Viikon parhaat x3

Minnean muruja

Hyvää tiistaita, hyvät tyypit! Itseäni, ja muita jotka blogiini eksyvät, piristääkseni ajattelin taas listata viikon parhaita juttuja! Kivojen asioiden miettiminen piristää väsyneempääkin aamua! Aikaisemman postaukseni aiheesta löydät täältä

1. Ensilumi! Olen tuskastellut pimenevien aamujen ja iltojen kanssa, itsensä aamulla sängystä ylös saaminen on työn ja tuskan takana. Eilen satanut ensilumi valaisi sekä pihan että mielen :) Miten kauniilta valkoinen ja puhdas lumi näyttääkään puiden oksilla! Tätä lisää!

2. Halloween! En yleensä juhli halloweenia sen kummemmin, mutta kauhuleffa -maratonia sen sijaan odotan joka vuosi yhtä innokkaasti. Ystävyyteni elokuvien kanssa on jotain niin syvää, että minua voi helposti kutsua leffafanaatikoksi. Halloweenina kauhuleffoja tulee yleensä ihan kiitettävästi telkkaristakin, mutta jos tarjonta ei miellytä, otan Netflixin tai Viaplayn auvksi. Kauhuleffojen jälkeen onkin sitten kiva kömpiä miehen viereen sänkyyn, ja säpsähdellä loppuyö jokaista pienintäkin ääntä, jaiks!

3. Ensimmäinen blogiarvonta! Minusta blogiarvonnat ovat aina tosi kivoja, ja ajattelin järjestää omassa pienessä blogissani arvonnan. Vielä en paljasta, mitä huippukivaa on palkintona, mutta jotain kaunista ja kotimaista on luvassa! Olen ihan superinnoissani tästä! Kannattaa siis olla ensi viikolla tarkkana!

+ Bonuksena talviaikaan siirtyminen! Yksi kokonainen suloinen lisätunti aamuun! Mun sisäinen kello toimii talviajassa, joten kesäaika sucks!

Mikä tekee sut tällä viikolla iloiseksi? Nappaako kauhuleffa -maratonit, tai muut halloween perinteet?

Positiivisuutta päivääsi!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.