Pihistä tai panosta: Culottes on kesän hittihousumalli!

Minnean muruja

Nyt seuraa jatkoa suositulle pihistä tai panosta -juttusarjalle. Aikaisemmin olen vinkkaillut kesän kauneimmista uimapuvuista, sekä esitellyt kauneimpia tennareita ja ihanimpia kukkamekkoja. Tällä kertaa otin käsittelyyn tämän kesän ihastukseni culottes-housut.

Culottes-housut tunnistaa väljistä ja noin polvipituisista lahkeista. Yleensä culottes-housujen kangas on kevyttä tai muuten kauniistilaskeutuvaa materiaalia. Myönnän, että olen tänä kesänä ostanut kolmet culottes-housut, kahdet mustat ja yhdet oliivinvihreät. Kaikki kolme paria ovat olleet ahkerassa käytössä. Culottes on helppo malli tällaiselle lyhyelle ja pyöreälle, ja näyttää hyvältä! Haluaisitteko nähdä asukuvia culottes-housujen kanssa?

Pihistä-osioon valitisin edullisia, ja melko perusmallisia culottes-housuja. Raidalliset ovat kiva piristys yksivärisen yläosan kanssa. Omat culottes-housuni olen ostanut Cubukselta, toiset ovat Happy Holly-merkkiä ja kolmannet löysin Lontoon reissulta Primarkista. Vielä tekisi mieli ostaa kollaasissakin ja ylemmässä kuvassa näkyvät vanhanroosan sävyiset yksilöt! Tai siis, minähän haluaisin nämä kaikissa väreissä ja kuoseissa :D Omat suosikkini näistä ovat nuo denim-culottesit! Vitsi, miten kauniit!

Cubus // HM // New Look // Cubus

 

Panosta-osioon halusin valita ihan perusmustat, kukkakuvioiset sekä vähän juhlavammat housut! Noissa HM:n mustissa housuissa on hauskat halkiot lahkeiden sivuilla. Ehkä ensi kesänä uskaltaudun ostamaan myös kukkakuvioidet yksilöt! Yksiväriset on aina helpompi yhdistellä yläosien kanssa.  Löytyykö näistä sun suosikkia?

HM // ZARA // The Fifth Label // Kiomi

 

Culottes, yes or no?

Onko muita, jotka on varustaneet vaatekaappinsa useammilla pareilla culottes-housuja? Ja hei, onko toiveita, mistä tekisin seuraavan pihistä tai panosta-jutun?

Iloa uuteen viikkoon! Mulla meinaa painaa kesäflunssa päälle näin viimeisen lomaviikon kunniaksi :/

Kommentit

Milja / Get the toolbox (Ei varmistettu) http://getthetoolboxblog.com

Minulla on vain yhdet culottesit, sellaiset vähän juhlavampaa kangasta olevat. Ostin ne puolitoista vuotta sitten vitosella Lindexin alesta. Houkuttaisi ostaa toiset hieman väljemmät ja rennomman malliset, ehkä tuollaiset raidalliset olisivat kivat :) Pikaista paranemista flunssan kourista!

Minnea
Minnean muruja

Vau, hienon löydön olet tehnyt!  Kiitos :)

marja liljeström (Ei varmistettu) http://vimma50.blogspot.com

Culottes-housut on kauniit ja yleensä ihanasti laskeutuvat. Vanha roosa on suloinen väri. Valitettavasti ei sovi minun kropalle (persjalkainen). Saavat jalat näyttämään vieläkin lyhyemmiltä. Tietty riippuu myös yläosasta. Olen niitä koklaillut. Kiva, että olet löytänyt sellaista, josta todella pidät.

Minnea
Minnean muruja

Vanha roosa on kyllä nyt ihan hittiväri! Harmi, etteivät culottes-housut tunnu omilta. Mutta onneksi maailmaan mahtuu vaikka ja mitä housumalleja, jokaiselle jotain :)

Sofia (Sofian Stoorit) (Ei varmistettu) http://www.sofianstoorit.com

Mä uskaltauduin itse asiassa ostamaan tänä kesänä yhdet korkeavyötäröiset culottesit, enkä kyllä ole vieläkään varma, sopivatkohan ne mulle täysin, hah! Oon niin tottunut farkkuihin ja muutenkin ihoa myötäileviin alaosiin, liehuvat ja löysähköt lahkeet aiheuttavat lähinnä hilpeyttä ja hankaussähköä :D Huisin söppänät ja mukavat kyllä ovat!

Minnea
Minnean muruja

Sehän se on, että silmä tottuu tietynlaisiin vaatteisiin, ja sitten ei ole varma, sopiiko joku vähän erintyylinen itselle. Mun vaatetyyli on kyllä laajentunut huimasti blogin aloittamisen myötä. On tullut kokeiltua kaikenlaista, mitä ennen ei olisi edes sovittanut.

Elli Leppiniemi (Ei varmistettu) http://www.ellileppiniemi.fi

Culottes-housut on ihanat! Itseltäkin löytyy yhdet perus mustat ja ne on täyttä rakkautta<3 raidalliset ja vaaleanpunaiset kiinnostaa kyllä myös kovasti.

Minnea
Minnean muruja

No ne ovat kyllä <3

hannamariavv (Ei varmistettu) http://www.hannamariav.com

Culottesit on kyllä sellainen housumalli, mitä en ole koskaan mieltänyt omaksi! Oon ehkä hiukan liian perinteinen pukeutuja ja tahtoisin kovasti kokeilla tälläisiä uusia juttuja, mutta jotenkin en saa koskaan aikaiseksi :D

hanna
www.hannamariav.com

Minnea
Minnean muruja

Kannattaa joskus testata, nämä on yllättävän mukavat :) Olen melkein koko kesän asunut kaksissa mustissa culottes-housuissa :D

Kommentoi