogspot.fi/

Söpö asu. Tuo paita neuletakin alla on herkullinen :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitti :) Se on kyllä herkullinen!

Kirsikka W.

Aivan ihana neule, pehmeyden ja lämmön voi melkein tuntea kuvien välityksellä :) Värikin on mitä mainioin!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos! Tämä on kyllä lämmin olematta hiostava! Ja väri on hyvä, ja sopivan neutraali!

Johanna Y. (Ei varmistettu) https://arjenmiljonaari.blogspot.fi/

Ihana, sopii sulle hyvin! Ei ole vielä tuttu merkki.

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Voin kyllä lämpimästi suositella Alpaa! Ja jos tuotteista innostuit, niin kannattaa kurkata blogin puolelle huomenna ;)

Minna M (Ei varmistettu) http://kiljustenblogi.blogspot.fi

Ihana! Olen pitkään haaveillut pitkästä, pehmoisesta ja hieman pörröisestä villatakista! Ostin Vilasta viininpunaisen. Muitakin värejä mahtuisi vaatekaappiin! Ja tuo laadukkuus kuulostaa ihan parhaalta omonaisuudelta!

Minnea
Minnean muruja

Tätä voin kyllä lämmöllä suositella! Veikkaan, että tulee kestämään aikaa ja kulutusta todella hyvin!

Merikapteenin vaimo (Ei varmistettu) http://merikapteeninvaimo.blogspot.fi/

Alpa on ihan uusi merkki minulle.
Villatakki on ihana ja upean värinen! Asukuvat kauniit. :)
Ihanaa jouluviikkoa <3

Minnea
Minnean muruja

Alpalla on kyllä upeita ja laadukkaita tuotteita! Suosittelen ilolla :)

Ihanaa jouluviikkoa myös sinulle!

Katja_optimism (Ei varmistettu) http://optimismiajaenergiaa.bellablogit.fi/

Onpa ihanan lämpöisen oloinen neuletakki! <3 Ja tuo lumi, täällä suli eilen silmissä lumi pois, byää!

Minnea
Minnean muruja

Kannattaa tutustua Alpaan, ellei ole jo entuudestaan tuttu :) Älyttömän ihania ja lämpimiä juttuja! Täälläkin on nyt melko lailla loskaa :/

Kommentoi