Parasta just nyt x 3

Minnean muruja

Tiedättekö ne päivät, jolloin mikään ei onnistu, ja vaan harmitaa ja kiukuttaa? Ne päivät, kun tekisi mieli heittää hanskat tiskiin, ja huutaa, että "pitäkää tunkkinne, lähden kotiin nukkumaan!". Minulla oli eilen juuri sellainen päivä. Tuntui, että kaikki meni pieleen, ja energiat olivat ihan nollassa. Jotenkin sain kuitenkin rämmittyä päivän läpi.

Pahaan mieleen auttaa yleensä puhuminen, ja mies saikin täyslaidallisen eilen illalla. Toinen, mikä auttaa, on positiivisten asioiden miettiminen. Keskittyminen hyvään. Niimpä kirjoitin ylös taas pitkästä aikaa muutaman asian, jotka tekevät juuri nyt iloiseksi. Koska kaikesta kurasta huolimatta mukaviakin juttuja löytyy! Jos sulla on huono päivä, niin kokeile!

1. Tulppaanit maljakossa!  Miten voikin pieni asia piristää niin paljon! Ostin viikonloppuna kaksi kimppua haalean vaaleanpunaisia tulppaaneja kotiin, ja ne saavat minut hymyilemään joka kerta, kun silmiini osuvat! Kevään parasta antia valon lisäksi ovat ehdottomasti kauppaan ilmestyvät tulppaanit! Pieni juttu, iso vaikutus!

2. Isäni vierailu! Isäni on tulossa tänään käymään meillä kylässä, kun ajelee Jyväskylän ohi Helsinkiin työmatkalle. Erityisesti minä ja poika odotamme vaaria innoissamme. Poika on jo muutaman päivän puhunut juhlallisesti siitä, kuinka hän pääsee vaarin ison punaisen pakettiauton kyytiin! Se on kuulkaas sellainen juhlahetki pienen pojan elämässä, että siitä puhutaan pitkään. Pojalle on kertynyt paljon asiaa parturireissusta uusiin palapeleihin, jotka vaarille pitää päästä kertomaan. Poika jopa auttoi eilen siivouksessa, kun oli niin riemuissaan vaarin tulosta :D

3. Rahkainen marjapiirakka jääkaapissa! Isäni vierailun kunniaksi teimme eilen pojan kanssa myös ikiherkkuani rahkaisaa marjapiirakkaa. Poika on omien sanojensa mukaan "hyvä apulainen". Ja hyvin innokas pieni kokki hän onkin, vaikka keittiö on usein melkoisessa kaaoksessa apulaisen jäljiltä. Marjapiirakka on helppo tehdä, jos se tekee valmiiseen pakastetaikinaan, joten se tulee nopeasti vaikka siivouksen ohessa. Haluatteko ohjeen?

Mikä sinut tekee tänään iloiseksi? Mikä on parasta sun päivässä tänään?

Lisää positiivista fiilistä löytyy myös aikaisemmista postauksista: Parasta just nyt x 3Parasta just nyt x 5 sekä Haaveissa just nyt x 3 !

Parempaa keskiviikkoa!

 

*Sukhi-matto saatu

Kommentit

Maisa80 (Ei varmistettu) http://www.maisanelamaa.com

Tulppaanit ovat kauniita, niitä on ollut maljakossa jo muutamaan otteeseen tänä vuonna! :) Nuo neilikatkin ovat tosi kauniita, mulla oli neilikoita hääkimpussa, en halunut ruusuja.

Minnea
Minnean muruja

Mullakin taitaa olla kolmannet tulppaanit tälle vuodelle jo menossa. Ihan joka viikonloppu en raski ostaa.

Olen ihan vasta löytänyt neilikat! Ne on myös niin kauniita!

Kirsikka W.

Tiedän kyllä noi päivät ihan turhankin hyvin! Ihanaa, että sulla on yksi innokas pikkuapulainen siellä touhuamassa, ja että jaksat katsella asioiden valoisiakin puolia :)

Omat "parasta just nyt" juttuni ovat tällä hetkellä tänään tai huomenna pakettiautomaattiin kilahtava Bette Box (joka seurantatietojen mukaan on painavampi kuin varmaan mikään edellinen loota), iltapäivällä olevat ruokailutreffit hyvän ystävän kanssa, sekä raiteilleen saatu unirytmi!

Minnea
Minnean muruja

Bette boxia odottelen minäkin innoissani! Jee!

Kivalta kuulostaa sunkin päivän parhaat!

Torey
Näissä neliöissä

Siis eilinen oli mullekkin totaalinen "energiat hukassa"-päivä! Oikea toinen maanantai.

Pikku kaupassa ei vielä ollut tulppaaneja, joten nappasin kirkkaan värisen neilikkakimpun! Vaikka ikkunasta näkyy lumikasat, on keittiössä palanen kevättä!

Minnea
Minnean muruja

Voi ei, näitä päivä vaan on joskus itse kullakin :/ Neilikat on ihania! Kukat pöydällä antaa niin keväisen ja raikkaan fiiliksen!

Yhtä sirkusta!

Mun kolme parasta on:

Aurinko, joka paistaa niin kirkkaasti! Eli kevät taas lähempänä!

Tulevat etelän matkat, ne vaan lämmittää mieltä..Eka matka ens kuussa, jihuu!

Bettebox saapuu....

Oon löytänyt kaurapuuron uudestaan! Oon hulluna siihen...

Minnea
Minnean muruja

Aurinko on kyllä ollut piristävä viime päivinä! Se antaa voimaa! Oioi, olisin vähän kade noista matkoista, ellei olisi oma pieni matka varattuna!

Haha, kaurapuuro ei oikein uppoa mulle :D

Kommentoi