Testissä: Paese mattifying make-up base

Minnean muruja

Ah, yksi blogin parhaimmista puolista on se, että oppii uusia asioita. Kuten esimerkiksi sen, että meikki levittyy ja pysyy paljon paremmin, jos alle levittää meikinpohjustusvoidetta. Kuten kaikessa kosmetiikassa, parhaan meikinpohjustusvoiteenkin löytää kokeilemalla. Olen käyttänyt nyt jo jonkin aikaa Paesen meikkivoidetta, ja ollut siihen todella tyytyväinen. Olinkin innoissani, kun sain mahdollisuuden päästä testaamaan saman merkin mattameikinpohjustusvoidetta Paese mattifying make-up base:iä.

Tämä on kolmas testaamani meikinpohjustusvoide. Kaikki testaamani voiteet ovat olleet ihon pintaa tasoittavia, ja mattaisen pinnan luovia eli helposti kiiltävälle iholleni sopivia.  Tämä Paesen voide lupaa häivyttää laajentuneita ihohuokosia, suojata ihoa ulkoisilta tekijöiltä sekä pidentää meikin kestoa. Sen kerrotaan myös edistävän meikkivoiteen levittymistä tasaisesti iholle. 

Paesen tuote toimii varsin hyvin! Ehdottomasti paremminkin kuin viimeksi käytössä ollut NYXin vastaava. Tykkään tuotteen paksuhkosta koostumuksesta, ja siitä, että se levittyy helposti. Meikkivoide ei lähde rullaamaan sen päältä, vaan asettuu kauniisti. Kätevästä pumppupullosta on helppo annostella juuri sopiva määrä tuotetta. Paesen meikkivoide ja meikinposhjustusvoide ovatkin toimiva kombo!

Paesen pohjustusvoide ei ihan yllä Smashboxin tasolle mattaisuudessaan, mutta on todellinen vaihtoehto edullisempaa mattameikinpohjustusvoidetta etsivälle. Paesen mattameikinpohjustusvoide on hinnaltaan reilun kympin edullisempi kuin Smashboxin Photo finish primer, joten uskon, että tätä tulee ostettua uudelleenkin. Tuotetta löytyy ainakin Hehku-myymälöistä.

Onko ammattilasiten suosima Paese sulle tuttu? Käytätkö meikinpohjustusvoidetta?

Kivaa keskiviikkoa!

 

*tuote saatu testiin

Kommentoi