Uutta Netflixissä - The Crown

Minnean muruja

Tiedättekö, näin iltojen pimetessä ja talven tuivertaessa ulkona voisin vain käpertyä sohvalle viltin alle, ja tuijottaa Netflixiä! Ulkoileminen tai muut aktiviteetit ei jaksaisi innoistaa yhtään. Aikaisemmassa postauksessa brittisarjoista tulikin varmaan ilmi rakkauteni kaikkea brittiläistä kohtaan. Niimpä heti, kun huomasin, että brittiläisistä kuninkaallisista oli tehty uusi filmatisointi, kaivauduin syvemmälle sohvaan, ja napsautin Netflixin päälle. God save The Queen!

The Crown on Netflixin uusi näyttävä tuotanto, joka kertoo kuningatar Elisabeth II:sta. Tosi hyvä juttu sarjasta löytyy Variety Show -blogista! Brittimonarkiasta on tehty paljon filmatisointeja, mutta nykyisistä elossaolevista kuninkaallisista huomattavasti vähemmän. Sarjan on käsikirjoittanut myös The Queen -elokuvalla ihastuttanut Peter Morgan.

The Crown on visuaalisesti kaunista katsottavaa, kun pieninkin yksityiskohta on otettu huomioon, ja sarjan maailma on uskottava puvustusta myöten. Sarja on niin taidolla tehty, että se olisi huippu ihan fiktiivisenäkin tarinana, mutta hykerryttävän mielenkiintoisen siitä tekee tieto, että se perustuu oikeisiin henkilöihin ja tapahtumiin. Kukapa ei haluaisi kurkistaa, mitä kuninkaalliset tekevät suljettujen ovien takana! Minkälaista on heidän elämänsä poissa parrasvaloista. Minkälainen on ihminen, joka on johtanut Britanniaa rautaisella otteellaan vuosikymmenien ajan. Ja minkälaista draamaa kulissien takaa saattaa löytyä.

Kuvat Netflix.

Pidin valtavasti ensimmäisistä kuudesta jaksosta, enkä malta odottaa, että ehdin katsoa loputkin ekan kauden jaksot! Kiinnostaako sinua brittikuninkaalliset? Tsekkaa ainakin sarjan traileri!

P.S. Netflixistä löytyy myös koskettava Diana -elokuva sydänten prinsessasta!

Kommentoi