Ladataan...
Minnean muruja

Nyt saa kaivaa skumppalasit esille, sillä tasan viikon päästä rakas blogini täyttää kaksi vuotta! Juhlistaisitteko sitä kanssani? Toisaalta tämä aika on mennyt nopeaa, ja muistan hyvin blogin ensimmäiset haparoivat hetket. Toisaalta taas tuntuu, että olen tehnyt tätä jo paljon pidempään. Kuin blogi olisi ollut mukana arjessa jo ikuisuuksia. Blogi on tuonut elämääni valtavasti iloa ja inspiraatiota, mielenkiintoisia ihmisiä ja mieleenpainuvia kohtaamisia. Tuhansia räpsittyjä kuvia, riemastuttavia yhteistöitä ja satoja tunteja läppärin näppäimistön naputtelua illan pimeinä tunteina.

Koska suurin kiitos siitä, että jaksan blogiani kirjoittaa ruuhkavuosista huolimatta, kuuluu teille siellä ruudun toisella puolella, haluaisin muistaa teitä ihania kahdella arvonnalla. Ensimmäinen arvonta pyörähtää käyntiin tänään täällä blogin ja instan puolella, ja toinen huomenna facebookissa. Ensimmäisen arvonnan palkinnosta tarkkasilmäisimmät saivat vihjeen hetki sitten insta storyn puolella, kun tilasin Mádaralta muutaman tuotteen alennusmyynnin aikaan. Vihjasin silloin, että ostoskoriin kilahti jotain myös teille arvottavaksi. 

Mádara on latvialainen luonnonkosmetiikkayritys, jonka tuotteita hehkutetaan niin kaveripiirissä kuin somessakin. Itse pääsin merkkiin tutustumaan mainion kasvoveden kautta, ja kun heidän nettikaupassaan oli yhden päivän ajan 40% ale, päätin tilata kasvoveden lisäksi testiin myös kosteuttavaa kasvogeeliä ja puhdistusvaahtoa. Tuotteita selaillessani huomasin hurmaavan lahjapakkauksen, jonka kuvauksessa luki, että nämä kolme tuotetta ovat Mádaran suosituimmat tuotteet, ja että luonnonkosmetiikan kokeilu olisi helppo aloittaa juuri näistä kolmesta suosikkituotteesta. 

Niimpä synttäriarvonnan ensimmäisessä osassa arvon yhden Mádaran lahjapakkauksen, joka sisältää seuraavat tuotteet (kuvaukset lainattu Mádara cosmetics -nettikaupan sivulta).

PURIFYING FOAM 150 ml / 5 fl.oz.

Täyteläisen pehmeä, pohjoista siankärsämöuutetta sisältävä vaahto syväpuhdistaa ihon hellävaraisesti. Poistaa meikin. 

DEEP MOISTURE FLUID 25 ml / 0.84 fl.oz.

Tuo iholle tehokasta ympärivuorokautista kosteutusta, joka auttaa vahvistamaan ja korjaamaan ihon luontaista suojavaippaa.

REGENERATING NIGHT CREAM 25 ml / 0.84 fl.oz.

Ihon nuorekkuutta parantava yövoide, joka tehostaa ihon omaa kykyä korjata itseään. Auttaa myös neutraloimaan päivittäisten ympäristötekijöiden iholle aiheuttamia vaurioita.

Näin osallistut arvontaan:

- Jätä onnittelusi tai terveisesi kommenttikenttään. Muista toimiva sähköpostiosoite, jotta saan voittajaan yhteyden!

- Osallistua voit myös Instan puolella seuraamalla @minneanmuruja sekä tägäämällä kaveri arvontakuvaan.

 

Arvonta päättyy viikon päästä blogin synttäripäivänä 26.9.2018 klo 23.59. Riemua keskiviikkoosi ja onnea arvontaan!

Psst! Kurkkaa huomenna myös blogin fb-sivun puolelle, siellä starttaa synttäriarvonnan toinen osa!

Ladataan...
Minnean muruja

Enpä olisi uskonut, että esittelen blogissa oman arkimeikkini. Minä, jolla on olemattomat meikkaustaidot, huono iho, ja vielä hetki sitten aivan vääränlaiset tuotteetkin. Tämän vuoden aikana olen kuitenkin saanut meikkipohjan kuntoon sekä silmämeikkiinkin hyviä ideoita. Koska itse olen niin innoissani orastavista meikkaustaidoistani, kyselin instan puolella kiinnostusta arkimeikkipostaukseen. Ja koska te näytitte vihreää valoa, niin tässäpä minun tämänhetkinen arkimeikkini, ja siihen käyttämäni tuotteet.

Meikkipohjaan käytän tällä hetkellä NYXin Shine Killer-primeria, joka hoitaa hommansa, vaikka ei ihan yllä edeltäjänsä Smashbox Photo Finishin tasolle. Tämän kuun Bette Boxista tuli myös L.A. Girlin primeri, jota ajattelin testata seuraavaksi, kun NYX loppuu. En ole aikaisemmin tajunnut, miten suuri vaikutus primerilla voi olla. Olen siis laittanut meikkivoiteen suoraa päivävoiteen päälle. Primeri kuitenkin parantaa meikkivoiteen levitystä sekä pidentää meikin kestoa.

Meikkivoiteena minulla on Glamlinin kauneuskonsultin valitsema Paesen Sebum control, joka jättää ihon ihanan samettikseksi. Ihoni rasvoittuu todella helposti, ja mattainen meikkivoide on must. Aikaisempi meikkivoiteeni oli Lumenen Matte, joka oli peittävämpi. Nyt olen kuitenkin tottunut käyttämään tätä kevyempää meikkivoidetta, eikä ihon punaisuus enää häiritse omaa silmää niin paljon kuin aluksi. Voi olla, että palaan vielä peittävämmän meikkivoiteen pariin tulevaisuudessa, mutta nyt osaan nauttia luonnollisemmasta meikistä, kun ihon kunto on melko hyvä.

Meikkipohjan viimeistelemiseen käytin aikaisemmin Lumenen meikkipuuteria meikkivoiteen päällä saadakseni todella mattaisen ja peittävän tuloksen, mutta nyt olen siirtynyt värittömään irtopuuteriin. Lopputulos on huomattavasti vähemmän tunkkainen. Ostin Lumenen Nordic Nude irtopuuterin testiin, ja olen tykännyt siitä paljon. 

Silmämeikki on heikoin kohtani. Tämän hetken ripsivärisuosikki on edelleen Lorealin Paradise Extatic. Lopputulos on luonnollinen ja harja on ripset kivasti erotteleva. Arkisin en rajaa silmiä, tai muutenkaan panosta silmämeikkiin ripsiväriä ja pientä luomiväriä enempää. Luomivärinä minulla on jo hetken aikaa toiminut Essencen All About Nudes -paletti. Yleensä luomeen valikoituu vain vaaleinta sävyä sisänurkkaan ja ruskeaa ulkonurkkaan. Silmämeikkitaitoni kaipaavat kovasti petrausta :)

Laukussani kulkee päivittäin kaksi huulipunaa ja yksi huulirasva. Huulipunat ovat molemmat NYXin, toinen voidemainen ja mattainen Soft Matte Lip Cream sävyssä Cannes. Toinen on NYXin joulukalenterista saamani Butter Lipstick sävyssä Root Beer Float. Näissä kuvissa minulla on suosikkiani eli Cannesia.

Tältä siis näyttää minun aamuisin alle kymmenessä minuutissa loihtima arkimeikkini. Mitä tykkäät? Kiinnostaisiko teitä nähdä kuvia ammattimeikkaajan minulle tekemästä meikistä?

Miltä sun arkimeikki näyttää? Mitkä on sun suosikkituotteet?

Kaunista maanantaita! Energiaa uuteen viikkoon!

 

* Paesen meikkivoide saatu osana Glamlinin brändilähettiyttä

Ladataan...
Minnean muruja

Kolmevuotiailla on valtava halu kehittyä! He ovat uteliaita ja kiinnostuneita kaikesta. Poikani tykkää erityisesti leluista, joita voi rakennella, purkaa, ja sitten taas uudelleen rakentaa eri tavalla. Olen myös oppinut, että kolmevuotiaat ovat varsin innokkaita pelien pelaajia.

En ole itse ollut koskaan mikään pelihirmu, enkä nauti kilpailemisesta, joten minut yllätti päiväkodista saatu palaute, että poikani on erittäin innoissaan kaikista päiväkodissa pelattavista peleistä. Hetken tunsin huonoa omatuntoa siitä, etten ollut lainkaan tajunnut, että poika saattaisikin olla tullut tätiinsä ja mummuunsa, jotka iskevät kortit tai lautapelit pöytään aina, kun olemme koolla. En ollut huomannut tarjota pojalle mitään lautapelejä tai muita hauskoja ja kehittäviä yhdessä pelattavia pelejä. Korjasimme tilanteen välittömästi, ja nyt meiltä löytyykin muutama mainio kolmevuotiaalle sopiva peli kaapista. 

Kyselinkin päiväkodista, mitä tuon ikäiset osaavat ja tykkäävät pelata. Sain muutaman tosi hyvän vinkin, ja innostuksen siihen, että pelit eivät ole vain ajanvietettä, vaan aidosti pieniä aivoja kehittävää toimintaa. Pelejä pelatessa kehittyvät niin käden hienomotoriikka, logiikka kuin mielikuvituskin. Yhdessä pelatessa harjoitellaan myös keskittymistä sekä oman vuoron odottamista. Poika onkin aika vekkuli pelikaveri, joka saattaa innostuessaan unohtaa odottaa omaa vuoroaan, ja etuilla ihan huomaamattaan. 

Pääsimme syksyksi Plan Toys brändilähettilääksi, ja saimme valita muutaman ekologisen lelun perheen yhteisiin leikkeihin. Ensimmäisessä postauksessa elokuussa seikkailimme merirosvolaivalla. Viime perjantaina saimme paketin, jonka sisällöstä kolmevuotias oli erityisen innoissaan. Paketista paljastui heti leikkeihin otettu tasapainoileva kaktus. 

Valitsin kaktuksen sen hauskan ja houkuttelevan ulkomuodon vuoksi. Plan Toysin lelut valmistetaan ekologisesti ja vastuullisesti, ja niiden kanssa lapsi voi leikkiä turvallisesti ilman myrkkyjä. En arvannutkaan, miten mielenkiintoinen ja innostava peli tasapainoileva kaktus oli koko perheelle. Pelissä kootaan puinen kaktus pala kerrallaan, niin ettei kaktus kaadu. Peli on mainio kaikessa yksinkertaisuudessaan. On jännittävää koota kaktus pala kerrallaan, ja katsoa, kenen vuorolla se kaatuu. Pojan mielestä juuri tuo yllättävä kaatuminen on hauskinta. 

Peliä on mukava pelata yhdessä, mutta mahtavaa siinä on myös se, että poika voi pelata sitä itsekseen. Viikonlopun aikana poika on palannut monta kertaa pelaamaan kaktusta itsekseen. Minua naurattaa, kun hän keskittyneenä kertaa ääneen aikaisemmin antamiani ohjeita: "Isot ensin, sitten keskikokoiset ja viimeiseksi pienet palat.". Ja jos kaktus kaatuu kesken kokoamisen, ja palat sinkoilevat ympäriinsä, poika räjähtää iloiseen nauruun. 

Toisin kuin useisiin peleihin, tasapainoilevaan kaktukseen ei välttämättä tarvita kuin yksi pelaaja, sillä kaktuksen kokoaminen on hauskaa yksinkin. Saattoipa käydä niinkin, että pojan lopettaessa oman pelaamisensa, kävi mieheni itsekin kokeilemassa, miten villejä rakennelmia kaktuksesta voi tehdä ilman, että se kaatuu :D Kaktus onkin onnistunut viihdyttämään koko perhettä.

Jos kaktus kaatuu, voi palat kerätä lattialta, ja peli voi alkaa uudelleen.

Olemme tainneet löytää syksyn sadepäivien hauskimman pelin, joka tulee pelastamaan monta tylsää hetkeä. Joululahjalistalle olemme miettineet myös riemastuttavan näköistä Pilkkipeliä. Plan Toys riemu jatkuu vielä kuukauden verran, ja lokakuussa pääsen kertomaan teille vielä yhdestä riumukkaasta Plan Toys pelistä! 

Mitä teillä pelataan vai pelataanko? Mitkä ovat teidän perheen suosikkipelejä? Kuulisin mielelläni parhaat pelivinkit lapsille :)

Riemua sunnuntaihisi! 

 

*tuote saatu yhteistyössä Kiddex Oy ja Plan Toys Finland

 

Ladataan...
Minnean muruja

Syyskuun Bette Box on kokenut melkoisen uudistuksen niin mukana tulevan tuotekortin kuin sisällönkin puolesta. Kun oma boxini antoi odottaa itseään, kävin kurkkimassa naapuriblogeissa, mitä tuotteita paljon puhutussa syyskuun boxissa oikein oli. Ja tällä kertaa ei tarvinnut pettyä! Boxin sisältö oli runsas, ja kaikki tuotteet mieleisiä! Uusia tuttavuuksia oli paljon, ja on aina jännittävää päästä tutustumaan uusiin merkkeihin. Kerrankin omaan boxiin oli eksynyt vaihtoehtoisista tuotteista ne itseä eniten kiinnostavat :) 

ZIAJA ACAI BERRY MICELLAR CLEANSING FACE SCRUB GEL

"Ziajan uusi Acai Berry -sarja taklaa modernin ihmisen ongelmat: ilmansaasteet ja kaulan alla olevat juonteet, juuri ne juonteet, jotka korostuvat puhelinta näplätessä. Kyseessä on Acai Berry misellipuhdistusgeeli-kuorinta, joka poistaa meikin hellävaraisesti ja jättää ihon sileäksi ja kosteutetuksi. Uutuus sisältää acai-marjauutetta, C-vitamiinia, luonnollisia kuorivia partikkeleita sekä sinkkiä, joilla on normalisoiva ja ihohuokosia supistava vaikutus. Tämä tuote sopii päivittäiseen käyttöön myös herkälle iholle."

Ziaja on aikaisemmista Bette Boxeista hyväksi havaittu merkki, mutta tämä puhdistusgeeli-kuorinta ei ole minulle tuttu. Tuote kuulostaa jännittävältä ja innovatiiviselta! Olenkin kaivannut boxiin päivittäiseen ihonpuhdistukseen tarkoitettua tuotetta, joten olen tästä todella innoissani! Mukavan iso tuote, josta riittää pidemmäksi aikaa. Plussaa mielyttävästä tuoksusta :) Boxista löytyi myös Ziajan päivävoidenäyte.

MANNA KADAR LONG WEAR POWDER SPLIT PAN DUO

"Manna Kadarilta testiin valitsin Long Wear Mineral Powdersin. Saat testiin tuotteen kaksi sävyä. Ajatuksena on, että tätä samaa tuotetta voi käyttää poskipunana, korostukseen, varjostukseen ja luomivärinä."

Manna Kadar on myös aikaisemmasta Bette Boxista tuttu merkki. Tykkään monikäyttöisistä tuotteista, ja tämän duon sävyt osuvat ainakin itselleni juuri nappiin. Uskoisin, että tulee käyttöön luomivärinä ja poskipunana. Mahtavaa, että tässä boxissa on useampi meikkituote! Palautettani on siis kuunneltu.

VICHY LIFTACTIV COLLAGEN SPECIALIST

”Kaikille yli 30-vuotiaille Vichy on halunnut toimittaa ennakkolanseerauksena Liftactiv Collagen Specialist uutuustuotteen. Tämä kasvovoide kompensoi kollageenin puutetta josta ikääntymisen merkit usein johtuvat. Tuotteen vaikutus tulisi tuntua heti lisääntyneenä ihon kimmoisuutena. Pitkäaikaisen käytön jälkeen rypyt ja pigmenttimuutokset vähenevät."

Tämä on boxin mielenkiintoisin tuote! Vichy on viime aikoina noussut yhdeksi ihonhoitosuosikikseni, ja aikaisemmassa boxissa tullut voide/naamio oli todella ihana ja toimiva. Jos tämä tuote on edes puoliksi yhtä hyvä, hypin onnesta :) Ja niitä ryppyjäkin tosiaan alkaa löytymään, joten kohdennus osui ainakin omalla kohdallani nappiin :D

AFFECT HIGH PEARL EYESHADOW (pitkäaikaistilaajat)

"Erityiskiitoksena valitsin sinulle Affectin luomivärin. Runsaspigmenttinen luomiväri on helppo levittää eikä karise poskille."

Affect on ihan uusi tuttavuus. Ruskea sävy on omassa päivittäisessä silmämeikissä tuttu, joten olisin ehkä vaihtelun vuoksi ottanut muissa boxeissa näkemäni vaihtoehtoisen sävyn, joka oli kauniin helmiäisen vaaleanpunainen. Väri on kuitenkin minulle sopiva, joten tulee varmasti käytettyä.

L.A. GIRL PRO PREP PRIMER (pitkäaikaistilaajat)

"L.A. Girl inspiroi ihmisiä ilmaisemaan luovuuttaan meikkien kautta! Maailmalla suositun värikosmetiikkasarjan alkuperäiset arvot toteutuvat tänäkin päivänä: parasta laatua, ajankohtaisia trendejä ja innovatiivista kauneutta edulliseen hintaan. Saat pitkäaikaistilaajana joko bestselleriksi kohonneen Pro Prep Primer -pohjustustuotteen tai runsaspigmenttisen EyeLux Mesmerizing -luomiväripaletin tässä boxissa."

L.A. Girl on sekin merkkinä itselleni tuntematon. Pakkauksesta ja nimestä tulee mieleen nuoremmille tarkoitettu tuote, mutta en anna sen häiritä. Olen vasta viime vuosina päässyt sisälle primereiden ihmeelliseen maailmaan, ja olen iloinen, että pääsen kokeilemaan uutta pohjustustuotetta! Suosikkini Smashboxilta on päässyt loppumaan, ja sen korvaaja NYXiltä vetelee viimeisiään, joten tämä tuote tuli kuin tilauksesta! Toivon todella, että L.A. Girl olisi edellisten veroinen tai vakavasti otettava kilpailija!

REXONA MAXIMUM PROTECTION CONFIDENCE ROLL-ON

"Pohdit nyt, että boksissa oli jokin aikaa sitten jo dödö. Päätin kuitenkin valita Rexona Maximum Protection Confidence Roll-Onin parista syystä. Sarja aiempi tuote on valittu boxin suosikkituotteeksi vuonna 2016 ja pohdin, että arki ehkä kaipaa taas samankaltaista suosikkia. Arjessa kohdataan erilaisia hikisiä tilanteita ja idea tässä deodorantissa on nimenomaan teho. Testien mukaan Maximum on kaksi kertaa tehokkaampi tavalliseen antiperspiranttiin verrattuna. Maximum aktivoituu ruumiinlämmöstä. Voit kokeilla tuotteen levittämistä illalla, kun hikirauhaset rauhoittuvat yöksi. Deodorantti aktivoituu heti, kun heräät ja ruumiinlämpösi nousee. Roll-On versio on helppokäyttöinen, eikä se värjää vaatteita."

Vaikka Rexona on dödöissä tullut tutuksi, en muista koskaan käyttäneeni tätä hehkutettua tuotetta. On siis varmaan jo aikakin testata ;) Mukavaa, että aikaisemmin boxin suosikkituotteeksi valittu tuote pääsee mukaan uudelleen. On varmasti monia muitakin kuin minä, jotka eivät ole vielä tätä testanneet. Kainaloiden iho on herkkä, ja toivonkin, että tuote on tarpeeksi hellävarainen. Mikään ei ole niin ikävää kuin ärtyneet kainot! Kuulostaa muuten tosi hassulta, että laittaisi deodoranttia illalla nukkumaan mennessä. Oletko kokeillut?

Mitä sinä tykkäsit tästä uudistuneesta boxista? Olen itse sitä mieltä, että Bette Box kaipasikin kasvojenkohotusta ja parannuksia! Olen syyskuun boxiin erittäin tyytyväinen ja mielestäni uudistus on onnistunut! Toivotaan, että sama laadukas ja mielenkiintoinen linja pysyy jatkossakin!

Lokakuun boxissa kerrotaan olevan upea meikkituote sekä useampi hemmotteleva ihonhoitotuote pimeneviin iltoihin! Kuulostaa mukavalta!

Koodilla SUPERVIIKKO saat mukavan 5 euron alennuksen määräaikaisesta tilauksesta 16.9. saakka, joten jos oma tilauksesi on päässyt päättymään, tai innostuit tilaamaan uudistuneen boxin, niin täältä pääset tekemään tilauksen!

Energiaa torstaihisi!

 

*sisältää mainoslinkkejä

Ladataan...
Minnean muruja

Näin yhdessä facebookin ryhmässä ihan täydellisen kuvan. Siinä nainen seisoi höttöiseksi muuttuneiden horsmien keskellä täydellisessä kalpeassa valossa kauniina ja kaihoisana. Ihastuin kuvaan niin kovin, että mietin mielessäni, että sellainen täytyy itsekin toteuttaa. Horsmakuva on saatava!

Täydellisen utuisen horsmakuvan edessä vain oli muutama este. Kuten aina tuppaa olemaan. Ensiksikin inspiraatio iskee aina silloin, kun täydellisestä valosta ei ole tietoakaan. Täydellistä valokuvaa on hankala ottaa ilman täydellistä valoa. Toisekseen se iskee silloin, kun olet juuri tullut suihkusta, ja vetänyt jo yökkärin päälle, koska et ole aikeissa enää esiintyä julkisesti. Kolmannekseen se iskee silloin, kun pihalla alkaa jo hämärtää, ja vettäkin vähän ripottelee. Mutta kun inspiraatio iskee, on sitä pakko yrittää totetuttaa tosiasioista ja miehen viisastelusta huolimatta.

Laitoin miehen crocsit jalkaan(koska ne olivat oven edessä sopivasti), ja ajattelin käydä takapihalla ihan vain pienellä tiedustelumatkalla, josko jossain suunnassa näkyisi edes vilahdus höttöisistä horsmista. Yökkäri päällä tallustelin ympäri pihapiiriä. Sitten, Bingo! Bongasin roskisten takana ihan täydelliset pitkät horsmat! Kipitin takaisin sisälle, ja nappasin kainaloon kameran sekä heitin villatakin päälle. Touhuni saivat legoilla leikkivän pojankin kiinnostuksen heräämään, ja kun lampsin kamera kädessä ja viisi kokoa liian suurissa crocseissa kohti roskiksia, kipittää kolmevuotias paljasjaloin perässäni päällään pelkät alushousut ja paita. "Äiti, minäkin tulen!"

Patistan pojan takaisin sisälle laittamaan päälleen housut ja kengät, ja jatkan kameran kanssa pusikossa pyörimistä. Juuri, kun saan kivan kuvakulman, jossa valokin näyttää melkein kauniilta, loppuu kamerasta akku. Hyttyset inisevät korvan vieressä, ja naapuri katsoo minua epäluuloisesti roskia viedessään. Palaan lannistuneena takaisin kotiin. Mies naurahtaa, että aina teitä saa hävetä. Juoksette puolialasti takapihalla. Hän kuitenkin tarjoaa myötätuntoisesti kameraani vara-akkua, mutta inspiraatio on ehtinyt hävitä hämärään. Tänään en tulisi saamaan haluamaani kuvaa. 

On suorastaan raivostuttavaa, kun mielessä on täydellinen kuva, mutta sitä ei saa toteutettua. On pakko luovuttaa, ja yrittää jonain toisena päivänä uudelleen. Jos siis sää suosii, aikaa löytyy ja tähtien asentokin on oikea. Jos siis näette blogissa tulevaisuudessa höttöisiä horsmia kuvissa, niin tiedätte sitten, että niiden eteen on vuodatettu verta ja kyyneleitä. Ainakin siis vertauskuvallisesti. Pyydänkin, että kehutte niitä vuolaasti, vaikka taiteellinen näkemykseni ei heti avautuisikaan. 

P.S. Kuvan horsma ei ole se täydellinen otos, jota lähdin hakemaan.

Ladataan...
Minnean muruja

Tänä aamuna töihin pyöräillessä ilmassa oli jo syksyn tuoksu. Sellainen hieman kylmä ja kostea. Ja vaikka lehdet puissa ovat vielä pääsääntöisesti vihreitä, lojuu kadulla jo pudonneita lehtiä keltaisen ja oranssin sävyissä. Vedän huiviani hieman tiukemmalle, ja alan haaveilla täydellisistä nilkkureista ja pörröisistä neuleista.
 
Syksyn mukavin vaatekappale on täydellinen harmaa neule, joka pitää lämpimänä ja käy kaiken kanssa. Lindexille on tullut kaunis kašmirneule, joka saattaa hyvinkin olla se oikea. Kokosin omaksi ja teidän iloksi kolme eri tyyliä stailata tämä ihana ja lämpöinen kaveri. Aloitetaanko siis maanantai pehmeästi haaveilemalla kaikesta kivasta, mitä syksy tuo pukeutumiseen?Farkut TOVA Slim Regular | Kašmirneule, jossa v-pääntie | Kuviollinen pusero | Shopper-laukku kohokuvioitua tekonahkaa | Pyöreät lukulasit |
 
Polvipituinen hame | Kašmirneule, jossa v-pääntie | Pyöreä kimallelaukku | Huivi |
 
Kašmirneule, jossa v-pääntie | MAIA Tapered Regular Shiny Farkut | Mustat lukulasit | Beigen ja mustan värinen olkalaukku |
 
Mikä näistä on sun suosikki? Itse inspiroiduin eniten tuosta ensimmäisestä. Tuo kuviollinen paita vaan on niin kaunis! Harmaa neule taipuu moneen menoon, ja on aina trendikäs. Joko sulta löytyy täydellinen harmaa neule? 
 
Ja hei, jos vaatekaappi kaipaa syystäydennystä, niin Lindexiltä saa tämän viikon (10. - 16.9.) mukavan 15% alen kaikesta koodilla: superweek18!
 
Pehmoista maanataita ja uutta viikkoa! Pysykää lämpimänä <3
 
 
*sisältää mainoslinkkejä

Pages