What`s up, buttercup? - eli taaperon kuulumisia

Minnean muruja

Rakas taapero on kohta kaksivuotias. Uusia taitoja ja kielellistä kehitystä on taas tapahtunut valtavasti. On niin hienoa päästä seuraamaan kehitystään ja hassuja tempauksiaan. Viime aikoina on taas sattunut ja tapahtunut, joten päätin kirjoitella näitä kuulumisia ylös. Hauskat ja harmillisetkin pienet jutut unohtuvat niin helposti.

Taapero pääsi muutama päivä sitten taas parturiin, ja miten iso poika sieltä kävelikään ulos uuden lyhyemmän kampauksen kanssa! Näyttää niin isolta pojalta jo <3 Hiusten leikkaus sujui hienosti pillimehun ja parturista löytyneen pienen auton avulla. Ensiksi meinasi jännittää vakavaa poikaa, mutta hiustenleikkuun jälkeen uskalsi jo viihdyttää kampaamon tyttöjä hauskoilla jutuillaan. Pieni sydänten sulattaja :) Taaperon mielestä reissun kohokohta oli bussilla kotiin meneminen. On ilmeisen jännittävää istua bussissa, ja saada painaa nappia poisjäämisen merkiksi :D Joka päivä päiväkotiin kävellessämme hän huudahtaa "bussi kyytiin", kun ohi menee bussi. Ja on niin pettynyt, kun ei bussiin pääsekään. 

Maanantaina aamulla olimme lähdössä päiväkotiin, ja kaikki oli valmiina ulkovaatteiden pukemista varten. Pakkasin vielä laukkuani, kun taapero pujahti kylppäriin. Menin perässä katsomaan, mitä käsien vessanpöntössä uittamista siellä harrastetaan tällä kertaa, ja niinhän se taapero varvisteli suihkun edessä ylettyen juuri ja juuri suihkun kahvaan. Hanat auki ja pienet pikasuihkut, vaatteet päällä tottakai! Ei muuta kuin poika kuivaksi, ja uutta vaatetta päälle. Aamun kiireessä tämä ei naurattanut, mutta päivemmällä jo kyllä :)

Seuraavallekin päivälle saatiin jännitystä, kun hulivilini päätti järjestää vankilapaon päiväkodissa! Hän on oppinut avaamaan päiväkodin sisältä löytyvän portin, joka erottaa oman pienten ryhmänsä muusta päiväkodista sekä mm. portaikoista yläkertaan. Olin mennyt juuri hakemaan taaperoa päiväkodista, kun hän ilmeisesti näkemisestäni riemastuneena halusi näyttää uusia taitojaan. Sillä välin, kun juttelin hoitajan kanssa, päätti poika avata portin, ja paeta yläkerran jumppasaliin. Tempaukseensa hän sai mukaan toisen pienemmän pojan. Kun huomasin asian, löytyi pienempi rikoskumppani(vai uhri?) portaista, ja taapero oli painattanut jumppasaliin. Oioi! Onneksi tarinalla oli onnellinen loppu. Poika ei kuulemma karkaile yleensä, joten toivon että pako oli vain äidille esittämistä.

Yhtenä päivänä tyyppi oli myös päättänyt testata kielen tökkäämistä jäiseen tankoon päiväkodin pihalla :/ Onneksi kieli ei ilmeisesti jäänyt pahemmin kiinni, vaikka pientä paniikkia ja kipua aiheuttikin. Auts! Hieman itkuisena oli isälleen esitellyt kieltä, kun tämä oli mennyt taaperoa hakemaan. Kaikkea sitä pitääkin kokeilla. Toivottavasti oppi yhdestä kerrasta, ettei moista kannata harrastaa.

Ei käy elämä tylsäksi tämän pienen hurmurin kanssa! Välillä vähän vähempikin vauhti riittäisi.

 

Mitä sulle kuuluu? Mitä hauskoja sattumia teidän perheessä on viime aikoina sattunut?

Keväistä keskiviikkoa, ystäväiset!

 

 

Kommentit

NelliKochanie

On nää taaperot vain niin hauskoja tyyppejä :') <3 

Minnea
Minnean muruja

Niin on :) Välillä ei tiedä, pitäiskö itkeä vai nauraa näiden toilailujen kanssa.

Kommentoi