Yhdessä vietetty aika on kullan arvoista!

Minnean muruja

Näinä aikoina, kun itse kunkin nenä meinaa olla liian usein kiinni kännykässä, on enemmän kuin tarpeen keksiä yhteistä tapoja viettää aikaa yhdessä perheenä. Täytyy myöntää, että joskus olen tuntenut piston sydämessä, kun joku viesti on muka ollut niin tärkeä, että olen huikannut huomiotani kaipaavalle pojalle, että vastaan vielä tähän viestiin, ja sitten tulen katsomaan hienoa piirrustusta. Aikuisena ei jaksaisi aina leikkiä. Ja omat prioriteetit ovat välillä pielessä.

Hyvien ja ikään sopivien lelujen valitseminen voi olla haastavaa, ja siksi onkin niin hienoa, että olemme saaneet Plan Toys Finlandin brändilähettiläänä monta mahtavaa ideaa niin yhteisiin hetkiin kuin pojan omiin leikkeihin. Samalla olen lukenut valtavasti tietoa siitä, miten erilaiset lelut kehittävät eri taitoja hienomotoriikasta sosiaalisiin taitoihin. Leikki on lapsille valtavan tärkeää! Samoin on yhdessä vietetty aika.

Tänä syksynä olemme seikkailleet niin merirosvolaivalla järvessä veteen tutustuen, viihtyneet sadepäivinä sisällä huojuvaa kaktusta kooten kuin pelanneet yhdessä hauskaa shuffle boardia. En tiedä kumpi on ollut enemmän innoissaan, äiti vai poika. Poika innoissaan mielekkäästä ja viihdyttävästä tekemisestä, ja äiti innoissaan kestävistä ja turvallisista leluista, joiden myötä on koettu monta ahaa-elämystä ja riemukkaita oivalluksia. Leikkiä parhaimmillaan. 

Saimme valita brändilähettiyden aikana useamman tuotteen Plan Toys Finlandin valikoimasta, ja tämä kuvissa esiintyvä Shuffle board oli yksi valinnoistamme. Halusimme päästä testaamaan peliä, joissa kaksi pelaajaa tai kaksi joukkuetta pääsee harjoittelemaan niin sorminäppäryyttä kuin oman vuoron odottamistakin. Pelilaudassa on kaksi erilaista puolta eli kaksi eri peliä. 

Kolmevuotiaan kanssa pelatessa kaikkia sääntöjä ei tarvitse noudattaa niin tarkasti, pääasia on, että kaikilla on hauskaa. On tärkeää, että pelaaminen on mukavaa kaikille, ja siksi liian monimutkaiset säännöt on hyvä unohtaa, ja pelilauta sopii siihen mainiosti. Sillä voi pelata kahta eri peliä sääntöjen mukaan, tai vain harjoitella, miten pelinappulan saa syötettyä mahdollisimman pitkälle.

Ja hei somevaikuttaja! Jos innostuit Plan Toysin kestävistä ja ekologisista leluista, ja haluaisit päästä testaamaan niitä perheesi kanssa, niin Kiddex hakee seuraavia brändilähettiläitä! Nyt kannattaa hakea, aikaa on 31.10. 2018 saakka. Lisäohjeet löydät Kiddexin sivuilta :)

Miten teillä vietetään yhteistä aikaa? Mikä on perheen lempitekemistä?

Iloista tiistaita!

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Pienemmän kanssa palapelien tekoa ja lorukorttien lukemista. Isomman kanssa huomaa koulun alun jälkeen tällaisten vähentyneen. Läksyt katsotaan yhdessä ja välillä pelataan ja luetaan. Mutta kaverit vie jo paljon isomman lapsen aikaa. :)

Minnea
Minnean muruja

Palapelit on meilläkin suosittuja :) Nyt kiinnostuin noista lorukorteista! Minkälaisia ne on?

Koululaisissa sen huomaa, miten nopeasti lapset kasvavat eivätkä enää kaipaa vanhempaa niin paljon. Omt kaverit ja menot.

Torey
Näissä neliöissä

Mun äiti on itseasiassa itse askarrellut kasat niitä. Sillä on kotonaan yksi pussi ja meillä on toinen lainassa. Pussista nostetaan kortti jossa on loruun liittyvä kuva. Esim. Koira ja sitten runo:

Rakki kakki lattialle

Vieraat kauhistui

Äiti huusi hui

Isä hermostui

Juhlat meni penkin alle

 

Huomaa, kortit on noin 20 vuotta vanhoja osa ja oon oppinu ne ulkoa. :'D

Minnea
Minnean muruja

Tosi kiva idea! Pitääpä etsiä, jos löytyisi loruja, niin voisin tehdä samanlaisen :)

Kommentoi