Päivän parhaat 26.3.2017

Minnean muruja

 

Kivaa sunnuntaita! Toivottavasti sulla on ollut mukava viikonloppu!

 Meillä on perheen pienin kuumeessa, joten olemme joutuneet ottamaan viikonlopun melko iisisti. Vaikka on inhottava katsoa pienen ihmisen huonoa oloa, ja toivoisi että voisi tehdä enemmän oloa helpottaakseen, ollaan meillä pääsääntöisesti melko positiivisella mielellä koko porukka. Vähistä unista huolimatta päivään mahtuu paljon positiivista. Listasin alle juttuja, jotka nostattavat suupielet tänään ylöspäin.

- Pieni sairastaja on ollut vuotavasta nenästä, yskästä ja kuumeesta huolimatta hyväntuulinen (ja rauhallinen!). Tyyppi jaksaa hymyillä ja halailla, vaikka silmät meinaavat painua kiinni väsymyksestä, ja kunto kestää lähinnä vain sohvalla makoilun. Äitikin saa sitä kaivattua kainaloaikaa, kun taaperolla ei ole koko ajan vauhti päällä :)

- Vaikka inhoan siivoamista, on ihanaa, kun koti on siisti. Tänä viikonloppuna olemme (miehen patistamina) tehneet oikean suursiivouksen, ja lattialle on näytetty imurin lisäksi moppiakin. Muutama sotkukaappikin on saatu siivottua. Tuntuu kivalta, kun koti on puhdas(vaikkakin vain hetken). Koti kaipaisi enää vain ikkunoiden pesun, mutta siihen en enää taivu.

-Sain tänään pienen hetken itselleni, ja karkasin leffaan. Jos olette blogiani seuranneet, niin olette varmasti huomanneet, että rrrrrakastan leffassa istumista! Mikään ei ole niin täydellistä arjesta irtautumista, kun heittäytyminen toiseen maailmaan. Popparit kourassa tottakai! Kävin katsomassa Oscar-voittaja Manchester by The sea -leffan. Ei tuottanut pettymystä! Oletin leffan tosin olevan paljon synkempi kuin mitä vähäeleinen leffa todellisuudessa oli.

- Skam! Olen vihdoin päässyt katsomaan hehkutettua Skam-sarjaa Yle areenasta. Toinen kausi on ihan huippu! Tulee mieleen omat teiniajat ja suuret tunteet :) Mulla on vielä toisen kauden viimeinen jakso katsomatta. Pieni herkkupala sunnuntai-iltaan :)

- Ensi viikolla saamme vanhempani eli mummun ja vaarin meille vierailemaan! Pienen ihmisen suuret juhlat lähestyvät, ja mikä sen parempaa kuin kaikki läheiset koolla juhlimassa! Taapero saa laatuaikaa mummun kanssa :)

Mikä saa sut tänään hymyilemään? Miten sun viikonloppu on mennyt? Kuvat on muuten meidän auton katolta :) Nappasin ne yksi päivä, kun katolle oli muodostunut hauskoja jääkuvioita. Aika jännän näköisiä, eikö?

Aikaisempia "Päivän Positiiviset"- postauksia: täällä sekä täällä. Aikaisemmat "Viikon parhaat x 3"-postaukseni löydät täältätäältä ja täältä  :)

Kommentit

Noora Micaela (Ei varmistettu) http://nooramicaela.blogspot.com

Tosi kauniita kuvia!

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)

Marisalomeikkaa (Ei varmistettu) http://diaryofatrueshopaholic.blogspot.com

Ihania pieniä positiivisuuksia, tosi kiva postausidea! :) Ja upeat talviset kuvat tässä! Ihanaa sunnuntain jatkoa sinulle :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Positiivisten asioiden miettiminen lisää onnellisuutta!

HeidiKaroliinaA. (Ei varmistettu) http://heidi-karoliina-a.blogspot.fi/

Ihana postaus - niin sitä arjesta voi löytää pieniä iloja, jos vain osaa oikein katsoa :)

Minnea
Minnean muruja

Juuri näin! Kiitos :)

Hanski.blog (Ei varmistettu) https://hanski.blog/

Tänään mua on ilahduttanut mun hassun hauska tyttäreni ja hänen kommelluksensa. Myös blogini kolmannen postauksen saama positiivinen vastaanotto on ollut todella ilahduttavaa :) Ihanaa viikkoa sinulle!

Minnea
Minnean muruja

Lapset ja heidän ilonsa saa kyllä itsenikin hyvälle tuulelle :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.