Viikon parhaat x3

Minnean muruja

Tiistaita! Flunssa on iskenyt minuunkin, ja olenkin muutaman viime päivän yrittänyt levätä. Tiistain piristykseksi listasin taas tämän viikon mukavimpia juttuja! Kuvitukseksi nappasin kuvia jäälyhdyistä, joita teimme viikonloppuna. Vesi osaa tehdä hämmästyttävän kauniita kuvioita jäätyessään!

1. Kirppistely! Muutaman viime viikonlopun aikana olemme käyneet kaappeja ja varastoja urakalla läpi, ja laittaneet tavaraa myyntiin niin tori.fi:hin kuin varatulle kirppispöydällekin. Hyvin on tavara mennyt kaupaksi, ja tulee niin hyvä mieli, kun saa tyhjennettyä kaappeja! Puhdistuu sekä kaapit että mieli!

2. Sorjonen! Tässä flunssassa lepäillessäni, olen katsonut useamman jakson Yle areenasta uutta suomalaista rikossarjaa. Sorjosesta tulee mieleen pohjoismainen huippusarja Silta. Ja se on vain hyvä asia! Taitaa olla samanlainen kaava nyt muodissa pohjoismaisissa rikossarjoissa; kaihoisa tunnussävelmä, tummat sävyt ja laajat kuvakulmat kuvauksessa sekä valtionrajat ylittävä yheistyö poliisien välillä. Ja miten hyvä on Ville Virtanen pääroolissa! Se mies vain paranee vanhetessaan!

3. Viikonloppuna häämöttävä serkun ja perheensä luona vierailu! Olemme serkkuni kanssa olleet aina melko läheisiä, ja asumme vierekkäisissä kaupungeissa. Silti näemme harmittavan harvoin. Nyt on kuitenkin treffit sovittuna lauantaille, ja pääsemme taas vaihtamaan kuulumisia kahvikupin ääressä ja hämmästelemään, miten lapsemme ovat kasvaneet sitten viime kerran. Ihanaa!

 

Mitä sinä odotat tältä viikolta? Mitkä on sun parhaat jutut? Onko kivoja suunnitelmia?

Kivaa päivää sinulle! Toivottavasti säästyt flunssalta!

Aikaisemmat "Viikon parhaat x 3"-postaukseni löydät täältä ja täältä :)

Kommentit

CCNOORA (Ei varmistettu) http://curiousnoora.bellablogit.fi

Voi kuinka kauniita ja tunnelmallisia talvikuvia! <3

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :) Nuo jäälyhdyt on kyllä kauniita! Ja helppoja tehdä :D

Saranda
Tyhjä ajatus

Oi mäkin jäin vaan tuijottamaan tota jäälyhtyä <3 Kaunis! Pikaisia paranemisia flunssalta. :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitos :)

Melina / Minishow (Ei varmistettu)

Ooo kiitos sarjavinkistä! Täytyy ehdottomasti tsekata, koska Silta on yksi lemppareistani :)

Minnea
Minnean muruja

Kiitti kommentista! Sorjonen on kyllä katsomisen arvoinen! Kiva, että suomalaisetkin osaa tehdä laadukasta rikosdraamaa!

Kommentoi